- 8 Mayıs 2019
- 17
- 23
- 3
- 25
benim adetim 8 gün geçti hamile olduğumu sandm doktora gittim ama stresten geciktigini söyledi doktor. stres yapmayın...Allah isteyen lere acilversin mesela bana 25 inde olmam gerekiyordu bugün 27 si bakalım bekliyorum inş..ama hiç bir belirti yok bacaklarım ağrıyoo baskada bisey yok hayırlısını diliyorum herkeze..
Teşekkür ederim hiç bulaşmasam daha iyi o zaman :)
Amin amin inşallah..
Ben şimdi adetimin son günlerindeyim:)
bende 2 aylık evliyim çok istiyorum Allah herkese nasip eder insallaheyvahedigeldismilebende yarın adet olmam gerekıyo,korkuyorum hadı olursam yaa.2 aylık vlıyım ama bebek cok ıstıyorum.belımde ve kasıklarımda ara ara agrı oluyo.adet belırtımde böle olurdu hep.gebelıktede mı adet belırtısı olur arkadaslar
benim adetim 8 gün geçti hamile olduğumu sandm doktora gittim ama stresten geciktigini söyledi doktor. stres yapmayın...
Sizin bat ne zamandı :)Hadi bakalım yeni umutlar yeşeriyor :)
Darısı bana
Nasıl ya,bthcg istediğini söylesen ısrarla nasıl yapmazlar,doktorunu değişsenYa sabah sabah sınır oldum sağlık ocağına gittim sağlık raporu almaya kan testi yaptırmaya ise başlıycam evrak olarak sağlık raporu ve ak ciğer filmi istediler ona göre röntgene girecem doktora soledim gebelik testi yaptırmak istiyorum diye testte cıktı günüme 2 gün var dedim çıkmaz dedi kan almadi 1 saat beklediğimle kaldım sağlık ocağını degistiricem
Yumurtlama regl döngünüze bağlıdır ama eğer düzensiz yumurtluyorsanız anlamayanilirsiniz,bence regli sonrası leke gelmiştirMeraba ben bişeyi çok merak ediyorum. Adetim buttikten sonra eşimle ilişkiye girdim boşaldı. ertesi gün hafif pembe renkte kan ve kahverengi leke geldi ondan sonra bidaha hiç gelmedi bel ağrısı da var hafif baş dönmesi de var acaba hamile miyim ??
5inde olmusum geçen ay canım 3gün gecikti pembemsi kahvemsi hatta dün akşam kırmızımsı lekenmeler vardı peçeteyi derinliklere ittirdikçe suanda hiçbiri yok. Bekliyorum bende hastalanmayıSizin bat ne zamandı :)
Başlsmış sanırım,stres bi çok şeyi engelliyor5inde olmusum geçen ay canım 3gün gecikti pembemsi kahvemsi hatta dün akşam kırmızımsı lekenmeler vardı peçeteyi derinliklere ittirdikçe suanda hiçbiri yok. Bekliyorum bende hastalanmayıSinirlerim yıprandı günlerdir
canım keşke günüm geçti deseydin günüme var diyince almıyolarYa sabah sabah sınır oldum sağlık ocağına gittim sağlık raporu almaya kan testi yaptırmaya ise başlıycam evrak olarak sağlık raporu ve ak ciğer filmi istediler ona göre röntgene girecem doktora soledim gebelik testi yaptırmak istiyorum diye testte cıktı günüme 2 gün var dedim çıkmaz dedi kan almadi 1 saat beklediğimle kaldım sağlık ocağını degistiricem
Bilmiyorum ki canım bide çıkmazsa onca para boşa gider yaptım sabah çıkmadan evde 5 dk sonra çıkmak zorunda kaldım geldiğimde baktım böyleydi bide farklı test dunkuyle aynı degil
Çok stres yapma ondan da oluyor benim geçen ay bi hafta gecikmişti stresten sinirden oluyor gecikmeler5inde olmusum geçen ay canım 3gün gecikti pembemsi kahvemsi hatta dün akşam kırmızımsı lekenmeler vardı peçeteyi derinliklere ittirdikçe suanda hiçbiri yok. Bekliyorum bende hastalanmayıSinirlerim yıprandı günlerdir
Kuzum asla stres yapmadım hatta üsttede yazdığım gibi bebiş fikrinden buara çok uzak yasıyordum, aklıma bile gelmedi böyle birsey olabileceği.Çok stres yapma ondan da oluyor benim geçen ay bi hafta gecikmişti stresten sinirden oluyor gecikmeler
Test yaptırmışmıydın
Aynen degisicem canimNasıl ya,bthcg istediğini söylesen ısrarla nasıl yapmazlar,doktorunu değişsen
Yok canım stresle yakından uzaktan alakam olmadı, ama suan stres yapıyorum neden hastalanmıyorum diye bu ayrı
Bi ara geçtiğimiz dönemlerde dedim onu 1 hafta geçsin demişti onadacanım keşke günüm geçti deseydin günüme var diyince almıyolar
canım adetin geçtimi peki?
Yumurtlamaya göre 2 gün var canımcanım adetin geçtimi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?