- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Canım merhaba hoş geldin ne kadardır deniyorsunuz ne kadarlık evlisin belirtiler için erken diyende var ama yaşayanda var bence adetini bekle en doğrusu o olur çünkü ama anlattıkların benziyorda hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah canımMerhabalar.O kadar uzun bir aradan sonra geldim ki resmen aileme dönmüş gibi hissettim. Tabi bu arada evlendim ve ben de çocuk isteyenler kervanında yerimi aldım. Biliyorum çoğunuz uzun zamandır istiyor ve çabalıyor lütfen bana kızmayın ama bizim ilk denemelerimiz olduğu için biraz kafam karışık. Okuduğum kadarıyla yumurtlama öncesi hamile kalınamıyormuş. Biz de adet bitiminden hemen sonra 2 gün arayla birliktelik yaşadık. Yumurtlama günüm sat'tan sonraya göre 2 gün sonra olması gerekiyor. Normalde akıntım olurdu ama son 3-4 gündür artık yok. Aşırı gaz , mide yanması ( yerimde duramayacak kadar) , ayağa kalkamayacak kadar baş dönmesi ve mide bulantısı, sıcak basması yaşıyorum. Göğüslerim büyüdü ama kilo aldığım için de olabilir. Acaba üşüttüm mü diyorum. Çünkü bu belirtiler için çok erken değil mi? Tecrübesizliğime verin lütfen.
Merhaba canım Allah allah ya çok ilginç canım senin için sağlıklısı en hayırlısı olsun inşallah ama bende ilk defa böyle birler duyuyorum ama şuda geliyor aklıma senüstüne görmüştün ya ondan sonrada ilişkiye girdin acaba o süreçte tekrar mı tuttuki çünkü ikiz gebeliklerde de böyle oluyor diye biliyorum gerçekten çok merak ettim yani peki nereye gittin ÜniversiteyemiNasılsınız millet. Ben iyi degilim ya beta degerim 300 e kadar düşmüştü 12 gun once. 20 gündür kanamalar devam ediyor. Iki gündür cok sancim vardi. Bugun hastaneye gittim ve nedense beta tekrar yukselmis. Su an 1290. Doktor dis gebelik dedi. 12 gun once deger 300 olmuşken alttan bakılmisti doktor rahim hersey temiz dedi. Parca yok dedi. Simdi bu yukselme neyin nesi anlamadim valla. Yarin tekrar ultrasonla bakilacak. Bakalim ne olacak
Aynen bnde adet oldum saniyorum ama gogus hassasiyetim olmadan hamile oldgmu dsnmeyecegimCanım suanlik yeni gebeyim. Akintim fazla hatta hissedince adet oldum diye korkuyorum diyebilirim. Bel ve bacak ağrısı hatta cok hafif kasik hareketlerim var
Canım merhaba hoş geldin ne kadardır deniyorsunuz ne kadarlık evlisin belirtiler için erken diyende var ama yaşayanda var bence adetini bekle en doğrusu o olur çünkü ama anlattıkların benziyorda hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah canım
Yeni bi hamilelik olma ihtimali var mi acaba Rabbim hayrlsni versinNasılsınız millet. Ben iyi degilim ya beta degerim 300 e kadar düşmüştü 12 gun once. 20 gündür kanamalar devam ediyor. Iki gündür cok sancim vardi. Bugun hastaneye gittim ve nedense beta tekrar yukselmis. Su an 1290. Doktor dis gebelik dedi. 12 gun once deger 300 olmuşken alttan bakılmisti doktor rahim hersey temiz dedi. Parca yok dedi. Simdi bu yukselme neyin nesi anlamadim valla. Yarin tekrar ultrasonla bakilacak. Bakalim ne olacak
Amin canım tabi orası öyleYa evet ama hersey Allahtan. Kotu birsey olacaksa olacaktir. Rabbim ins saglikla büyütür sizlere de nasip eder canım.
