1 sene 1 ay oldu canım benim de benim de ilk olcak inşallah olur daRabbim nasip ederse inşallah kuzum evet ilk ve hiç deneyimim yok yaş 28 e eşimde 30 yaşında 2 yıl olcak evleneli senin ne kadar oldu kuzum evleneli Ay ne güzel muhteşem bir hediye olur eşi benzeri olmayan bir mutluluk ❤birde annem bana bu ay 41 tane okunmuş hurma verdi inşallah rabbim şifa verir
Rabbim mutluluk sağlık huzur versin canım inşallah Bir ömür boyu valla ben kendim hariç hepinize inanıyorum1 sene 1 ay oldu canım benim de benim de ilk olcak inşallah olur daSenindee olacak inanıyorum
Amin kuzum amiinnRabbim mutluluk sağlık huzur versin canım inşallah Bir ömür boyu valla ben kendim hariç hepinize inanıyorum
Kuzumdaha birsey yok cok fazla dikkatli bakinca yeri belli oluyor ama zar zor o da. benim bag belli degil canim bana sorduysan. gecen ay 18 inde oldu bu ay insallah olmaz olursa 21-23 arasi olur diye tahminim insallah olmasin
Ben yarın yapsamın diyorum test sonra da vazgeçiyorumAmin kuzum amiinn
Gününe ne kadar vardı canımBen yarın yapsamın diyorum test sonra da vazgeçiyorum
26. Günde olursam perşem be olmam lazım canım martta 26 günde oldum nisan da 22 ondan öncesi karışık progestan la düzene sokmaya çalışıyorux bu 3 Aydır kullanıyorum bugün bittiGününe ne kadar vardı canım
Yarın yap adet gününde kuzum26. Günde olursam perşem be olmam lazım canım martta 26 günde oldum nisan da 22 ondan öncesi karışık progestan la düzene sokmaya çalışıyorux bu 3 Aydır kullanıyorum bugün bitti
Yarın yap adet gününde kuzum
Adet gününü bekle ya da evde test varsa yap sabahYarın Çarşamba adet günüm perşembe ama kuzum ya ne yapsam bilemedimKafam çorba gibi
Evde bi tane testim kaldı canım aslında beklemek istiyorum gelmezse yapayım diyorum o gün ama dayanabilirseмAdet gününü bekle ya da evde test varsa yap sabah
Sabredebilirsen gunu beklemeye calis canm biliyorum bizim icin cok zor amaEvde bi tane testim kaldı canım aslında beklemek istiyorum gelmezse yapayım diyorum o gün ama dayanabilirseмBirde eğer geçen aya göre olmuş olsaydım zaten 4 gün geçmiş oluyo ama işte bilemiyorum ki tam düzene girmediği için kafam karıştı
Valla ben olsam yapardım bi daha test alırsın yap gitsinEvde bi tane testim kaldı canım aslında beklemek istiyorum gelmezse yapayım diyorum o gün ama dayanabilirseмBirde eğer geçen aya göre olmuş olsaydım zaten 4 gün geçmiş oluyo ama işte bilemiyorum ki tam düzene girmediği için kafam karıştı
En iyisi öyle yapmak canım ay sorma ya ne sabırsısız ya ama nabalım meleklerimize kavuşmak istiyoruz Allah’ın izniyle bir an önceSabredebilirsen gunu beklemeye calis canm biliyorum bizim icin cok zor ama
Ya orası öyle aman diyip nasıl olsa negatif diyip yaptığım günlerde oldu haniValla ben olsam yapardım bi daha test alırsın yap gitsin
Canim yazismalari cok gec okudum malesef. Evet crsamba gidicem ama keseyi görmek icin. 5. Haftada kese 6. Haftada kalp atışı diye biliyorum. Kese icin sanırım 4 5 bin hcg yetiyor.Dmlfrk diye Bi hesap vardı Can'ım carsamba günü gidecem demişti cevapla dedim ama algılamadı sanırım telefon. Kalp atışları beta kaç bindeyken duydunuz Can'ım merak ediyorum hamilelerden veya hamile adaylarına soruyorum
Canim k.bakma cok.gec gordum yine. Bunlardan ustteki adete 5gun varken alttaki 4 gun varken yapmistim. Koyulasmayi gorunce suphelenip hcg testi yaptim ayni gun cift çizgiyi gormustumSenin ovulasyonun resmi var mi atarmsn bende dun yapmstim onunla kiyaslayacam
CAnım ne yaptın,olmadın galiba tekrast test yaptırdın mı,betahcgNormal 25 26 dongume göre 3 gün yumurtlamaya göre 4 gün geciktim ama zaten gündüz çalışıyorum kafaya takacak vaktim olmuyo benim canım
Canim 6binlerde görursün ins keseyi. Muhtemelen bir bafta sonra tekrar cagiracak kalp atışını duymak icinBenim yarın hesaplarıma göre 6 bin küsür olacak .ilk kez gidecem bu ay.hayırlısıyla güzel haberler alırım.şindiden heyecan başladı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?