• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tabikidr canım bize en yakınlarımız eşlerimiz ve onların desteğine çok ihtiyacımız var ben geçen aylarda hıçkıra hıçkıra ağladım resmen e tabi oda üzülüyor kızıyor bu sefer dedim benim bu konuda güçsüz olduğumu birtek sen gör sen bil 😢Bizim 2 yıl olcak evleneli geçen yıl temmuz ağustosdan beride düşünüyoruz işte henüz nasip olmadı ama zamanı vardır dedim hep ben 🙏🏻Siz ne zamandır düşünüyordunuz canım söylemişsindir belki ama unutmuş olabilirim 😇

Kıyamam yaa sen güçlü ol aglama sakın 😞
İlk bebiş mi olucak Allahım nasip ederse :)
Bizde 8aylık evliyiz 5 aydır istiyoruz, 3 ay korundu eşim sadece. Ama hala bi gelişme yok bebiş konusunda ovu testide kullandım ama.. Zamanı degil belkide. 😞

Tamam canım dikkat ederim de değerim 1 gunde 2 katina cikmis 526 olmus normal mi cok mu fazla
Onun normal olup olmadığını bilmiyorum ama benim aynı gün içinde 2 defa hcg testi verdim ayrı bölümlerde hangisi daha erken çıkar diye ve sadece 1 saat arayla çıkmıştı ilki 230.1 diğeri 240.3 çıkmıştı canım şuanda yükselişe geçiyor olması normal gibime geldi tabiki bu yükseklikte giderse bi kaç güne kalmaz keseyide gorursun
Benim adetimden 3 günonce 10.04.2019 da 40 idi
Adetimden 2 gün sonra 15.04.2019 da 240 oldu doktor 22.04.2019 da kontrole çağırdı girmedim
26.04.2019 da kontrole gittim keseyi kucukte olsa gördüm
2.05.2019 da da bebeğimin mini minnak olmasına rağmen kalp atisini duydum

Son düzenleme:
Onun normal olup olmadığını bilmiyorum ama benim aynı gün içinde 2 defa hcg testi verdim ayrı bölümlerde hangisi daha erken çıkar diye ve sadece 1 saat arayla çıkmıştı ilki 230.1 diğeri 240.3 çıkmıştı canım şuanda yükselişe geçiyor olması normal gibime geldi tabiki bu yükseklikte giderse bi kaç güne kalmaz keseyide gorursun
Adetimden 2 gün sonra 15.04.2019 da 240 oldu doktor 22.04.2019 da kontrole çağırdı girmedim
Ay ne güzel canım ins ben de bir kac gune görürüm keseyi. Bu zamanlarda hızlı artış normalmis sanırım. Masallah canim Allah saglikla sıhhatli devam ettirsin ins seninkini de

Sanirim benimki biraz erken dollenmis adetten 2 gun once 110 du cunku. Bugun adetim 1 gun gecmis 526 olmus.

Merhaba arkadaşlar adet günümden 7 gün geçti sabahları hafif miğde bulantılarım oluyor göğüslerde hassasiyet var ancak İdrar testlerim negatif çıkıyor lütfen yardımcı olun
Stresten olabilir benim de geçen ay öyle oldu geciktiği için kiste dönüşmüş iki kere kan yaptırdım

Bugun ultrasonla bakıldı dis gebelik çıktı hastaneye yatırdılar once ilaçla düşürmek icin iğne yapacaklar düşmezse ameliyat ile alınacakmış. 😓😓😓😓 cok korkuyorum ya

Back