Universiteye randevu bulmak zor 13unde orada ultrasonum vardi zaten ama bugun zubeydeye gittim. Esimde oyle diyor belkide o ara tekrar olmustur diye ama o da milyonda bir bir sey. Bendr bilmiyorum valla ya. Ne kadar degisik bir sey varsa yasiyorum. Ilk dusuk başladığında hic sancim yoktu sadece kanama ama bu hafta özellikle su iki gun cok sancili geciyor. Dusuk başladığından beri kanamam ilk defa su iki gündür yogun. Dış gebelik olmaz insallah. Ama dis gebelik olsa ultrasonda gorunmezdiydi diyorum. Cok kafam karışti benimde. Beta onceden yuksekken göğüs agrim bile olmamisti. Ama bu hafta goguslerim de çok aciyor. Sanci cok keskin. Yarin birseyler ogrebebilirim insallah. Deliricem yoksa yakindaMerhaba canım Allah allah ya çok ilginç canım senin için sağlıklısı en hayırlısı olsun inşallah ama bende ilk defa böyle birler duyuyorum ama şuda geliyor aklıma senüstüne görmüştün ya ondan sonrada ilişkiye girdin acaba o süreçte tekrar mı tuttuki çünkü ikiz gebeliklerde de böyle oluyor diye biliyorum gerçekten çok merak ettim yani peki nereye gittin Üniversiteyemi
Ne sekilde korundunz canm sen mi korundun esin miHoşbuldukkkk. ^.^ Çekindiğim kısımda burası aslında. Sadece 2 haftadır deniyoruz. Daha önce doktora gittiğimde hamile kalman çok kolay hemen kalırsın demişti. Son gittiğimde ise sağ tarafında çok fazla yumurta var ama sorun gözükmüyor dedi. 1 yıldır evliyiz ve hep korunduk. Şuan genç anne ve baba olmak istediğimiz için denemeye karar verdik. Ben de ümitlenmek istemiyorum aylar hatta yıllarca deneyenler var sonuçta. Hayırlısı ne zamansa o olsun diyorum ama yine de insan umutlanıyor işte.
Ogrendgin sonucu bizimlede paylasrmisin Rabbim dilegini versin kanamanin devam ediyor olmasi dusundrucuUniversiteye randevu bulmak zor 13unde orada ultrasonum vardi zaten ama bugun zubeydeye gittim. Esimde oyle diyor belkide o ara tekrar olmustur diye ama o da milyonda bir bir sey. Bendr bilmiyorum valla ya. Ne kadar degisik bir sey varsa yasiyorum. Ilk dusuk başladığında hic sancim yoktu sadece kanama ama bu hafta özellikle su iki gun cok sancili geciyor. Dusuk başladığından beri kanamam ilk defa su iki gündür yogun. Dış gebelik olmaz insallah. Ama dis gebelik olsa ultrasonda gorunmezdiydi diyorum. Cok kafam karışti benimde. Beta onceden yuksekken göğüs agrim bile olmamisti. Ama bu hafta goguslerim de çok aciyor. Sanci cok keskin. Yarin birseyler ogrebebilirim insallah. Deliricem yoksa yakinda
Ne sekilde korundunz canm sen mi korundun esin mi
Ya canim hamile olmadigimi ogrenmeden once adet gibi olmuştm ama yerlesme kanamasimiymis sanırım cunku adet bittikten 5 gün sonra hamile oldugumu öğrendim. O 5 günde iliski olmuştu ama hamile oldugumu öğrenince iliski olmadi daha. Valla bende anlamadim. Ne kadar enteresan sey varsa yasiyorum. Adet olmak adetten 5 gun sonra hamile oldugunu öğrenmek üstüne dusuk ve ustune betanin tekrar yukselmesi. Vallaha yoruldum yaYeni bi hamilelik olma ihtimali var mi acaba Rabbim hayrlsni versin
Canim benim göğüslerimde hic bir değişiklik yok. Tabi herkeste farklıdır ama sartlandirma kendini derimAynen bnde adet oldum saniyorum ama gogus hassasiyetim olmadan hamile oldgmu dsnmeyecegim
Canım çekinilecek bir durum yok sonuçta hepimiz uğraşıyoruz evet kimimiz uzun yıllardır deniyo ama o anne olma isteği heyecanı girince işin içine geriye değişiyor ama 2 hafta belirtiler içinde çok erken bi reglini bekle bakalım neler olucak belkide tutmuştur gelmiştir meleğin canımHoşbuldukkkk. ^.^ Çekindiğim kısımda burası aslında. Sadece 2 haftadır deniyoruz. Daha önce doktora gittiğimde hamile kalman çok kolay hemen kalırsın demişti. Son gittiğimde ise sağ tarafında çok fazla yumurta var ama sorun gözükmüyor dedi. 1 yıldır evliyiz ve hep korunduk. Şuan genç anne ve baba olmak istediğimiz için denemeye karar verdik. Ben de ümitlenmek istemiyorum aylar hatta yıllarca deneyenler var sonuçta. Hayırlısı ne zamansa o olsun diyorum ama yine de insan umutlanıyor işte.
