• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Nasılsınız millet. Ben iyi degilim ya beta degerim 300 e kadar düşmüştü 12 gun once. 20 gündür kanamalar devam ediyor. Iki gündür cok sancim vardi. Bugun hastaneye gittim ve nedense beta tekrar yukselmis. Su an 1290. Doktor dis gebelik dedi. 12 gun once deger 300 olmuşken alttan bakılmisti doktor rahim hersey temiz dedi. Parca yok dedi. Simdi bu yukselme neyin nesi anlamadim valla. Yarin tekrar ultrasonla bakilacak. Bakalim ne olacak
Dış gebelikte rahimde görünmüyor zaten kese canım, tüplere falan yerleşmiş olabiliyor 😕 takipte kalman gerekiyor sanırım çok geçmiş olsun 😔 tez zamanda Allah şifa versin inşallah 🙏🙏

Canım sakin kal demek çok kolay biliyorum ama sakin olmaya çalış en azından yıpratma kendini valla benimde aklıma ilk o geldi sonuçta düştü değerin tamamen düşmesi gerekirken tekrar yükseldi ve inşallah yeni bir gebeliktir ve sağlıklıdır biz iyiyi düşünelim kötü uzak dursun .Evet üniden randevu almak baya bi zor bi git bakalım yarın ne olucak ya dış gebelikte görünür ultrasonda diye biliyorum ama .Güzel haberler verirsin inşallah canım yarın yaz bize mutlaka Rabbim yardımcın olsun inşallah
Amin kuzum yazarim yarin ultrason isteyen doktor da yokmus yarin. Diğerlerine de randevu baktim bulamadim bakalim kime göstericem.

Dış gebelikte rahimde görünmüyor zaten kese canım, tüplere falan yerleşmiş olabiliyor 😕 takipte kalman gerekiyor sanırım çok geçmiş olsun 😔 tez zamanda Allah şifa versin inşallah 🙏🙏
Ultrasonda tupleri goremiyorlar mi ya. zaten dis gebelik varmi parca kalmis mi diye bakiyorlar. O yuzden anlamiyorum

Büyük ihtimal kendimi çok adapte ettiğim için oluyor da olabilir. Yazmasam da her gün her dakika burayı takip ediyorum. Güzel haberleri görünce insan çok seviniyor.
Evet canım aynen öyle o kafaya girdimi bi kere her türlü belirtiyi yaşıyoruz aylardır ne belirtiler yaşadım hepsi fos çıktı zamanı gelmemiştir dedim hep.evet insan burda okudukça kendi gebe kalmış gibi heyecanlanıyor seviniyor inşallah rabbim bizlerede tez zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsin canım 🙏🏻🙏🏻

Canim oyle de ama 12 gun once deger 300 e düşmüşken ultrason cok temiz çıkmıştı tuplerin iyi rahim istediğim incelikte ve temiz dedi. O yuzden anlamıyorum bende dis gebelikse nasil göremediler
Hmm tüm onlar kontrol edilmişse gebelik ihtimali var tabi. Ama yinede 2 gunde 2 kat artis olmalıymış. Senin degerin en az 4 5 bine ulaşmalıydı.

Amin kuzum yazarim yarin ultrason isteyen doktor da yokmus yarin. Diğerlerine de randevu baktim bulamadim bakalim kime göstericem.
Hadiya doktorlar da bi acayip inşallah birini bulur gösterir sinde bu şüphelerden kurtulursun canım .Dualarım seninle inşallah güzel haberler al kuzum 🙏🏻🙏🏻

Canim kanamam devam ediyor hemde iki gundur daha yogun 20 gundur kanama yasiyorum. Eger dusuk yaparken ikinci bir gebelik olduysa bile bu kanamanin üstüne hayatta kalirmi bilmiyorum. Iki uc sefer cok minik ipten azicik kalin et parcalari da geldi. Dis gebelik olmasinda hepsine raziyim. Ama dusucekse artik dussun su beta. Yıldım valla

Bak burada tüm minnoşlar olarak pozitif enerjiler, dualar gönderiyoruz sana. :KK200: Tutuncak inşallah sana bebeğin - bebeklerin. Sonra bu günlere dönüp ne günlerdi be diyeceğiz. Hem düşük olsa çoktan düşerdi değerler. Kaldı ki dış gebelik olsa da dediğin gibi gözükürdü. Eninde sonunda inanıyorum ve hissediyorum güzel haberler alacağız.

