Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Allah hayırlı etsin canım, bende vajinusmustum çok şükür onu atlattım, şuan bende bebek için uğraşıyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım. Senin adına çok sevindim. Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.

Umudu kaybetmeyin lütfen rabbim sizede verecek ben inanıyorum. Allah razi olsun güzel dualarıniz icin
Ya işte negatifi görüyorum tamam ya yok diyorum umudumu kaybediyorum ama sonra kırmızı ları görene kadar umut hep vardır diyorum kafam o kadar çok karıştıki zaten bu ay da olmazsa ki yok negatif birdaha bu kadar övu testine filanda kaptırmıcam kendimi oluruna bırakıcam herşeyi rabbim bu mübarek günlerde ellerimizi boş çevirmesin hepimizin dualarını kabul etsin inşallahCümlemizden razı olsun canım

Cok tesekkur ederim. Allah sizede bağışlasın insaallah. Siz ne zaman yendiniz vajinusmusu

Ben yapı itibariyle cok fazla stres yapan biri olduğum icin hic ovulasyon testine başlamadım. Ondada pik yaptı mi filan hep stres yapardım. Onun icin gun aşırı mutlaka denedik. Takvim yaptık kafamizdan ve ona hep uyduk sadece son ilişkiyi atladık çünkü cok halsiz hissediyodum kendimi meger sebebi başkaymış

Valla canım bende 2 Dir kullandım 2 ay arayla ama ne zaman çatladı ne zaman pik oldu hiç belli değil çok karıştı yani o yüzden pik olduğunu düşündüğüm günleride değerlendirdik ama nasip değilmiş işte insan değerlendirdik olur gözüyle bakıyor daha çok stres ve sanki değerlendirirkende tek amaç oymuş gibi davranıyor insan ve ister istemez kasıyorsun kendini bende birdaha yapmamayı düşünüyorum çünkü hayal kırıklığım büyük oluyor inanınca nasip herşey Rabbim verirse olucak .Ay ne güzel halsizliğimizin sebebi tek o olsun inşallah

Insaallah olacak isteyen herkesin. Aklima söyle bisey geldi eger isterse burdakiler sirayla bebek sahibi olmak isteyen anne adaylarimiz icin 41 yasin okuyalim. Bi sıra yapalım. Mesela 1. Sira sizin olsun 2. Sira baskasinin. Insanlarin birbiri icin ettigi dualar daha makbul Allah katında. Bide benim kullandigim pedi mutlaka herkese tavsiye ediyorm. Benbi instagram sayfasindan aldim. Eger isterseniz sayfanın adini vereyim ve sayfayi inceleyin. Incelemekten bisey kaybetmezsiniz sonuçta

Olur canım güzel olur aynen bi ver ben bakayım ya ne kaybedicem ki sonuçta

Hayırlı olsun canım darısı başımıza inşalkah. Çok güzel bir sürpriz olmuş size

Takviye ilaç olarak çinko kullandınız di mi adı neydi peki eczaneden alsak bir de pedi nasıl buluruz

a
Amin insallah sence umit varmi??yok ilk idrarla degil ikinci ama baya bekledim de yaptim bana koyu gbi gelio ama bakalim iki gun sonra tekrar yapacagm
valla canım bilmiyorum ki nasıl olması gerekiyor ya inşallah gelmiştir meleğin e 2 gün sonra idrar testi yapsana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…