• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Özellikle 26 Nisan, 4 Mayıs, 7 mayıs pik yapmış net olarak. Bu dalgalanma gebelik ihtimalini de eliyor galiba, yani olsa hep pik görmemiz lazım bir yerden sonra sanki 🤔
Evet canım hep aralarda daha da koyulaşıyor bir kere tam silik yakalayabildim biraz önce yine yaptım 10 a doğru oda bugün yaptığımda aynı koyu anlamadım gitti beynim yandı yok ya övü testi bana göre değilmiş anladım daha çok stresten başka birşey değil yani benim için tabikide faydasını görenler bununla gebe kalanlar çok ama benim böyle hep

E beta değerin kaçsa ona göre hafta çıkıyor zaten. 425 e kadar 4. Hafta 7300 e kadar 5. Hafta. 6. Haftadan sonra 50bin falan oluyor. 1000-2300 arasında çok fark olmuyor yani. Mesela ben 4. Haftada öğrendim. 270 civariydı.çok büyük farklar ile çoğalan bir değer o yani. Bulantı başlaması için beta değerinin 50bin üzerinde olması lazım yani. Bana bunu doktor söyledi.
Ben zaten bulantıdan bahsetmedim ki kuzum belirti sadece bulantı değildir ama benim şiddetli kasık ağrım ve beyaz akıntım oldu normalde olmazdı birde sivilcelerim çıkmaya başladı adetimden 10 gün önce yaşadım bunları adetinin son tarihine bakıyorlar zaten haftalık hesaplamasında beta 200 de olsa ben o tarihte adet olduysam ona göre hesaplanır ben erken döllenmişimdir kimisi geç olur değer ona göre artar belirtiler başlar demek istediğim bu ve ayrıca bana doktorum yumurtalıkların tembel hamile kalamazsın dedi ben o ay hamile kaldım çokta takılmamak lazım dediklerine ☺️

Evet canım hep aralarda daha da koyulaşıyor bir kere tam silik yakalayabildim biraz önce yine yaptım 10 a doğru oda bugün yaptığımda aynı koyu anlamadım gitti beynim yandı yok ya övü testi bana göre değilmiş anladım daha çok stresten başka birşey değil yani benim için tabikide faydasını görenler bununla gebe kalanlar çok ama benim böyle hep
Ateş ölçsene bu ay 😁 o da güzel yöntem bak, her sabah aynı saatte sabah kalk ölç ohh bitti ☺️

Bu mübarek ayda inşallah dualarımız kabul olur Hamile kalmak isteyen herkese inşallah Rabbim nasip eder anne olmayı hepimize inşallah
Burdaki yorumları takip ediyorum yeni hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar inşallah sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar.
Anne olmak isteyen hepimize inşallah bi an önce nasip eder Allah her zaman dua edelim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..

Bu mübarek ayda inşallah dualarımız kabul olur Hamile kalmak isteyen herkese inşallah Rabbim nasip eder anne olmayı hepimize inşallah
Burdaki yorumları takip ediyorum yeni hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar inşallah sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar.
Anne olmak isteyen hepimize inşallah bi an önce nasip eder Allah her zaman dua edelim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..
Amin inşallah hepimiz bir an önce meleklerimize kavuşuruz 🙏🏻🙏🏻

Ben zaten bulantıdan bahsetmedim ki kuzum belirti sadece bulantı değildir ama benim şiddetli kasık ağrım ve beyaz akıntım oldu normalde olmazdı birde sivilcelerim çıkmaya başladı adetimden 10 gün önce yaşadım bunları adetinin son tarihine bakıyorlar zaten haftalık hesaplamasında beta 200 de olsa ben o tarihte adet olduysam ona göre hesaplanır ben erken döllenmişimdir kimisi geç olur değer ona göre artar belirtiler başlar demek istediğim bu ve ayrıca bana doktorum yumurtalıkların tembel hamile kalamazsın dedi ben o ay hamile kaldım çokta takılmamak lazım dediklerine ☺
Yok bende bulantım var reglim gecikmedi hamile miyim yazanlar olmuştu. Bende ona cvp yazmıştım:)

Onu nasıl yapıyorum canım duydum ama hiç yapmadım yani koltuk altından mı?
Canım her sabah aynı saatte dakikada, yataktan kalkmadan, dik altından ölçeceksin. Bir defter de tutabilirsin, bir uygulama var ona da kaydedebilirsin. Yumurtlamadan sonra belli oluyor ama zamanla vücudunu tanıdıkça sinyalleri daha iyi okumaya başlıyorsun 👍 sen tutarsan elimden geldiği kadar ben de yardımcı olurum. İstersen bir topik ver ateş ölçme yöntemi diye, orada hem uygulama Üzerinde nasıl yapabileceğin anlatılmış ilk sayfada hem de oradaki arkadaşlar da çok yardımcı oluyor, bak istersen ☺️

