- 30 Kasım 2018
- 312
- 164
- 53
- 27
Benim öğrendiğimde seninkinden daha düşüktü canım esinle sakın ilişkiye felan girmeye kalkma tamam miKizlar iyi aksamlar. Adete 2 gun kala 110 du degerim adet günü 277 olmuş. Doktor birsey demedi var ya da yok gibi. Kimyasal falan degildir ins. Sanırım yarin baska dr ye gidicem
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımGünaydın kızlar sonunda kan verebildim sonucunu bekliyorum hemde muayene olucam dua edin olsun bebegim Rabbimmmm neolur sağlıkla olsun herkeslere versin Rabbim inşaallah
Amin canımİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Ay hadi insallah vardır canım güzel haberlerini bekliyorum insallahGünaydın kızlar sonunda kan verebildim sonucunu bekliyorum hemde muayene olucam dua edin olsun bebegim Rabbimmmm neolur sağlıkla olsun herkeslere versin Rabbim inşaallah
Daha önce böyle olurmuydu canım? Bi test yapsan keşke bence varGünaydın kızlar ben uzun süredir bebek istiyorum ve adetlerim düzensiz bugünlerdr adet olmam gerekiyor ama olmadım Pazartesi günü aşağıya bırakacağım resimdeki gibi bi akıntım geldi sonrasında ara ara kahverengi akıntım geldi ama çok az . Dün akşamda çok az bi kırmızı akıntım oldu bunlar yerleşme kanaması mı yoksa ben bu ay böyle mi adet oluyorum acaba lütfen yardımcı olun birşeyler söyleyin
Ne gibi belirtiler var canımKızlar benimde 5 gün var bugünü saymazsam 4 belirtiler var acaba test alıp yapsam mı dayanamıyorum
Kan testi yaptır canım kesin sonuç alırsınMerhaba arkadaşlar adet günümden 7 gün geçti sabahları hafif miğde bulantılarım oluyor göğüslerde hassasiyet var ancak İdrar testlerim negatif çıkıyor lütfen yardımcı olun
Yani inanılmaz moralim bozuldu idrar testleri doğru sonuç verir mi her zamanKan testi yaptır canım kesin sonuç alırsın
Kasık ağrısı var hafif hafif belimde hafif ağrı var göğüslerde hassasiyet var canım adet belirtisi gibi aynı ama adetlerim hep geç oluyor 4 aydır bu kadar erken belirti görünceNe gibi belirtiler var canım
Yok her zaman doğru sonuç vermiyor diye biliyorum yani yeniyse eğer gözükmeyebilir benim arkadaşımında idrar testleri sürekli negatif çıkıyordu kan testinde anladıYani inanılmaz moralim bozuldu idrar testleri doğru sonuç verir mi her zaman
Hadi bakalım inşallah canım güzel bir netice alırsın inşallah. Benim de regl ağrısı gibi ağrılarım var 3-4 gün kaldı bata bakalım ne olucakKasık ağrısı var hafif hafif belimde hafif ağrı var göğüslerde hassasiyet var canım adet belirtisi gibi aynı ama adetlerim hep geç oluyor 4 aydır bu kadar erken belirti görünce
İnşallah çok istiyorum birde bi sorum daha olucak yerleşme kanaması ne zaman oluyor bende öyle birşey olmadı testte negatif çıkınca iyice ümidimi kaybettimYok her zaman doğru sonuç vermiyor diye biliyorum yani yeniyse eğer gözükmeyebilir benim arkadaşımında idrar testleri sürekli negatif çıkıyordu kan testinde anladı
Yanıltmak istemem ama sanırım oda herkeste olmuyor zamanını da tam bilemiyorum daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olucaktır canım benimde daha ilk denememİnşallah çok istiyorum birde bi sorum daha olucak yerleşme kanaması ne zaman oluyor bende öyle birşey olmadı testte negatif çıkınca iyice ümidimi kaybettim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun verdiğin cevaplarda bir nebze moralimi yerine getirdiYanıltmak istemem ama sanırım oda herkeste olmuyor zamanını da tam bilemiyorum daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olucaktır canım benimde daha ilk denemem
canım dualarım seninleGünaydın kızlar sonunda kan verebildim sonucunu bekliyorum hemde muayene olucam dua edin olsun bebegim Rabbimmmm neolur sağlıkla olsun herkeslere versin Rabbim inşaallah
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır bebiş hayırlı haberlerini bekliyorumÇok teşekkür ederim Allah razı olsun verdiğin cevaplarda bir nebze moralimi yerine getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?