- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
Inşaallah canım senle günümüz aynıydı demi inşaallah canim bu ay tutar seninde benimde herkesin Rabbim buyukBen de bu sabah regli oldum,bu ay ben ve benim gibi tüm isteyenlerin gönlüne göre olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşaallah canım senle günümüz aynıydı demi inşaallah canim bu ay tutar seninde benimde herkesin Rabbim buyukBen de bu sabah regli oldum,bu ay ben ve benim gibi tüm isteyenlerin gönlüne göre olsun inşallah
Bi kaç gün daha olmazsan yaptır bence test belli olmaz hiç hamilesindir belki.Kuzum asla stres yapmadım hatta üsttede yazdığım gibi bebiş fikrinden buara çok uzak yasıyordum, aklıma bile gelmedi böyle birsey olabileceği.
Test yaptırmadım inatla kırmızıları bekliyorummide bulantısı halsizlik yada bas dönmesi de yok
1-2 gün erken oldum regliyi,bakalım senin bebek tutundumu,canım bu sabahki testinide atmışsın,geçenkinde bariz gözüküyordu aslında son attığında pek göremedim ya da silik varmıydıInşaallah canım senle günümüz aynıydı demi inşaallah canim bu ay tutar seninde benimde herkesin Rabbim buyuk
Bi kaç gün daha olmazsan yaptır bence test belli olmaz hiç hamilesindir belki.
Bütün belirtileri yaşayıp hayal kırıklığına uğradım maalesef ben de. adetim de gecikmişti(çok istiyorum yaşım çok ilerlemeden anne olmak istiyorum
[/QUOT
Bi kaç gün daha olmazsan yaptır bence test belli olmaz hiç hamilesindir belki.
Bütün belirtileri yaşayıp hayal kırıklığına uğradım maalesef ben de. adetim de gecikmişti(çok istiyorum yaşım çok ilerlemeden anne olmak istiyorum
![]()
Anlıyorum seni canım,inş istediğin zamanda nasip olurBebek için çabalamıyorduk ama istemiyorda değildik 3 4 aydır istiyorduk deniyorduk, sonra açıkcası birlikte olmak bile bir amaca bağlı oldugunu farkettiğimde sıkılarak bıraktım herseyi olursa olur olmazsa olmaz havasına girdim.
Bu ay da mesleğimle ilgili çok önemli bi diplomayı almak için kayıt oldum 2gün önce. Yavaş yavaş Bebek fikrinden uzak hayatıma devam ediyordum olursa eğer Eylül’den itibaren Allah nasip ederse olsun diye düşünüyordum.
Ama bu ay adetim bukadar gecikince şüphe etmiyor degilim
Günü gününe saati saatine hastalanan biri olarak hiçte normal gelmiyor bukadar süre olmamamkarmaşık duygular içerisinde çaresizce bekliyorum
![]()
satlarımız aynıydı evet canımInşaallah canım senle günümüz aynıydı demi inşaallah canim bu ay tutar seninde benimde herkesin Rabbim buyuk
Allah gönlüne göre versin canım,ne zamandır istiyorsunBi kaç gün daha olmazsan yaptır bence test belli olmaz hiç hamilesindir belki.
![]()
Amin amin inşallah bütün dualarımız kabul olurAllahım her isteyene nasip etsin.
Bende simdi baktım hastalandım. Yani simdi olmuş olsaydı çok zamansız olucaktı tüm planlarım amaçlarım hayallerim yarıda kalıcaktı. Allahım nasip ederse eylülden itibaren olsun insallah![]()
Farklı testi dünden bugünkü silik var ama yok galiba bebek bekliycez Rabbim buyuk yinede1-2 gün erken oldum regliyi,bakalım senin bebek tutundumu,canım bu sabahki testinide atmışsın,geçenkinde bariz gözüküyordu aslında son attığında pek göremedim ya da silik varmıydı
ilginç gerçekten hekimini değiş canım benceBi ara geçtiğimiz dönemlerde dedim onu 1 hafta geçsin demişti onada
oda bişey mi ben geçen hafta tomografi çekildimHanimlar ben ne yaptim biliomusunz of of disimden muayeneye gtmstim ve film cekindim adetime 5 gun var szce bisey olur mu off canm skldi
Insallah olmaz ya yoksa cok pisman olacagim randevuda bulunmuo yoksa biraz daha beklerdimdeoda bişey mi ben geçen hafta tomografi çekildimbişey olmaz Allahın izniyle
Senin ne zamandi adetinoda bişey mi ben geçen hafta tomografi çekildimbişey olmaz Allahın izniyle
filmden bişey olmaz canım, benim beklenen 14 mayıs, 1 mayısta çekildim bendeSenin ne zamandi adetin
Hmm insallah bi sknti olmaz yafilmden bişey olmaz canım, benim beklenen 14 mayıs, 1 mayısta çekildim bende
inşallah canım, tabi varmı bilmiyoruz ama senin nasıl belirtilerin varHmm insallah bi sknti olmaz ya
Valla ne yalan soyleyim bu ay dis agrimdan baska hic bi yerimi dinleyemedim sadece en belrgin su var surekli akintim oluo camasrim islanio hergun degistiriyorum baskada kasiklarimda cook hafif agri oluo okadarinşallah canım, tabi varmı bilmiyoruz ama senin nasıl belirtilerin var
anladım akıntı da mı belirti oluyo ki bende hiçbşey yok sadece hafif kasık ağrısı var sağlı sollu ara ara birazda bel ağısı ve göğüs hassasiyetiValla ne yalan soyleyim bu ay dis agrimdan baska hic bi yerimi dinleyemedim sadece en belrgin su var surekli akintim oluo camasrim islanio hergun degistiriyorum baskada kasiklarimda cook hafif agri oluo okadar