- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Canım hilal benim adım Allah razı olsunDualarım seninle namaza durucam ismin be kuzum senin için ve burada isteyen herkes için Edibe’m her namazda![]()

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hilal benim adım Allah razı olsunDualarım seninle namaza durucam ismin be kuzum senin için ve burada isteyen herkes için Edibe’m her namazda![]()
canım sabah ilk idrarlamı yaptın kuzum bunu ?Bu da siyah beyaz![]()
bende gördüm kesinlikleCanım ben mi orda pembelik görüyorum
Zaten oruçluyum kuzum az önce yaptımcanım sabah ilk idrarlamı yaptın kuzum bunu ?
İnşallah vardır kuzumCanım hilal benim adım Allah razı olsunBende hepimiz için ediyorum tüm isteyenler için Rabbim kabul etsin inşallah
özelden de instagram hesabımı attım ama ben gördüm sanki seninkinde pembelik ya
canımm biraz daha bekleZaten oruçluyum kuzum az önce yaptım
Ya ben yaptım bugün ovülasyonu ama koyu filan çıkmadı normalde hep koyuydu testlerim burayada atmıştım belki görmüşsünüz dür canım ama bugün kü silik çıktıcanımm biraz daha bekle
ben o gölge çizgiyi yine görüyorum ama seni umutlandırmak istemiyorum yine de
birkaç güne kadar net sonucu alacaksın kuzum
ovulasyon testin var mı ? orda da koyuluk varsa o da belli ediyor
gerçi ben kopkoyu yakaladım ,kan da çıkmadı benim diğer güne adet oldum
sende dene bi ovulasyonu
Yarın direk kan vereyim ben ne olur ne olamaz dimiiicanımm biraz daha bekle
ben o gölge çizgiyi yine görüyorum ama seni umutlandırmak istemiyorum yine de
birkaç güne kadar net sonucu alacaksın kuzum
ovulasyon testin var mı ? orda da koyuluk varsa o da belli ediyor
gerçi ben kopkoyu yakaladım ,kan da çıkmadı benim diğer güne adet oldum
sende dene bi ovulasyonu
ya zaten kızlar herkes bu ovulasyonla da öğreniyor ama benimki mesela koyu çıkmıştı nasıl sevinmiştim ama sonuç sıfır olduYa ben yaptım bugün ovülasyonu ama koyu filan çıkmadı normalde hep koyuydu testlerim burayada atmıştım belki görmüşsünüz dür canım ama bugün kü silik çıktıŞaka gibi
Valla senin ki hepten şaka gibi gördüm hep yarın yapacağın testi heyecanla bekliyorumYa ben yaptım bugün ovülasyonu ama koyu filan çıkmadı normalde hep koyuydu testlerim burayada atmıştım belki görmüşsünüz dür canım ama bugün kü silik çıktıŞaka gibi
Hahah valla ya testler benle oyun oynuyor yada bünyem iyice şaştıValla senin ki hepten şaka gibi gördüm hep yarın yapacağın testi heyecanla bekliyorum![]()
Aynen öyle canım bende o yüzden ovü testi almıyorum valla kafayı yerdim herhaldeHahah valla ya testler benle oyun oynuyor yada bünyem iyice şaştıAma karar verdim ovü yapımcam ya daha fazla birdaha diğer aylarda eşimde kızmaya başladı artık bu ay bile aldım dedi ne gerek vardı strese giriyorsun ama işte dayanamıyoruz ki Önce Rabbime dua ediyoruz medet umuyoruz sonra da bunlardan
Yok ya gerçek ten 2 kere yaptım şu zamana kadar bi ocakta bide bu ay ocakta 60 gün adet olmadım e bu ayda hep böyle koyu çıktı şimdide silik çıkıyor .Akıl karı değil bana görede bişey değil anladım benAynen öyle canım bende o yüzden ovü testi almıyorum valla kafayı yerdim herhaldeHerşeyin hayırlısı inşallah olur canım
![]()
Sen bence alma bi daha kafana da takma akışını bırak gitsin dicem ama zor biliyorumYok ya gerçek ten 2 kere yaptım şu zamana kadar bi ocakta bide bu ay ocakta 60 gün adet olmadım e bu ayda hep böyle koyu çıktı şimdide silik çıkıyor .Akıl karı değil bana görede bişey değil anladım benDaha büyük stres
Canım hiç belli olmuyorki insan bi ilişkiylede hamile kalabiliyor inşallah gelmiştir bebeğin sağlıklaKızlar hepinize merhaba. 2 sene önce bende buralarda sizin gibi her dakika forumdaydım. Her ay bir umut diye kac tane ovulasyon testi kac tane bhcg harcadm sayisini hatırlamıyorum. Yine ufak şüphelerim oldugu için aklima geldi bir bakayim dedim. Ayni heyecan ayni stres devam ediyor biraktigim gibi :) Rabbim bu mubarek günlerde hepinizin yüzünü güldürsün. Sağlıkla kucaklarinizi doldursun insaalah. Son 3 5 sayfaya baktim. Testlerinizi gormek icin siyah beyaz degil de negatife cevirmeniz gerekiyor. En net orda belli oluyor. Programınız yoksa https://tr.pixiz.com/template/1362 sitesine resmi yukleyip negatif haline bakabilirsiniz. Biz hep oyle yapiyorduk :) benm de bata 6 gun var 2 gun once yerlesme lanamasi gibi bisey yasadim suphelendim. Olmasi icin cok bir sey olmadi ama Bakalım Allahtan hayırlısı. Insaalah hepiniz en kisa zamanda guzel haberleri alirsiniz.
Hahah almıcam bu sefer eşimle papaz olucam oda biliyor huyumu onlara baka baka aldıkça daha da çok stres yaptığımı herkese yarıyorda bi bana yaramıyor işteSen bence alma bi daha kafana da takma akışını bırak gitsin dicem ama zor biliyorum![]()