- 9 Mayıs 2019
- 111
- 35
- 13
- 30
İnşallahHayırlısı olsun canım inşallah vardır bebiş hayırlı haberlerini bekliyorum
Vermeyebilir. beta hcg yaptır canımYani inanılmaz moralim bozuldu idrar testleri doğru sonuç verir mi her zaman
Çok teşekkür ederimVermeyebilir. beta hcg yaptır canım
Inşaallah canım ultrasonda baktı sorun yok dedi inşaallah kanda çıkar Rabbim herkeslere güzel sonuclari kalbinden geçenleri versin insaallahcanım dualarım seninle
güzel haberler ver bize ne olur bu mübarek günlerde
Gününe kaç gün var canım fazla takip edemiyorum eğer yazdıysan daha once gunune az kaldiysa fazla testin varsa yap canimKızlar bende test aldım erken olanlardan değil normal testlerden en son sabah 8 20de cıkmıstım wcye niyetliyim ne zaman yapmalıyım testi
14ünde olmam gerekiyo canm 5 gün var fazla testim yok ama bugün aldım merak ediyorumGününe kaç gün var canım fazla takip edemiyorum eğer yazdıysan daha once gunune az kaldiysa fazla testin varsa yap canim
Amin canım .inşallah kanda da güzel bir sonuç çıkarInşaallah canım ultrasonda baktı sorun yok dedi inşaallah kanda çıkar Rabbim herkeslere güzel sonuclari kalbinden geçenleri versin insaallah
Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçtimi canım bazen erken yumurtlama olabiliyor14ünde olmam gerekiyo canm 5 gün var fazla testim yok ama bugün aldım merak ediyorum
Bilmiyorum canım yumurtlamamı takip etmedim ovülasyonla düzenli yumurtluyomuyum onuda bilmiyorum ama telefondaki yumurtlama gününe bakarsam doğruysa eğer 15 gün geçmiş gözüküyor yumurtlamanın başlangıc gununden itibarenYumurtlamanın üstünden 12 gün geçtimi canım bazen erken yumurtlama olabiliyor
Yap ozaman canım inşaallah çıkar çıkmazsa strest yapma gününu bekle haber et ama Rabbim gonlundekini versin insaallahBilmiyorum canım yumurtlamamı takip etmedim ovülasyonla düzenli yumurtluyomuyum onuda bilmiyorum ama telefondaki yumurtlama gününe bakarsam doğruysa eğer 15 gün geçmiş gözüküyor yumurtlamanın başlangıc gununden itibaren
Ben şimdi kur-an okuyup namazımi kilicam herzaman dua ettiğim gibi bugünde bolca dua edicem canlar. Ben geçen kandilde çok dua ettim o zaman daha Hamile olduğumu bilmiyordum daha gunume vardı. Kızlar ben geçen kandil hacet(dilek) namazı kıldım lütfen sizde internetten bakın ve kılın sonra secdeye kapanın dua edin ve meryem süresi okuyun ben bunları yaptım geçen kandil ve mübarek gün geri çevirmedi rabbim dualarımı. Sizde bana dua edin sağlıklı hayırlı bir şekilde alayım kucağıma. Bengonca1907 dua ediyorum birde @Cernsmt isimlerini bildiğim için dile getiriyorum hep . Ama sizede isteyen hasret çeken kardeşlerime diye dua ediyorum Yalnış anlamayın. Çok dua edin kızlar ağzınız kuruyana cümleler tukenene kadar dua edin . Inşallah rabbim mubarek günde geri cevirmeyecek .
Amin inşallah canım 1 saat sonra yapayım sabah cıkmıstım wcye beklemis olayım biraz senin sonuclar ne zaman cıkıyorYap ozaman canım inşaallah çıkar çıkmazsa strest yapma gününu bekle haber et ama Rabbim gonlundekini versin insaallah
Hayırlısı olsun canım benim sonuçlar çıkmak üzereAmin inşallah canım 1 saat sonra yapayım sabah cıkmıstım wcye beklemis olayım biraz senin sonuclar ne zaman cıkıyor
Güzel haberler bekliyorumHayırlısı olsun canım benim sonuçlar çıkmak üzere
Canım benim inşallah inşallah sen de o güzel duyguyu yaşayacaksınKuzum artık eskisi kadar siteye girmiyorum. Allah senden binlerce kez razı olsun. Rabbim her duanı hayırlısıyla kabul etsin. Çok iyi temiz bir kalbin var. Rabbim bebeğini kucağına sağlıkla hayırlısıyla almayı nasip etsin inşallah. Ben de her namazımda dua ediyorum. Anneler günü geliyor ama ben içimdeki burukluğu kimseye anlatamıyorum...
İnsanlar sürekli seni de anne olarak görelim bebek yok mu daha diyorlar. Biliyorum iyi niyetliler ama canım çok sıkılıyor. Ailedeki bütün bebekler çocuklar bana aşık gibi hep benimle oyun oynuyorlar beni istiyorlarİçine atmak çok zor. Sabrediyorum. İnşallah ben de anne olacağım...
canım nerelerdesin nasılsın hep aklımızdasınKuzum artık eskisi kadar siteye girmiyorum. Allah senden binlerce kez razı olsun. Rabbim her duanı hayırlısıyla kabul etsin. Çok iyi temiz bir kalbin var. Rabbim bebeğini kucağına sağlıkla hayırlısıyla almayı nasip etsin inşallah. Ben de her namazımda dua ediyorum. Anneler günü geliyor ama ben içimdeki burukluğu kimseye anlatamıyorum...
İnsanlar sürekli seni de anne olarak görelim bebek yok mu daha diyorlar. Biliyorum iyi niyetliler ama canım çok sıkılıyor. Ailedeki bütün bebekler çocuklar bana aşık gibi hep benimle oyun oynuyorlar beni istiyorlarİçine atmak çok zor. Sabrediyorum. İnşallah ben de anne olacağım...
Üzülmek yok canım hayırlısı benimde negatifMalesef sonuç 0.351 koskocaman negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?