Haber ederim canım su mubarek gunlerde dua edin bana. Cok yoruldum artik. 5 ay icinde Once kimyasal simdi bu. Gebe kalmaktan korkuyorum artikOgrendgin sonucu bizimlede paylasrmisin Rabbim dilegini versin kanamanin devam ediyor olmasi dusundrucu
Universiteye randevu bulmak zor 13unde orada ultrasonum vardi zaten ama bugun zubeydeye gittim. Esimde oyle diyor belkide o ara tekrar olmustur diye ama o da milyonda bir bir sey. Bendr bilmiyorum valla ya. Ne kadar degisik bir sey varsa yasiyorum. Ilk dusuk başladığında hic sancim yoktu sadece kanama ama bu hafta özellikle su iki gun cok sancili geciyor. Dusuk başladığından beri kanamam ilk defa su iki gündür yogun. Dış gebelik olmaz insallah. Ama dis gebelik olsa ultrasonda gorunmezdiydi diyorum. Cok kafam karışti benimde. Beta onceden yuksekken göğüs agrim bile olmamisti. Ama bu hafta goguslerim de çok aciyor. Sanci cok keskin. Yarin birseyler ogrebebilirim insallah. Deliricem yoksa yakinda
Canım çekinilecek bir durum yok sonuçta hepimiz uğraşıyoruz evet kimimiz uzun yıllardır deniyo ama o anne olma isteği heyecanı girince işin içine geriye değişiyor ama 2 hafta belirtiler içinde çok erken bi reglini bekle bakalım neler olucak belkide tutmuştur gelmiştir meleğin canım
Canim moralini bozmak istemem ama bugun bir arkadasim ayni sekilde muayene oldu. Değeri yükseliyordu sonra tekrar dustu. Doktor eger yeniden yukselmeye baslarsa dış gebelik olur dedi. Sanırım senin de durumun bu şekilde. Yani ins degildir ama yine de anlatmak istedim. Ki zaten demis doktorda sana. ALLAH yardimcin olsunNasılsınız millet. Ben iyi degilim ya beta degerim 300 e kadar düşmüştü 12 gun once. 20 gündür kanamalar devam ediyor. Iki gündür cok sancim vardi. Bugun hastaneye gittim ve nedense beta tekrar yukselmis. Su an 1290. Doktor dis gebelik dedi. 12 gun once deger 300 olmuşken alttan bakılmisti doktor rahim hersey temiz dedi. Parca yok dedi. Simdi bu yukselme neyin nesi anlamadim valla. Yarin tekrar ultrasonla bakilacak. Bakalim ne olacak
Canim kanamam devam ediyor hemde iki gundur daha yogun 20 gundur kanama yasiyorum. Eger dusuk yaparken ikinci bir gebelik olduysa bile bu kanamanin üstüne hayatta kalirmi bilmiyorum. Iki uc sefer cok minik ipten azicik kalin et parcalari da geldi. Dis gebelik olmasinda hepsine raziyim. Ama dusucekse artik dussun su beta. Yıldım vallaNe kadar stres yapma desek de çok zor biliyorum ama içini ferah tut. Bana da 2.bir gebelik olabilir gibi geldi. Çok bir bilgim yok ama 6. his diyelim. Ne mucizeler yaşanıyor.. Hem sen stres yapınca onlar da hisseder. Güzel haberlerini alacağız inanıyorum.
Canım sakin kal demek çok kolay biliyorum ama sakin olmaya çalış en azından yıpratma kendini valla benimde aklıma ilk o geldi sonuçta düştü değerin tamamen düşmesi gerekirken tekrar yükseldi ve inşallah yeni bir gebeliktir ve sağlıklıdır biz iyiyi düşünelim kötü uzak dursun .Evet üniden randevu almak baya bi zor bi git bakalım yarın ne olucak ya dış gebelikte görünür ultrasonda diye biliyorum ama .Güzel haberler verirsin inşallah canım yarın yaz bize mutlaka Rabbim yardımcın olsun inşallahUniversiteye randevu bulmak zor 13unde orada ultrasonum vardi zaten ama bugun zubeydeye gittim. Esimde oyle diyor belkide o ara tekrar olmustur diye ama o da milyonda bir bir sey. Bendr bilmiyorum valla ya. Ne kadar degisik bir sey varsa yasiyorum. Ilk dusuk başladığında hic sancim yoktu sadece kanama ama bu hafta özellikle su iki gun cok sancili geciyor. Dusuk başladığından beri kanamam ilk defa su iki gündür yogun. Dış gebelik olmaz insallah. Ama dis gebelik olsa ultrasonda gorunmezdiydi diyorum. Cok kafam karışti benimde. Beta onceden yuksekken göğüs agrim bile olmamisti. Ama bu hafta goguslerim de çok aciyor. Sanci cok keskin. Yarin birseyler ogrebebilirim insallah. Deliricem yoksa yakinda
Canim oyle de ama 12 gun once deger 300 e düşmüşken ultrason cok temiz çıkmıştı tuplerin iyi rahim istediğim incelikte ve temiz dedi. O yuzden anlamıyorum bende dis gebelikse nasil göremedilerCanim moralini bozmak istemem ama bugun bir arkadasim ayni sekilde muayene oldu. Değeri yükseliyordu sonra tekrar dustu. Doktor eger yeniden yukselmeye baslarsa dış gebelik olur dedi. Sanırım senin de durumun bu şekilde. Yani ins degildir ama yine de anlatmak istedim. Ki zaten demis doktorda sana. ALLAH yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?