- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
İnşallah canım sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da geç gelsinlerİnşallah kuzum yok ya alıştım ben zaten bi kaç aydan beri en azından bebek gelmezse adet oluyoruz sağlığımız yerinde buda bi şükür sebebi yani gerçi doktora gitmemde zaten bi kaç ay sanırım bu ay ilacım bitiyor ama bakalımAynen canım bizim minikler inatçı rabbim ol desin olur yeterki sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun
Tabikidr canım bize en yakınlarımız eşlerimiz ve onların desteğine çok ihtiyacımız var ben geçen aylarda hıçkıra hıçkıra ağladım resmen e tabi oda üzülüyor kızıyor bu sefer dedim benim bu konuda güçsüz olduğumu birtek sen gör sen bilİnsallah canım hepimizin melekleri gelsinsağlıkla!
Yani belli etmiyorlarda sanki manevi olarak desteğede ihtiyacım var gibi hissettim Oyuzden kızdım, bi merak et bi sor. Doktordan randevu aldım bende gidip testlerimi yaptırıyım yumurta sayımı yumurtlama günü vs. Enazından kafam rahat olsun.. adetimde gecikince panik yaptım niye gecikti sorun mu var acaba diye
Siz nekadardır istiyorsunuz bebiş? :)
İnşallah canımmİnşallah canım sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da geç gelsinlerilacın bitiyosa gitme bakalım canım bi kaç ay kendi haline bırak bakalım ne olucak gerçi bebiş olduysa gitmen gerekir inşallah olurda gidersin ☺☺
Nolmuştu canım geçen ay anlattın da ben mi unuttumİnşallah canımmYa işte bu ay son 3 aylık verdi progestanı ama geçen ay tuhaf şeyler olup ben çok üzülüp ağlayınca eşimde 2 3 ay doktora gitmek yok dedi bu ne böyle hep kafanda kuruyorsun çok takıyorsun dedi .Bende tamam dedim bişey de diyemedim .Ama dediğin gibi inşallh olurda anca öyle giderim doktorumda her gittiğim de bi heyecanla bebiş geldimi diye soruyo bi bakarsın olur aynı tarihlerde gideriz
Şöyle anlatayım canım Çarşamba akşam kahve akıntı geldi çok afedersin durdu sonra perşem be cuma sildikçe yine geldi acaba dedim yerleşmemi sonra cumartesi adet oldum salı günü bitti azaldı yani sonra 2 gün daha kahve geldi yani perşembeye kadar ve adetten sonra ilk ilişkidede pembe geldi silince ilk defa böyle bir şey yaşadım canım o yüzden ne olduğunuda anlayamadımNolmuştu canım geçen ay anlattın da ben mi unuttum
Aa çok ilginç ilk kez böyle olduysa test yaptın mı normalde de 4 gün mü sürüyordu adetinŞöyle anlatayım canım Çarşamba akşam kahve akıntı geldi çok afedersin durdu sonra perşem be cuma sildikçe yine geldi acaba dedim yerleşmemi sonra cumartesi adet oldum salı günü bitti azaldı yani sonra 2 gün daha kahve geldi yani perşembeye kadar ve adetten sonra ilk ilişkidede pembe geldi silince ilk defa böyle bir şey yaşadım canım o yüzden ne olduğunuda anlayamadım
Tabi yaptım ama negatif çıktı canım evet normaldede 4 gün sürer ama kahve geldimi aynı gün devamı da gelir 4 gün içindede temizlenirim o yüzden baya bi stres oldumm geçen ay üzüldüm yaniAa çok ilginç ilk kez böyle olduysa test yaptın mı normalde de 4 gün mü sürüyordu adetin
İlaç etkilemiş olabilir belki canım tabi sende öyle görünce umutlandın olmayınca üzüldün dimi kıyamamTabi yaptım ama negatif çıktı canım evet normaldede 4 gün sürer ama kahve geldimi aynı gün devamı da gelir 4 gün içindede temizlenirim o yüzden baya bi stres oldumm geçen ay üzüldüm yani
Aynen öyle canım bilmiyorum hani bende ilaca yordum sonrada e düşündükçe de neden dedim ilk ay olmadı da şimdi oldu falan filan ya işte hep kafamızı bişeyler kurcalıyor ya tabi erken olunca bide ondan yerleşme diye düşündüm kendimce ama olmadı işte o yüzden baya da üzüldüm canım nasip herşeyİlaç etkilemiş olabilir belki canım tabi sende öyle görünce umutlandın olmayınca üzüldün dimi kıyamam
Anladımm canım bakalım bu ay ne olucak aynı üzüntüyü sende bende yaşamayız inşallah umudumuzu kaybetmeyelimTabi yaptım ama negatif çıktı canım evet normaldede 4 gün sürer ama kahve geldimi aynı gün devamı da gelir 4 gün içindede temizlenirim o yüzden baya bi stres oldumm geçen ay üzüldüm yani
Amin canım inşallah bakalım neler olucak Allah ım nasip etsin inşallah kırmızıları görene kadar umut hep varAnladımm canım bakalım bu ay ne olucak aynı üzüntüyü sende bende yaşamayız inşallah umudumuzu kaybetmeyelim
Canım 2 günde bu değer çıktıysa 2 katı artmış bence sağlıkla gelsin inşallah meleğinKizlar iyi aksamlar. Adete 2 gun kala 110 du degerim adet günü 277 olmuş. Doktor birsey demedi var ya da yok gibi. Kimyasal falan degildir ins. Sanırım yarin baska dr ye gidicem
Tesekkur ederim canim ins hepimize nasip olur. Sanırım yeni oldugu icin kesin birsey demek istemiyorlar ama böyle yapınca insan sevinemiyor bileCanım 2 günde bu değer çıktıysa 2 katı artmış bence sağlıkla gelsin inşallah meleğin
Evet canım doktorlar bazen sevincimizi kursağımızda bırakabiliyorlar da hemen ümitlendirmek istemiyorlarda.Sen bolca dua et bu mübarek ayda kuzum sağlıkla 9 ay biter kucağınada alırsın inşallah bi bakmışsın bu korkular gerde kalmış olur inşallahTesekkur ederim canim ins hepimize nasip olur. Sanırım yeni oldugu icin kesin birsey demek istemiyorlar ama böyle yapınca insan sevinemiyor bile
Canım suanlik yeni gebeyim. Akintim fazla hatta hissedince adet oldum diye korkuyorum diyebilirim. Bel ve bacak ağrısı hatta cok hafif kasik hareketlerim varKasik agrilarim artmaya basladi bide aksama yemk yapacam die kac saat aykta kaldm backlarmda agriyor.hamile olan arkadaslar benim gbi surekli akntilari oluomu acaba camasrim islanio
Ya evet ama hersey Allahtan. Kotu birsey olacaksa olacaktir. Rabbim ins saglikla büyütür sizlere de nasip eder canım.Evet canım doktorlar bazen sevincimizi kursağımızda bırakabiliyorlar da hemen ümitlendirmek istemiyorlarda.Sen bolca dua et bu mübarek ayda kuzum sağlıkla 9 ay biter kucağınada alırsın inşallah bi bakmışsın bu korkular gerde kalmış olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?