Kızlar iyigeceler hayırlı Ramazanlar,
Bende birsey sorucam 3-4 aydır bebiş için uğraştık, sonra ben sıkıldım olursa olur olmazsa olmaz havasına girerek psikolojik olarak oldukça rahattım taaaakiiiii bugüne kadar.
Gecen ay 5’inde kırmızıları görmüşüm.
Ama bu ay hala olmadım.
Pembemsi kahvemsi hafif kırmızımsı lekenmelerim oluyor peçeteyi derinliklere ittirdikçe ama Bunun haricinde gelen giden yok. Sizce nolmuş olabilir ya:KK57:
Kendini gösterip gösterip gidiyor sanki kırmızılar:(

Canım her sabah aynı saatte dakikada, yataktan kalkmadan, dik altından ölçeceksin. Bir defter de tutabilirsin, bir uygulama var ona da kaydedebilirsin. Yumurtlamadan sonra belli oluyor ama zamanla vücudunu tanıdıkça sinyalleri daha iyi okumaya başlıyorsun 👍 sen tutarsan elimden geldiği kadar ben de yardımcı olurum. İstersen bir topik ver ateş ölçme yöntemi diye, orada hem uygulama Üzerinde nasıl yapabileceğin anlatılmış ilk sayfada hem de oradaki arkadaşlar da çok yardımcı oluyor, bak istersen ☺
Tamam canım birde oraya göz gezdireyim bakayım ya artık nabayım çok teşekkür ederim canım yardımların için🙏🏻

Kızlar iyigeceler hayırlı Ramazanlar,
Bende birsey sorucam 3-4 aydır bebiş için uğraştık, sonra ben sıkıldım olursa olur olmazsa olmaz havasına girerek psikolojik olarak oldukça rahattım taaaakiiiii bugüne kadar.
Gecen ay 5’inde kırmızıları görmüşüm.
Ama bu ay hala olmadım.
Pembemsi kahvemsi hafif kırmızımsı lekenmelerim oluyor peçeteyi derinliklere ittirdikçe ama Bunun haricinde gelen giden yok. Sizce nolmuş olabilir ya:KK57:
Kendini gösterip gösterip gidiyor sanki kırmızılar:KK43:
Canım reglinde gecikmiş istersen test yap kanaman çok yoğun gelmedikçe yerleşmede olabilir inşallah gelmiştir meleğin 🙏🏻

Adetime 4 gün var ilk defa hiç bir belirtim yok çünkü kendimde belirti aramıyorum 😬 sizede tavsiye ederim yoksa bütün belirtileri yaşayıp sonunda yine adet oluyorum.. maalesef

Canım reglinde gecikmiş istersen test yap kanaman çok yoğun gelmedikçe yerleşmede olabilir inşallah gelmiştir meleğin 🙏🏻

Hayırlısı diyerek bekliyorum tatlım, haftasonuna kadar kırmızıları beklesem test yapmasam fazlanı abartmış olurum acaba🤦‍♀️
Kaç ay uğraştık olmadı bu ay sadece 4 ilişkiyle olduysa çok sasırırım 🥴 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Hayırlısı diyerek bekliyorum tatlım, haftasonuna kadar kırmızıları beklesem test yapmasam fazlanı abartmış olurum acaba🤦‍♀️
Kaç ay uğraştık olmadı bu ay sadece 4 ilişkiyle olduysa çok sasırırım 🥴 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Nasıl istersen canım ne zaman yapmak istersen inşallah gelmiştir meleğin valla o hiç belli olmaz ki kiminin tek ilişkiylede oluyor 🙏🏻Amin canım hepimize inşallah 🙏🏻🙏🏻

Inşaallah vardır canim Rabbim sağlıkla vermiştir yumurtlama gününden 1 2 gün önce de ilişki olsa tutma ihtimali oluyormuş inşaallah gelmiştir seninde bebisin
Sanmam canım çünkü yumurtlamadan 1-2gün sonra oldu ilişki,en son hamileliğimde reglime 5gün varken çift çizgi vardı ve net gözüküyordu,reglim 10mayıs bi sonraki yumurtlamayı kaçırmıyıcam inşallah

Inşaallah vardır canim Rabbim sağlıkla vermiştir yumurtlama gününden 1 2 gün önce de ilişki olsa tutma ihtimali oluyormuş inşaallah gelmiştir seninde bebisin
Sanmam canım çünkü yumurtlamadan 1-2gün sonra oldu ilişki,en son hamileliğimde reglime 5gün varken çift çizgi vardı ve net gözüküyordu,reglim 10mayıs bi sonraki yumurtlamayı kaçırmıyıcam inşallah

Back