Evet videolarına bakmıştım denemek istiyorum bi yandan korkuyorum burda da okudum çünkü bazıları iyi geldi diyo bazıları da kötü ben yandım siz yanmayın diyo çok kararsız kaldım soğanın ne zararı olacak ki diye düşünüyorum bi yandan ya zararı olursa diyorum.Canım saraçoğlunun videolarını izle orda detaylı anlatıyor Ama en azından iltihap varsa onu atıyor
Evet canım herkesin bünyesi farklı tabiEvet videolarına bakmıştım denemek istiyorum bi yandan korkuyorum burda da okudum çünkü bazıları iyi geldi diyo bazıları da kötü ben yandım siz yanmayın diyo çok kararsız kaldım soğanın ne zararı olacak ki diye düşünüyorum bi yandan ya zararı olursa diyorum.
Evet aynen o yüzden denemeye korkuyorumEvet canım herkesin bünyesi farklı tabi
Bende korkmuştum başta okuduğum yorumlardan ama sonra denemeye karar verdim gerçi yarıda kaldı ama önümüzdeki aylarda meleğim gelmemiş olursa yine denerimEvet aynen o yüzden denemeye korkuyorum
İnşallah hamilesindir denemeye gerek kalmaz.Alah isteyen herkese nasip etsin inşallah..Bende korkmuştum başta okuduğum yorumlardan ama sonra denemeye karar verdim gerçi yarıda kaldı ama önümüzdeki aylarda meleğim gelmemiş olursa yine denerim
İnşallah canım hepimiz hamişizdirİnşallah hamilesindir denemeye gerek kalmaz.Alah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Ben yaptım bir ay adet olamadım defalarca test yapıp hayal kırıklığına uğradımEvet videolarına bakmıştım denemek istiyorum bi yandan korkuyorum burda da okudum çünkü bazıları iyi geldi diyo bazıları da kötü ben yandım siz yanmayın diyo çok kararsız kaldım soğanın ne zararı olacak ki diye düşünüyorum bi yandan ya zararı olursa diyorum.
Mide problemin varsa asla deneme tatlım, gastrit, ülser vb herhangi problemde mide agrısından sabahı sabah ediyorsun. Nekadardır bebiş istiyorsunuzSoğan kürünü denemeli miyim sizce işe yarar mı yoksa zararı olur mu çok kararsızım bu konuda
canım tıp merkezi varsa yaptırabilirsin hemen de çıkıyor sonucuYa sabah sabah sınır oldum sağlık ocağına gittim sağlık raporu almaya kan testi yaptırmaya ise başlıycam evrak olarak sağlık raporu ve ak ciğer filmi istediler ona göre röntgene girecem doktora soledim gebelik testi yaptırmak istiyorum diye testte cıktı günüme 2 gün var dedim çıkmaz dedi kan almadi 1 saat beklediğimle kaldım sağlık ocağını degistiricem
Özel olarak bi benim bildiğim acıbadem var ondada muayene ücretiyle yapıyolar diye biliyorum canım tıp merkezi var oda tahlili yine oraya gönderiyo merkeze biraz uzağım bodrum merkeze gitmem gerekiyocanım tıp merkezi varsa yaptırabilirsin hemen de çıkıyor sonucu
Mide problemim var maalesef gastrit var ben de.1 buçuk yıldır evliyim 6 aydır istiyoruzMide problemin varsa asla deneme tatlım, gastrit, ülser vb herhangi problemde mide agrısından sabahı sabah ediyorsun. Nekadardır bebiş istiyorsunuz
yaaÖzel olarak bi benim bildiğim acıbadem var ondada muayene ücretiyle yapıyolar diye biliyorum canım tıp merkezi var oda tahlili yine oraya gönderiyo merkeze biraz uzağım bodrum merkeze gitmem gerekiyo
Bilmiyorum ki canım bide çıkmazsa onca para boşa gider yaptım sabah çıkmadan evde 5 dk sonra çıkmak zorunda kaldım geldiğimde baktım böyleydi bide farklı test dunkuyle aynı degilyaa
testini yeniledinmi koyulaşmışmı diye
en son dünmü yapmıştın canım
özel hastanenin aciline gitsen aslında orda da bakmazlarmı
biraz abartırsın belki bakarlar hemen kanına
Mide problemim var maalesef gastrit var ben de.1 buçuk yıldır evliyim 6 aydır istiyoruz
Meraba ben bişeyi çok merak ediyorum. Adetim buttikten sonra eşimle ilişkiye girdim boşaldı. ertesi gün hafif pembe renkte kan ve kahverengi leke geldi ondan sonra bidaha hiç gelmedi bel ağrısı da var hafif baş dönmesi de var acaba hamile miyim ??Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Ben de yapmayı düşünmüyorum artık.adetim iyi kötü düzenli bi ay sadece 1 hafta gecikmişti şimdi adetim de düzensizleşmesin.Ben yaptım bir ay adet olamadım defalarca test yapıp hayal kırıklığına uğradım
bu belirtiler idrar yolu enfeksiyonu da olabilir . bende enfeksiyon vardı kasıklarda ağri baş dönmesi mide bulantısı oluyordu. hamile olduğumu sandm umutlandm ama doktora gidince idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendim ilaç kullandım ve geçti. bi doktora görün istersen...ya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Teşekkür ederim hiç bulaşmasam daha iyi o zaman :)Bence ozaman hiç bulaşma, gastritim olmasına rağmen bende denedim ölüyorum sandım 1 bardak denedim ve bıraktım 1saat sonra dayanılmaz agrılarla sabahı etmiştim .
Zaten mide problemi olanlar denemesin diye yazıyordu okuduğum yerde buna rağmen yapmıstım bende
Tez zamanda rabbim her isteyene nasip etsin bat nezaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?