• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

anladım akıntı da mı belirti oluyo ki bende hiçbşey yok sadece hafif kasık ağrısı var sağlı sollu ara ara birazda bel ağısı ve göğüs hassasiyeti
Valla canm ben gecen ay gogus hassaiyeti disinda hersey yasadim hamile degildim sende gogus hassyeti varms belki hamilesndir insallah akintiya gelince evet hamilelik belrtisi diyen var ama adet belrtiside olabilr heran hersey olabilir ;)

mrssoydas mrssoydas canım okuldan geldikten sonra çamaşırıma kırmızıysa dönen kahverengi kanamam vardı 1 damla kadar doktorumu aradım pgostan yazalım dedi e reçete ile gönderdi onu kullanacağım inşallah bişey olmaz değil mi ?

mrssoydas mrssoydas canım okuldan geldikten sonra çamaşırıma kırmızıysa dönen kahverengi kanamam vardı 1 damla kadar doktorumu aradım pgostan yazalım dedi e reçete ile gönderdi onu kullanacağım inşallah bişey olmaz değil mi ?
İnşallah olmaz canım 🙏🙏 aslında dinlensen mi birkaç gün evde. İki gün rapor alıp Pazartesi’ye kadar çok ayakta kalmasan mı? Hayırlısıyla devam etsin sağlıkla 🙏🙏

İnşallah olmaz canım 🙏🙏 aslında dinlensen mi birkaç gün evde. İki gün rapor alıp Pazartesi’ye kadar çok ayakta kalmasan mı? Hayırlısıyla devam etsin sağlıkla 🙏🙏
Öyle zor bir müdürüm var ki , ilçeye gitmeyi bile gözüm almıyor 🙁☹️ Canım çok sıkıldı şuan bir şeyim yok aslında ağrı sızı da yok , görünce şok oldum ama

Valla canm ben gecen ay gogus hassaiyeti disinda hersey yasadim hamile degildim sende gogus hassyeti varms belki hamilesndir insallah akintiya gelince evet hamilelik belrtisi diyen var ama adet belrtiside olabilr heran hersey olabilir :KK66:

yok değilimdir ben hiç umudum yok ama hayırlısı inşallah senin 5 gün mü vardı

Bebek için çabalamıyorduk ama istemiyorda değildik 3 4 aydır istiyorduk deniyorduk, sonra açıkcası birlikte olmak bile bir amaca bağlı oldugunu farkettiğimde sıkılarak bıraktım herseyi olursa olur olmazsa olmaz havasına girdim.
Bu ay da mesleğimle ilgili çok önemli bi diplomayı almak için kayıt oldum 2gün önce. Yavaş yavaş Bebek fikrinden uzak hayatıma devam ediyordum olursa eğer Eylül’den itibaren Allah nasip ederse olsun diye düşünüyordum.
Ama bu ay adetim bukadar gecikince şüphe etmiyor degilim 🤦‍♀️
Günü gününe saati saatine hastalanan biri olarak hiçte normal gelmiyor bukadar süre olmamam 🥴 karmaşık duygular içerisinde çaresizce bekliyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
İnşallah gelmiştir bebeğin canım 🙏🏻🙏🏻

adet bitiminden sonraki ilk 4 gün ilişkiye girince hamile kalınır mı?? yardmcı olsanız 🙏
Yumurtlamana bağlı canım ben sana soyle anlatiyim ben ocak 20 de adet oldum 20 21 22 23 adet günlerim 26 27 ocakta yumurtam catladi iliski olmustu tuttu 9 subatta testle 14 subatta kanda ogrenmistim 168 le ama benim dusukle sonuclandi Rabbim kimseye yasatmasin Saglikli evlatlar versin insallah

inşallah , polikistik over mi var hep düzensiz mi benimde son 4 aydır gecikiyor
Eylulde dusuk yaptim dusukten sonra iki ay erken oldum sonra bi 31. Gun oldum sonra 45. Gun yine 31 sonra da iste 55.gun mu ole bisey valla bilmiorum ki bu ayda duzensz olrsam gdecem doktra ..dogum kontrol hapyla 3 ay korundum bu duzenszlikleri ona bagladim ama bilemiorum artik etkisinin gecmis olmasi lazm bakalim bu aya gore gderim dktra

son 2 gun kizlar kendimi cok halsiz hissediyirum otururken uyuyo buluyorum kendimi basimda agri burnum kaniyacakmis gibi midem degisik sitma tutuyo 3 kat giyinmeme ragmen usuyorum kasiklarimda hafif ağrı yüzüm kabarık kabarık oldu kasiniyo sersem gibi dolaşıyorum bi kaç gundurde gece kalkmayan ben lavobaya kalkıyorum Rabbim inşaallah vermistir psikolojik değil eminim

son 2 gun kizlar kendimi cok halsiz hissediyirum otururken uyuyo buluyorum kendimi basimda agri burnum kaniyacakmis gibi midem degisik sitma tutuyo 3 kat giyinmeme ragmen usuyorum kasiklarimda hafif ağrı yüzüm kabarık kabarık oldu kasiniyo sersem gibi dolaşıyorum bi kaç gundurde gece kalkmayan ben lavobaya kalkıyorum Rabbim inşaallah vermistir psikolojik değil eminim
Amiin insallah vermistir canim insallah hamileliktendir bu yasadiklarin :dua:

Back