Ultrasonda tupleri goremiyorlar mi ya. zaten dis gebelik varmi parca kalmis mi diye bakiyorlar. O yuzden anlamiyorum
Canım normal hamilelik gibi düşün, kese çok küçükse görünmüyor. Nereye yerleştiğini görebilmek için takip gerekiyor ki yeri bulununca hemen müdahale edilebilsin.. dış gebeliğin en büyük belirtisi düşüp yükselen ya da birden çok çok yükselen beta oluyor genelde.. umarım dış gebelik değildir, öyleyse bile inşallah çabucak belli olur 😕

Canım normal hamilelik gibi düşün, kese çok küçükse görünmüyor. Nereye yerleştiğini görebilmek için takip gerekiyor ki yeri bulununca hemen müdahale edilebilsin.. dış gebeliğin en büyük belirtisi düşüp yükselen ya da birden çok çok yükselen beta oluyor genelde.. umarım dış gebelik değildir, öyleyse bile inşallah çabucak belli olur 😕
Insallah canım bakalim yarin ne diyecekler

Yani tuhaf canım o yüzden gebelik testi yap sen bi 🙈
Bekliyorum canım en azından günüm gelsinde öyle yapayım diye ya şimdi zaten çıkmaz gerçi adet günü yapsamda negatif çıkçak ya çok kafam karıştı ya niye böyle tuhaflıklar hep bende 😂😂Ağlanıcak Halime gülüyorum artık iyice yedim beynimi

Hep eşim korundu. Daha önce pko tedavisi gördüğüm için doğum kontrol kullanamıyorum kilo aldığımda yeniden çıkabilir diye doktor eşin korunsun demişti. 2 haftadır da korunmuyoruz.
Sen korunmuosan hamile kalma ihtimalin yuksek cunki kontrol hapi birakilsa bile bir sure hamielligi engellio yada duzenszlik yapabilio tabi yine kisiye gore degisiklik oluodur

Ya canim hamile olmadigimi ogrenmeden once adet gibi olmuştm ama yerlesme kanamasimiymis sanırım cunku adet bittikten 5 gün sonra hamile oldugumu öğrendim. O 5 günde iliski olmuştu ama hamile oldugumu öğrenince iliski olmadi daha. Valla bende anlamadim. Ne kadar enteresan sey varsa yasiyorum. Adet olmak adetten 5 gun sonra hamile oldugunu öğrenmek üstüne dusuk ve ustune betanin tekrar yukselmesi. Vallaha yoruldum ya
Aynen canim sen yerlesme kanamasi yasamssin muhtemelen seni anlayabiliyorum gercekten zor bi surec ki sen hepsini ayni anda yasiosun

Canim benim göğüslerimde hic bir değişiklik yok. Tabi herkeste farklıdır ama sartlandirma kendini derim
Kizimda gogus hassasiyetim olmstu sonrakinde ne oldu hic hatrlamiorum bende acaba dedim ggs hassasyti sart mi kendim icin tabide bakalim

Günaydın kızlar ben uzun süredir bebek istiyorum ve adetlerim düzensiz bugünlerdr adet olmam gerekiyor ama olmadım Pazartesi günü aşağıya bırakacağım resimdeki gibi bi akıntım geldi sonrasında ara ara kahverengi akıntım geldi ama çok az . Dün akşamda çok az bi kırmızı akıntım oldu bunlar yerleşme kanaması mı yoksa ben bu ay böyle mi adet oluyorum acaba lütfen yardımcı olun birşeyler söyleyin

Eklentiler

• F729BA6C-EC6A-498A-93E8-F41228916507.webp
    F729BA6C-EC6A-498A-93E8-F41228916507.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 32
Back