Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

1 sene 1 ay oldu canım benim de benim de ilk olcak inşallah olur da Senindee olacak inanıyorum

Gününe ne kadar vardı canım
26. Günde olursam perşem be olmam lazım canım martta 26 günde oldum nisan da 22 ondan öncesi karışık progestan la düzene sokmaya çalışıyorux bu 3 Aydır kullanıyorum bugün bitti

Adet gününü bekle ya da evde test varsa yap sabah
Evde bi tane testim kaldı canım aslında beklemek istiyorum gelmezse yapayım diyorum o gün ama dayanabilirseмBirde eğer geçen aya göre olmuş olsaydım zaten 4 gün geçmiş oluyo ama işte bilemiyorum ki tam düzene girmediği için kafam karıştı

Sabredebilirsen gunu beklemeye calis canm biliyorum bizim icin cok zor ama

Valla ben olsam yapardım bi daha test alırsın yap gitsin

Valla ben olsam yapardım bi daha test alırsın yap gitsin
Ya orası öyle aman diyip nasıl olsa negatif diyip yaptığım günlerde oldu hanitest almak kolaj zaten bütün parayı bunlara yatırdımovü de yapmaktan vazgeçtim zaten bidaha Hep ondan bu stres

Canim yazismalari cok gec okudum malesef. Evet crsamba gidicem ama keseyi görmek icin. 5. Haftada kese 6. Haftada kalp atışı diye biliyorum. Kese icin sanırım 4 5 bin hcg yetiyor.

Senin ovulasyonun resmi var mi atarmsn bende dun yapmstim onunla kiyaslayacam
Canim k.bakma cok.gec gordum yine. Bunlardan ustteki adete 5gun varken alttaki 4 gun varken yapmistim. Koyulasmayi gorunce suphelenip hcg testi yaptim ayni gun cift çizgiyi gormustum

Eklentiler

• Screenshot_20190515-024350_WhatsApp.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 39
Normal 25 26 dongume göre 3 gün yumurtlamaya göre 4 gün geciktim ama zaten gündüz çalışıyorum kafaya takacak vaktim olmuyo benim canım
CAnım ne yaptın,olmadın galiba tekrast test yaptırdın mı,betahcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…