• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

son 2 gun kizlar kendimi cok halsiz hissediyirum otururken uyuyo buluyorum kendimi basimda agri burnum kaniyacakmis gibi midem degisik sitma tutuyo 3 kat giyinmeme ragmen usuyorum kasiklarimda hafif ağrı yüzüm kabarık kabarık oldu kasiniyo sersem gibi dolaşıyorum bi kaç gundurde gece kalkmayan ben lavobaya kalkıyorum Rabbim inşaallah vermistir psikolojik değil eminim
Ne zaman test yapmayi dusunuosun gecikincemi yapacksn

Hastalandım tatlım, bukadar 3gün gecikip olmakta bi tuhaf geldi bana ama ... günü gününe olan biriyim. Saatine varana kadar biliyorum Şubat ay’ında bile gecikmedi. Çok tuhaf gerçekten..
Hayırlısı olsun canım inşallah mevsimlerden de gecikebiliyor veya başka birşey için üzüldüğünde stres yaptığında da gecikiyor

Kuzum fotoğrafı birgebeningunlugune atsana yardımcı olur hemen
Canım zaten onunla takip ediyoruz ama benimkiler bi ilginç ordaki ablada acaba gebemisin diyo yok dedim değilim oda şüphede kalıyor yoksa yardımcı oluyor bana Allah razı olsun

Bebiş dimi inşallah canım göğüs hassasiyetim de var ama bakalım adet mi 😬sende varmı başka belirtiler canım
Ha evet canım bebiş yazmak istemiştim ya İnşallah gelicek meleğin🙏🏻🙏🏻 bizim senle aynı zaten günlerimiz Bakalım ne olucak 😂valla benim tek bi sol göğsümde hassasiyet var birde belim ağrıyor hala sanki sızlıyor gibi ama dediğim gibi onu belirti yerine koymak istemiyorum fıtığım da var ama bilemiyorumda ay kafam çok karıştı 😇😇

Valla bi burukluk olmadı degil...
bukadar gecikmişken ilkkez bi sarsıldım.
İnsan ne kadar tamam bu ayda beklemiyorum olmasın desede canım yani ertelensede bi hüzün kaplıyor içimizi 🙁Evet o dahada kötü oluyor zaten ben bi ay 60 gün olmadım kafayı yedim

İnsan ne kadar tamam bu ayda beklemiyorum olmasın desede canım yani ertelensede bi hüzün kaplıyor içimizi 🙁Evet o dahada kötü oluyor zaten ben bi ay 60 gün olmadım kafayı yedim

Yani hormonlar değişebiliyor elbette, ama unutmuşken kafama takmıyorken bunu yasamak çok sarstı sanki beni böyle dövmüşler bi kenara atmışlar. Eşimede patladım bugun istemsizce, hiç sormuyorsun hastalandınmı diye istemiyorsan Bebek söyle dedim,
Belki ben senden daha çok istiyorum belli etmiyorum nerden biliyorsun dedi bana dahada bir tuhaf oldum..
Yani hayırlısı Allah’ımdan. En doğru zamanda verir insallah isteyen herkese ve bizede mutlulugu.
Böyle bazen okuyorum adeti gecikip 1-2 ay sonra hamile kalanları eskiler Bebek yerini hazırlıyor derlermiş ya:) insallah Buda böyledir...

Ha evet canım bebiş yazmak istemiştim ya İnşallah gelicek meleğin🙏🏻🙏🏻 bizim senle aynı zaten günlerimiz Bakalım ne olucak 😂valla benim tek bi sol göğsümde hassasiyet var birde belim ağrıyor hala sanki sızlıyor gibi ama dediğim gibi onu belirti yerine koymak istemiyorum fıtığım da var ama bilemiyorumda ay kafam çok karıştı 😇😇
Aynen canım aynı bizim günler bakalım nolucak hergün belirti arıyorum bende bi gidiyo bi geliyo belirtiler 😁😁 dayanamayıp test mi alsam diyorum sonra yok yok yoktur diyorum benim 4 5 aydır hep geç oldu bu kadar erken bu belirtiler adet belirtisiyse onada sevinirim adetim düzene giricek diye ☺️ Son 5 kaldı bugünü sayma bakalımm nolucak çok heyecanlıyımm🥰

