• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kuzum asla stres yapmadım hatta üsttede yazdığım gibi bebiş fikrinden buara çok uzak yasıyordum, aklıma bile gelmedi böyle birsey olabileceği.
Test yaptırmadım inatla kırmızıları bekliyorum 🥴 mide bulantısı halsizlik yada bas dönmesi de yok
Bi kaç gün daha olmazsan yaptır bence test belli olmaz hiç hamilesindir belki.

Bütün belirtileri yaşayıp hayal kırıklığına uğradım maalesef ben de. adetim de gecikmişti :((çok istiyorum yaşım çok ilerlemeden anne olmak istiyorum :(

Inşaallah canım senle günümüz aynıydı demi inşaallah canim bu ay tutar seninde benimde herkesin Rabbim buyuk
1-2 gün erken oldum regliyi,bakalım senin bebek tutundumu,canım bu sabahki testinide atmışsın,geçenkinde bariz gözüküyordu aslında son attığında pek göremedim ya da silik varmıydı

Bütün belirtileri yaşayıp hayal kırıklığına uğradım maalesef ben de. adetim de gecikmişti :KK43:(çok istiyorum yaşım çok ilerlemeden anne olmak istiyorum :KK43:
[/QUOT

Bütün belirtileri yaşayıp hayal kırıklığına uğradım maalesef ben de. adetim de gecikmişti :KK43:(çok istiyorum yaşım çok ilerlemeden anne olmak istiyorum :KK43:

Allahım her isteyene nasip etsin.
Bende simdi baktım hastalandım. Yani simdi olmuş olsaydı çok zamansız olucaktı tüm planlarım amaçlarım hayallerim yarıda kalıcaktı. Allahım nasip ederse eylülden itibaren olsun insallah🙏

Bebek için çabalamıyorduk ama istemiyorda değildik 3 4 aydır istiyorduk deniyorduk, sonra açıkcası birlikte olmak bile bir amaca bağlı oldugunu farkettiğimde sıkılarak bıraktım herseyi olursa olur olmazsa olmaz havasına girdim.
Bu ay da mesleğimle ilgili çok önemli bi diplomayı almak için kayıt oldum 2gün önce. Yavaş yavaş Bebek fikrinden uzak hayatıma devam ediyordum olursa eğer Eylül’den itibaren Allah nasip ederse olsun diye düşünüyordum.
Ama bu ay adetim bukadar gecikince şüphe etmiyor degilim 🤦‍♀️
Günü gününe saati saatine hastalanan biri olarak hiçte normal gelmiyor bukadar süre olmamam 🥴 karmaşık duygular içerisinde çaresizce bekliyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Anlıyorum seni canım,inş istediğin zamanda nasip olur🤗
Inşaallah canım senle günümüz aynıydı demi inşaallah canim bu ay tutar seninde benimde herkesin Rabbim buyuk
satlarımız aynıydı evet canım

Allah gönlüne göre versin canım,ne zamandır istiyorsun

Allah gönlüne göre versin canım,ne zamandır istiyorsun
[/QUOTE]
Allah razı olsun çok sağol
6 aydır istiyoruz hayırlısı artık

1-2 gün erken oldum regliyi,bakalım senin bebek tutundumu,canım bu sabahki testinide atmışsın,geçenkinde bariz gözüküyordu aslında son attığında pek göremedim ya da silik varmıydı
Farklı testi dünden bugünkü silik var ama yok galiba bebek bekliycez Rabbim buyuk yinede

Kızlar hamile olanlar daha önce hamilelik geçirenler yerleşme lekesi geçirenler rengi falan nasıldı bende hafif sanciyla akıntı geldi kahve pembe arası

inşallah canım, tabi varmı bilmiyoruz ama senin nasıl belirtilerin var
Valla ne yalan soyleyim bu ay dis agrimdan baska hic bi yerimi dinleyemedim sadece en belrgin su var surekli akintim oluo camasrim islanio hergun degistiriyorum baskada kasiklarimda cook hafif agri oluo okadar

Valla ne yalan soyleyim bu ay dis agrimdan baska hic bi yerimi dinleyemedim sadece en belrgin su var surekli akintim oluo camasrim islanio hergun degistiriyorum baskada kasiklarimda cook hafif agri oluo okadar
anladım akıntı da mı belirti oluyo ki bende hiçbşey yok sadece hafif kasık ağrısı var sağlı sollu ara ara birazda bel ağısı ve göğüs hassasiyeti

Back