Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bende test aldım erken olanlardan değil normal testlerden en son sabah 8 20de cıkmıstım wcye niyetliyim ne zaman yapmalıyım testi

kızlar bi daha ki sefere buraya cok girmicem.
stres yapıyorum. 3.günüm regl oldum halen kendimi hamile sanıyorum okuyunca :). belki 9 ay adet görerek hamile olucam diyorum. :)))))

Kızlar bende test aldım erken olanlardan değil normal testlerden en son sabah 8 20de cıkmıstım wcye niyetliyim ne zaman yapmalıyım testi
Gününe kaç gün var canım fazla takip edemiyorum eğer yazdıysan daha once gunune az kaldiysa fazla testin varsa yap canim

Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçtimi canım bazen erken yumurtlama olabiliyor
Bilmiyorum canım yumurtlamamı takip etmedim ovülasyonla düzenli yumurtluyomuyum onuda bilmiyorum ama telefondaki yumurtlama gününe bakarsam doğruysa eğer 15 gün geçmiş gözüküyor yumurtlamanın başlangıc gununden itibaren

Yap ozaman canım inşaallah çıkar çıkmazsa strest yapma gününu bekle haber et ama Rabbim gonlundekini versin insaallah

Kuzum artık eskisi kadar siteye girmiyorum. Allah senden binlerce kez razı olsun. Rabbim her duanı hayırlısıyla kabul etsin. Çok iyi temiz bir kalbin var. Rabbim bebeğini kucağına sağlıkla hayırlısıyla almayı nasip etsin inşallah. Ben de her namazımda dua ediyorum. Anneler günü geliyor ama ben içimdeki burukluğu kimseye anlatamıyorum...

İnsanlar sürekli seni de anne olarak görelim bebek yok mu daha diyorlar. Biliyorum iyi niyetliler ama canım çok sıkılıyor. Ailedeki bütün bebekler çocuklar bana aşık gibi hep benimle oyun oynuyorlar beni istiyorlar İçine atmak çok zor. Sabrediyorum. İnşallah ben de anne olacağım...

Canım benim inşallah inşallah sen de o güzel duyguyu yaşayacaksın

canım nerelerdesin nasılsın hep aklımızdasın
ben seni çok iyi anlıyorum
insanlar okadar meraklı ki
üstlerine vazife olmayan soru sormaya çok meraklılar
bebek ;bir karı kocanın yatak odası mahremidir..Bu soruyu sorabilecek cesareti insanlar kendilerinde nasıl bulabiliyor ben anlayamıyorum
annemiz babamız yakınlarımız bu grupta değil tabi,her zaman sorabilirler ona birşey demiyorum
benim de çalıştığım yerde temizlik görevlilerine kadar herkes beni durdurup soruyor
yani ben anlamıyorum
adını dahi bilmediğim insanlar neden benim hayatımı merak eder diye düşünüyorum
o yüzden asla kafana takma
herşeyin bir vakti var ve o vakit en hayırlı zamanda gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…