Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar iyi aksamlar. Adete 2 gun kala 110 du degerim adet günü 277 olmuş. Doktor birsey demedi var ya da yok gibi. Kimyasal falan degildir ins. Sanırım yarin baska dr ye gidicem
Benim öğrendiğimde seninkinden daha düşüktü canım esinle sakın ilişkiye felan girmeye kalkma tamam mi

Kızlar eğer gebelik düşünüyorsanız yumurtlama günlerinden sonra eşinizle çok fazla ilişkide bulunmayın. Hatta hiç bulunmayın. Bulunacaksanizda çok zorlamadan üstten üstten yapın çünkü adet zamanına kadar daha yeni yeni yerleşme sağlıyor. Önce kan pıhtısı olarak geliyor biliyorsunuz yani bu süre içerisinde ilişki yaşamak onu bozmak için yeter . Belkide adet görmeniz bu yüzden . Biraz zor oluyor ben yumurtlamadan sonra hiç ilişkiye girmedim eşimle ilk doktora gittiğimde doktor ilişkiye gir yada girme demedi ama emin olun eşiniz sizden daha çok korkacak bisey olacak diye istemeyecek yapmayı. Daha sonra kontrole gittiğimde keseyi gördüğümüzde şuan kesinlikle ilişkiye girmeyin dedi. Sonraki gittiğimde kontrole kalp atışları için ilişkide bir sıkıntı görmediğini söyledi ve ilk defa 20 25 gün sonra ilişkiye o gün girdik korka korka ve gecesi az bi akıntıyla kanamam oldu çok korktuk aksamı acile gittik ve doktor keseninde bebeğinde iyi olduğunu ve ilk 3 ay ilişki onermedigini söyledi. Belki bu yazdıklarım size yardımcı olur Bende çok çabaladım 1 sene boyunca ve rabbim 1 senenin sonunda nasip etti. Herşey gönlünüzce olsun . Rabbim hepinize nasip eylesin

Daha önce böyle olurmuydu canım? Bi test yapsan keşke bence var

Merhaba arkadaşlar adet günümden 7 gün geçti sabahları hafif miğde bulantılarım oluyor göğüslerde hassasiyet var ancak İdrar testlerim negatif çıkıyor lütfen yardımcı olun

Kasık ağrısı var hafif hafif belimde hafif ağrı var göğüslerde hassasiyet var canım adet belirtisi gibi aynı ama adetlerim hep geç oluyor 4 aydır bu kadar erken belirti görünce
Hadi bakalım inşallah canım güzel bir netice alırsın inşallah. Benim de regl ağrısı gibi ağrılarım var 3-4 gün kaldı bata bakalım ne olucak

Yok her zaman doğru sonuç vermiyor diye biliyorum yani yeniyse eğer gözükmeyebilir benim arkadaşımında idrar testleri sürekli negatif çıkıyordu kan testinde anladı
İnşallah çok istiyorum birde bi sorum daha olucak yerleşme kanaması ne zaman oluyor bende öyle birşey olmadı testte negatif çıkınca iyice ümidimi kaybettim

İnşallah çok istiyorum birde bi sorum daha olucak yerleşme kanaması ne zaman oluyor bende öyle birşey olmadı testte negatif çıkınca iyice ümidimi kaybettim
Yanıltmak istemem ama sanırım oda herkeste olmuyor zamanını da tam bilemiyorum daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olucaktır canım benimde daha ilk denemem

Yanıltmak istemem ama sanırım oda herkeste olmuyor zamanını da tam bilemiyorum daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olucaktır canım benimde daha ilk denemem
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun verdiğin cevaplarda bir nebze moralimi yerine getirdi

Günaydın kızlar sonunda kan verebildim sonucunu bekliyorum hemde muayene olucam dua edin olsun bebegim Rabbimmmm neolur sağlıkla olsun herkeslere versin Rabbim inşaallah
canım dualarım seninle
güzel haberler ver bize ne olur bu mübarek günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…