• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım saraçoğlunun videolarını izle orda detaylı anlatıyor Ama en azından iltihap varsa onu atıyor
Evet videolarına bakmıştım denemek istiyorum bi yandan korkuyorum burda da okudum çünkü bazıları iyi geldi diyo bazıları da kötü ben yandım siz yanmayın diyo çok kararsız kaldım soğanın ne zararı olacak ki diye düşünüyorum bi yandan ya zararı olursa diyorum.:(

Evet videolarına bakmıştım denemek istiyorum bi yandan korkuyorum burda da okudum çünkü bazıları iyi geldi diyo bazıları da kötü ben yandım siz yanmayın diyo çok kararsız kaldım soğanın ne zararı olacak ki diye düşünüyorum bi yandan ya zararı olursa diyorum.:KK43:
Evet canım herkesin bünyesi farklı tabi

Evet videolarına bakmıştım denemek istiyorum bi yandan korkuyorum burda da okudum çünkü bazıları iyi geldi diyo bazıları da kötü ben yandım siz yanmayın diyo çok kararsız kaldım soğanın ne zararı olacak ki diye düşünüyorum bi yandan ya zararı olursa diyorum.:KK43:
Ben yaptım bir ay adet olamadım defalarca test yapıp hayal kırıklığına uğradım😔

Ya sabah sabah sınır oldum sağlık ocağına gittim sağlık raporu almaya kan testi yaptırmaya ise başlıycam evrak olarak sağlık raporu ve ak ciğer filmi istediler ona göre röntgene girecem doktora soledim gebelik testi yaptırmak istiyorum diye testte cıktı günüme 2 gün var dedim çıkmaz dedi kan almadi 1 saat beklediğimle kaldım sağlık ocağını degistiricem

merhaba, forumu uzun süredir takip ediyordum. bugün ben de kendi vaziyetimi yazıp sizlerden fikir almak istedim.
35 yaşındayım. reglim 27-28 günde bir düzenli olur, en son 19 nisanda regl oldum. 27-28 nisan günlerinde yumurtlama akıntısı olduğunu tahmin ettiğim çok hafif kan içeren akıntılarım oldu. 29, 30 nisan ve 1 mayısı değerlendirdik. kullandığım adet takibi uygulamasına göre yumurtlama tarihim 2 mayıs. 5 mayıs akşamı çamaşırımda çok hafif kanama fark ettim. o günden bu yana da ara ara kahverengi akıntılarım oluyor. normalde adete 2-3 gün kala başlayan bel-bacak ağrılarım ve hafif kahverengi akıntılarım olur. bu kez adetime 10 gün kala gördüğüm hafif kanamanın yerleşme kanaması olabileceğinden şüphelendim ama anladığım kadarıyla bunun için de çok erken. şüphemi gidermek için internetten gebelik testi aldım, henüz kargoda.
sizler kendi deneyimlerinize dayanarak bu durumu nasıl yorumlarsınız ve gebelik testini sizce ne zaman yapmalıyım? predictor early (6 gün önceye kadar) ve oncomed hızlı gebelik testi aldım.
Yanıtlarınız benim için önemli. Şimdiden teşekkürler.

Ya sabah sabah sınır oldum sağlık ocağına gittim sağlık raporu almaya kan testi yaptırmaya ise başlıycam evrak olarak sağlık raporu ve ak ciğer filmi istediler ona göre röntgene girecem doktora soledim gebelik testi yaptırmak istiyorum diye testte cıktı günüme 2 gün var dedim çıkmaz dedi kan almadi 1 saat beklediğimle kaldım sağlık ocağını degistiricem
canım tıp merkezi varsa yaptırabilirsin hemen de çıkıyor sonucu

canım tıp merkezi varsa yaptırabilirsin hemen de çıkıyor sonucu
Özel olarak bi benim bildiğim acıbadem var ondada muayene ücretiyle yapıyolar diye biliyorum canım tıp merkezi var oda tahlili yine oraya gönderiyo merkeze biraz uzağım bodrum merkeze gitmem gerekiyo

Özel olarak bi benim bildiğim acıbadem var ondada muayene ücretiyle yapıyolar diye biliyorum canım tıp merkezi var oda tahlili yine oraya gönderiyo merkeze biraz uzağım bodrum merkeze gitmem gerekiyo
yaa :cry:
testini yeniledinmi koyulaşmışmı diye
en son dünmü yapmıştın canım
özel hastanenin aciline gitsen aslında orda da bakmazlarmı
biraz abartırsın belki bakarlar hemen kanına

yaa :cry:
testini yeniledinmi koyulaşmışmı diye
en son dünmü yapmıştın canım
özel hastanenin aciline gitsen aslında orda da bakmazlarmı
biraz abartırsın belki bakarlar hemen kanına
Bilmiyorum ki canım bide çıkmazsa onca para boşa gider yaptım sabah çıkmadan evde 5 dk sonra çıkmak zorunda kaldım geldiğimde baktım böyleydi bide farklı test dunkuyle aynı degil

Eklentiler

• 20190508_092702.webp
    20190508_092702.webp
    91,6 KB · Görüntüleme: 47
Mide problemim var maalesef gastrit var ben de.1 buçuk yıldır evliyim 6 aydır istiyoruz:KK43:

Bence ozaman hiç bulaşma, gastritim olmasına rağmen bende denedim ölüyorum sandım 1 bardak denedim ve bıraktım 1saat sonra dayanılmaz agrılarla sabahı etmiştim .
Zaten mide problemi olanlar denemesin diye yazıyordu okuduğum yerde buna rağmen yapmıstım bende :(
Tez zamanda rabbim her isteyene nasip etsin bat nezaman :)

Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Meraba ben bişeyi çok merak ediyorum. Adetim buttikten sonra eşimle ilişkiye girdim boşaldı. ertesi gün hafif pembe renkte kan ve kahverengi leke geldi ondan sonra bidaha hiç gelmedi bel ağrısı da var hafif baş dönmesi de var acaba hamile miyim ??

ya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
bu belirtiler idrar yolu enfeksiyonu da olabilir . bende enfeksiyon vardı kasıklarda ağri baş dönmesi mide bulantısı oluyordu. hamile olduğumu sandm umutlandm ama doktora gidince idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendim ilaç kullandım ve geçti. bi doktora görün istersen...

Bence ozaman hiç bulaşma, gastritim olmasına rağmen bende denedim ölüyorum sandım 1 bardak denedim ve bıraktım 1saat sonra dayanılmaz agrılarla sabahı etmiştim .
Zaten mide problemi olanlar denemesin diye yazıyordu okuduğum yerde buna rağmen yapmıstım bende :KK43:
Tez zamanda rabbim her isteyene nasip etsin bat nezaman :)
Teşekkür ederim hiç bulaşmasam daha iyi o zaman :)
Amin amin inşallah..
Ben şimdi adetimin son günlerindeyim:)

Back