• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dualarım seninle namaza durucam ismin be kuzum senin için ve burada isteyen herkes için Edibe’m her namazda 🙏🏻
Canım hilal benim adım Allah razı olsun 🙏🏻Bende hepimiz için ediyorum tüm isteyenler için Rabbim kabul etsin inşallah🙏🏻özelden de instagram hesabımı attım ama ben gördüm sanki seninkinde pembelik ya

Son düzenleme:
ya kızlar mrb
dün adet günümdü olmadım.
dünden beri kollarımda tuhaf bir ağrı var romatizma ağrısı gibi. ovu gününde sadece ilişki oldu.
negatif görmekten bıktığım için test yapmak hiç istemiyorum.

Zaten oruçluyum kuzum az önce yaptım
canımm biraz daha bekle
ben o gölge çizgiyi yine görüyorum ama seni umutlandırmak istemiyorum yine de
birkaç güne kadar net sonucu alacaksın kuzum
ovulasyon testin var mı ? orda da koyuluk varsa o da belli ediyor
gerçi ben kopkoyu yakaladım ,kan da çıkmadı benim diğer güne adet oldum
sende dene bi ovulasyonu

canımm biraz daha bekle
sende dene bi ovulasyonu
Ya ben yaptım bugün ovülasyonu ama koyu filan çıkmadı normalde hep koyuydu testlerim burayada atmıştım belki görmüşsünüz dür canım ama bugün kü silik çıktı😂😂Şaka gibi

canımm biraz daha bekle
sende dene bi ovulasyonu
Yarın direk kan vereyim ben ne olur ne olamaz dimiii

Ya ben yaptım bugün ovülasyonu ama koyu filan çıkmadı normalde hep koyuydu testlerim burayada atmıştım belki görmüşsünüz dür canım ama bugün kü silik çıktı😂😂Şaka gibi
ya zaten kızlar herkes bu ovulasyonla da öğreniyor ama benimki mesela koyu çıkmıştı nasıl sevinmiştim ama sonuç sıfır oldu
belkide sağlıklı değildir ya da biz istisnayız :eek:

Valla senin ki hepten şaka gibi gördüm hep yarın yapacağın testi heyecanla bekliyorum 🙈🙈
Hahah valla ya testler benle oyun oynuyor yada bünyem iyice şaştı 😂😂Ama karar verdim ovü yapımcam ya daha fazla birdaha diğer aylarda eşimde kızmaya başladı artık bu ay bile aldım dedi ne gerek vardı strese giriyorsun ama işte dayanamıyoruz ki Önce Rabbime dua ediyoruz medet umuyoruz sonra da bunlardan

Hahah valla ya testler benle oyun oynuyor yada bünyem iyice şaştı 😂😂Ama karar verdim ovü yapımcam ya daha fazla birdaha diğer aylarda eşimde kızmaya başladı artık bu ay bile aldım dedi ne gerek vardı strese giriyorsun ama işte dayanamıyoruz ki Önce Rabbime dua ediyoruz medet umuyoruz sonra da bunlardan
Aynen öyle canım bende o yüzden ovü testi almıyorum valla kafayı yerdim herhalde 😂 Herşeyin hayırlısı inşallah olur canım 😍

Aynen öyle canım bende o yüzden ovü testi almıyorum valla kafayı yerdim herhalde 😂 Herşeyin hayırlısı inşallah olur canım 😍
Yok ya gerçek ten 2 kere yaptım şu zamana kadar bi ocakta bide bu ay ocakta 60 gün adet olmadım e bu ayda hep böyle koyu çıktı şimdide silik çıkıyor .Akıl karı değil bana görede bişey değil anladım ben 😂😂Daha büyük stres

Kızlar hepinize merhaba. 2 sene önce bende buralarda sizin gibi her dakika forumdaydım. Her ay bir umut diye kac tane ovulasyon testi kac tane bhcg harcadm sayisini hatırlamıyorum. Yine ufak şüphelerim oldugu için aklima geldi bir bakayim dedim. Ayni heyecan ayni stres devam ediyor biraktigim gibi :) Rabbim bu mubarek günlerde hepinizin yüzünü güldürsün. Sağlıkla kucaklarinizi doldursun insaalah. Son 3 5 sayfaya baktim. Testlerinizi gormek icin siyah beyaz degil de negatife cevirmeniz gerekiyor. En net orda belli oluyor. Programınız yoksa https://tr.pixiz.com/template/1362 sitesine resmi yukleyip negatif haline bakabilirsiniz. Biz hep oyle yapiyorduk :) benm de bata 6 gun var 2 gun once yerlesme lanamasi gibi bisey yasadim suphelendim. Olmasi icin cok bir sey olmadi ama Bakalım Allahtan hayırlısı. Insaalah hepiniz en kisa zamanda guzel haberleri alirsiniz.

Yok ya gerçek ten 2 kere yaptım şu zamana kadar bi ocakta bide bu ay ocakta 60 gün adet olmadım e bu ayda hep böyle koyu çıktı şimdide silik çıkıyor .Akıl karı değil bana görede bişey değil anladım ben 😂😂Daha büyük stres
Sen bence alma bi daha kafana da takma akışını bırak gitsin dicem ama zor biliyorum 🤦🏼‍♀️😂

Hemen denedim 😂😂

Eklentiler

• 8DE54231-51DE-4FF5-8D7B-E03823C7B346.png
    8DE54231-51DE-4FF5-8D7B-E03823C7B346.png
    787,7 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar hepinize merhaba. 2 sene önce bende buralarda sizin gibi her dakika forumdaydım. Her ay bir umut diye kac tane ovulasyon testi kac tane bhcg harcadm sayisini hatırlamıyorum. Yine ufak şüphelerim oldugu için aklima geldi bir bakayim dedim. Ayni heyecan ayni stres devam ediyor biraktigim gibi :) Rabbim bu mubarek günlerde hepinizin yüzünü güldürsün. Sağlıkla kucaklarinizi doldursun insaalah. Son 3 5 sayfaya baktim. Testlerinizi gormek icin siyah beyaz degil de negatife cevirmeniz gerekiyor. En net orda belli oluyor. Programınız yoksa https://tr.pixiz.com/template/1362 sitesine resmi yukleyip negatif haline bakabilirsiniz. Biz hep oyle yapiyorduk :) benm de bata 6 gun var 2 gun once yerlesme lanamasi gibi bisey yasadim suphelendim. Olmasi icin cok bir sey olmadi ama Bakalım Allahtan hayırlısı. Insaalah hepiniz en kisa zamanda guzel haberleri alirsiniz.
Canım hiç belli olmuyorki insan bi ilişkiylede hamile kalabiliyor inşallah gelmiştir bebeğin sağlıkla🙏🏻🙏🏻

Sen bence alma bi daha kafana da takma akışını bırak gitsin dicem ama zor biliyorum 🤦🏼‍♀️😂
Hahah almıcam bu sefer eşimle papaz olucam oda biliyor huyumu onlara baka baka aldıkça daha da çok stres yaptığımı herkese yarıyorda bi bana yaramıyor işte 😂😂Valla zor hemde çok zor kuzum 😂😂

Dün ki bu da psikolojim bozuldu yeminle 🙄😂

Eklentiler

• 1BF88F8F-A502-495A-A46B-A6FE4B0DB088.png
    1BF88F8F-A502-495A-A46B-A6FE4B0DB088.png
    378,6 KB · Görüntüleme: 48
Back