Yani hormonlar değişebiliyor elbette, ama unutmuşken kafama takmıyorken bunu yasamak çok sarstı sanki beni böyle dövmüşler bi kenara atmışlar. Eşimede patladım bugun istemsizce, hiç sormuyorsun hastalandınmı diye istemiyorsan Bebek söyle dedim,
Belki ben senden daha çok istiyorum belli etmiyorum nerden biliyorsun dedi bana dahada bir tuhaf oldum..
Yani hayırlısı Allah’ımdan. En doğru zamanda verir insallah isteyen herkese ve bizede mutlulugu.
Böyle bazen okuyorum adeti gecikip 1-2 ay sonra hamile kalanları eskiler Bebek yerini hazırlıyor derlermiş ya:) insallah Buda böyledir...
Aynen öyle canım valla eşlerimiz belli etmek istemeseler de bizden daha çok istiyorlar aslında ama biz daha çok takmayalım kafaya diye bence çok konusunu açmıyorlar 🙁Evet bak onu bende duydum olabilir neden olmasın yeterki sağlık olsun inşallah en kısa zamanda gelir meleğin 🙏🏻🙏🏻

Aynen canım aynı bizim günler bakalım nolucak hergün belirti arıyorum bende bi gidiyo bi geliyo belirtiler 😁😁 dayanamayıp test mi alsam diyorum sonra yok yok yoktur diyorum benim 4 5 aydır hep geç oldu bu kadar erken bu belirtiler adet belirtisiyse onada sevinirim adetim düzene giricek diye ☺ Son 5 kaldı bugünü sayma bakalımm nolucak çok heyecanlıyımm🥰
Aynen canım🙏😇Valla ben artık çok düşünmek istemiyorum yaa gerçekten yıkıluorım bu sefer gerçi düşünmesemde yine yıkılıyorum aynen adet geç olmak olmamakta çok kötü stres yani biraz daha bekleyelim bakalım canım en azından günü bekliyelim 🙏🏻İnşallah gelmiştir meleğin annesine 😇🙏🏻🙏🏻Benimde 2 aydır düzene girdi progestanla ama bakalım bu ay ne olucak

Aynen canım🙏😇Valla ben artık çok düşünmek istemiyorum yaa gerçekten yıkıluorım bu sefer gerçi düşünmesemde yine yıkılıyorum aynen adet geç olmak olmamakta çok kötü stres yani biraz daha bekleyelim bakalım canım en azından günü bekliyelim 🙏🏻İnşallah gelmiştir meleğin annesine 😇🙏🏻🙏🏻Benimde 2 aydır düzene girdi progestanla ama bakalım bu ay ne olucak
14ü olmazsa 15i hemen test yaparız inşallah😇 moral bozmak yok canım zamanını bekliyor inşallah gelicek miniklerimiz🙏🏻☺️

Aynen öyle canım valla eşlerimiz belli etmek istemeseler de bizden daha çok istiyorlar aslında ama biz daha çok takmayalım kafaya diye bence çok konusunu açmıyorlar 🙁Evet bak onu bende duydum olabilir neden olmasın yeterki sağlık olsun inşallah en kısa zamanda gelir meleğin 🙏🏻🙏🏻
İnsallah canım hepimizin melekleri gelsin 🙏 sağlıkla!
Yani belli etmiyorlarda sanki manevi olarak desteğede ihtiyacım var gibi hissettim Oyuzden kızdım, bi merak et bi sor. Doktordan randevu aldım bende gidip testlerimi yaptırıyım yumurta sayımı yumurtlama günü vs. Enazından kafam rahat olsun.. adetimde gecikince panik yaptım niye gecikti sorun mu var acaba diye 🤦‍♀️
Siz nekadardır istiyorsunuz bebiş? :)

14ü olmazsa 15i hemen test yaparız inşallah😇 moral bozmak yok canım zamanını bekliyor inşallah gelicek miniklerimiz🙏🏻
İnşallah kuzum yok ya alıştım ben zaten bi kaç aydan beri en azından bebek gelmezse adet oluyoruz sağlığımız yerinde buda bi şükür sebebi yani gerçi doktora gitmemde zaten bi kaç ay sanırım bu ay ilacım bitiyor ama bakalım 😇Aynen canım bizim minikler inatçı rabbim ol desin olur yeterki sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun 🙏🏻🙏🏻

Back