Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah canım sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da geç gelsinler ilacın bitiyosa gitme bakalım canım bi kaç ay kendi haline bırak bakalım ne olucak gerçi bebiş olduysa gitmen gerekir inşallah olurda gidersin

Tabikidr canım bize en yakınlarımız eşlerimiz ve onların desteğine çok ihtiyacımız var ben geçen aylarda hıçkıra hıçkıra ağladım resmen e tabi oda üzülüyor kızıyor bu sefer dedim benim bu konuda güçsüz olduğumu birtek sen gör sen bil Bizim 2 yıl olcak evleneli geçen yıl temmuz ağustosdan beride düşünüyoruz işte henüz nasip olmadı ama zamanı vardır dedim hep ben Siz ne zamandır düşünüyordunuz canım söylemişsindir belki ama unutmuş olabilirim

İnşallah canımm Ya işte bu ay son 3 aylık verdi progestanı ama geçen ay tuhaf şeyler olup ben çok üzülüp ağlayınca eşimde 2 3 ay doktora gitmek yok dedi bu ne böyle hep kafanda kuruyorsun çok takıyorsun dedi .Bende tamam dedim bişey de diyemedim .Ama dediğin gibi inşallh olurda anca öyle giderim doktorumda her gittiğim de bi heyecanla bebiş geldimi diye soruyo bi bakarsın olur aynı tarihlerde gideriz

Nolmuştu canım geçen ay anlattın da ben mi unuttum

Nolmuştu canım geçen ay anlattın da ben mi unuttum
Şöyle anlatayım canım Çarşamba akşam kahve akıntı geldi çok afedersin durdu sonra perşem be cuma sildikçe yine geldi acaba dedim yerleşmemi sonra cumartesi adet oldum salı günü bitti azaldı yani sonra 2 gün daha kahve geldi yani perşembeye kadar ve adetten sonra ilk ilişkidede pembe geldi silince ilk defa böyle bir şey yaşadım canım o yüzden ne olduğunuda anlayamadım

Aa çok ilginç ilk kez böyle olduysa test yaptın mı normalde de 4 gün mü sürüyordu adetin

Aa çok ilginç ilk kez böyle olduysa test yaptın mı normalde de 4 gün mü sürüyordu adetin
Tabi yaptım ama negatif çıktı canım evet normaldede 4 gün sürer ama kahve geldimi aynı gün devamı da gelir 4 gün içindede temizlenirim o yüzden baya bi stres oldumm geçen ay üzüldüm yani

Tabi yaptım ama negatif çıktı canım evet normaldede 4 gün sürer ama kahve geldimi aynı gün devamı da gelir 4 gün içindede temizlenirim o yüzden baya bi stres oldumm geçen ay üzüldüm yani
İlaç etkilemiş olabilir belki canım tabi sende öyle görünce umutlandın olmayınca üzüldün dimi kıyamam

İlaç etkilemiş olabilir belki canım tabi sende öyle görünce umutlandın olmayınca üzüldün dimi kıyamam
Aynen öyle canım bilmiyorum hani bende ilaca yordum sonrada e düşündükçe de neden dedim ilk ay olmadı da şimdi oldu falan filan ya işte hep kafamızı bişeyler kurcalıyor ya tabi erken olunca bide ondan yerleşme diye düşündüm kendimce ama olmadı işte o yüzden baya da üzüldüm canım nasip herşeyRabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin inşallaj

Anladımm canım bakalım bu ay ne olucak aynı üzüntüyü sende bende yaşamayız inşallah umudumuzu kaybetmeyelim

Kizlar iyi aksamlar. Adete 2 gun kala 110 du degerim adet günü 277 olmuş. Doktor birsey demedi var ya da yok gibi. Kimyasal falan degildir ins. Sanırım yarin baska dr ye gidicem

Anladımm canım bakalım bu ay ne olucak aynı üzüntüyü sende bende yaşamayız inşallah umudumuzu kaybetmeyelim
Amin canım inşallah bakalım neler olucak Allah ım nasip etsin inşallah kırmızıları görene kadar umut hep var

Kizlar iyi aksamlar. Adete 2 gun kala 110 du degerim adet günü 277 olmuş. Doktor birsey demedi var ya da yok gibi. Kimyasal falan degildir ins. Sanırım yarin baska dr ye gidicem
Canım 2 günde bu değer çıktıysa 2 katı artmış bence sağlıkla gelsin inşallah meleğin

Kasik agrilarim artmaya basladi bide aksama yemk yapacam die kac saat aykta kaldm backlarmda agriyor.hamile olan arkadaslar benim gbi surekli akntilari oluomu acaba camasrim islanio

Merhabalar. O kadar uzun bir aradan sonra geldim ki resmen aileme dönmüş gibi hissettim. Tabi bu arada evlendim ve ben de çocuk isteyenler kervanında yerimi aldım. Biliyorum çoğunuz uzun zamandır istiyor ve çabalıyor lütfen bana kızmayın ama bizim ilk denemelerimiz olduğu için biraz kafam karışık. Okuduğum kadarıyla yumurtlama öncesi hamile kalınamıyormuş. Biz de adet bitiminden hemen sonra 2 gün arayla birliktelik yaşadık. Yumurtlama günüm sat'tan sonraya göre 2 gün sonra olması gerekiyor. Normalde akıntım olurdu ama son 3-4 gündür artık yok. Aşırı gaz , mide yanması ( yerimde duramayacak kadar) , ayağa kalkamayacak kadar baş dönmesi ve mide bulantısı, sıcak basması yaşıyorum. Göğüslerim büyüdü ama kilo aldığım için de olabilir. Acaba üşüttüm mü diyorum. Çünkü bu belirtiler için çok erken değil mi? Tecrübesizliğime verin lütfen.

Tesekkur ederim canim ins hepimize nasip olur. Sanırım yeni oldugu icin kesin birsey demek istemiyorlar ama böyle yapınca insan sevinemiyor bile
Evet canım doktorlar bazen sevincimizi kursağımızda bırakabiliyorlar da hemen ümitlendirmek istemiyorlarda.Sen bolca dua et bu mübarek ayda kuzum sağlıkla 9 ay biter kucağınada alırsın inşallah bi bakmışsın bu korkular gerde kalmış olur inşallah

Kasik agrilarim artmaya basladi bide aksama yemk yapacam die kac saat aykta kaldm backlarmda agriyor.hamile olan arkadaslar benim gbi surekli akntilari oluomu acaba camasrim islanio
Canım suanlik yeni gebeyim. Akintim fazla hatta hissedince adet oldum diye korkuyorum diyebilirim. Bel ve bacak ağrısı hatta cok hafif kasik hareketlerim var

Nasılsınız millet. Ben iyi degilim ya beta degerim 300 e kadar düşmüştü 12 gun once. 20 gündür kanamalar devam ediyor. Iki gündür cok sancim vardi. Bugun hastaneye gittim ve nedense beta tekrar yukselmis. Su an 1290. Doktor dis gebelik dedi. 12 gun once deger 300 olmuşken alttan bakılmisti doktor rahim hersey temiz dedi. Parca yok dedi. Simdi bu yukselme neyin nesi anlamadim valla. Yarin tekrar ultrasonla bakilacak. Bakalim ne olacak

Ya evet ama hersey Allahtan. Kotu birsey olacaksa olacaktir. Rabbim ins saglikla büyütür sizlere de nasip eder canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…