Ya şuan tekrar döndük eve bahsetmiştim ya köyde öğretmenlik yapıyorum diye tekrar gitme imkanım olmaz.. ben sorduğum da geç döllenme olmuş galiba dedi ve bana 2 tane kese gösterdi , tekrar kan vs de almadı haftaya yeniden gel dediDeğerin minimum 15binlerde canım gayet yüksek, ama beden kese 4.haftada kalmış? Keseyi ilk görüşün dimi? İçini ferah tur bakalım, en kötüsünü düşünmeyelim şimdiden. Gidebilirsen başka bir doktora daha görün haftaya kadar yine 4.hafta mı diyecek bakalım
Evet keseyi ilk görüşüm geç gideyim de içim rahat olsun dedim ama iyice sıkıldı içimDeğerin minimum 15binlerde canım gayet yüksek, ama beden kese 4.haftada kalmış? Keseyi ilk görüşün dimi? İçini ferah tur bakalım, en kötüsünü düşünmeyelim şimdiden. Gidebilirsen başka bir doktora daha görün haftaya kadar yine 4.hafta mı diyecek bakalım
Kese göründükten sonra beta değeri çok da önemli olmuyor canım. Keseye göre ölçüm yapıyor, haftaya ne kadarlık görünecek ona bakacaktır. Yumurtlama zamanından emin miydin peki?Ya şuan tekrar döndük eve bahsetmiştim ya köyde öğretmenlik yapıyorum diye tekrar gitme imkanım olmaz.. ben sorduğum da geç döllenme olmuş galiba dedi ve bana 2 tane kese gösterdi , tekrar kan vs de almadı haftaya yeniden gel dedi
Ya test yaptım aslında yakaladım da zannediyordum taki dün arkadaşım pik olmuş testini gösterene kadar sanırım ben yakalayamadım dedim , Benim hiç omlardan koyu olmadı çünküKese göründükten sonra beta değeri çok da önemli olmuyor canım. Keseye göre ölçüm yapıyor, haftaya ne kadarlık görünecek ona bakacaktır. Yumurtlama zamanından emin miydin peki?
Aaaaa dur bak ben ikinci ihtimali atladımYa şuan tekrar döndük eve bahsetmiştim ya köyde öğretmenlik yapıyorum diye tekrar gitme imkanım olmaz.. ben sorduğum da geç döllenme olmuş galiba dedi ve bana 2 tane kese gösterdi , tekrar kan vs de almadı haftaya yeniden gel dedi
Canım soğan kürü içini temizliyor yani iltihap filan varsa ve hamile kalmaya yardımcı oluyor diye biliyorumSoğan kürü ne işe yarıyor
Aslında doktor da onu söyledi 2 tane kese var değer o sebeple Yüksel olabilir ama kese mi ikincisi emin değilim dedi henüz küçükler haftaya yine gel dedi , bir de ben afedersiniz sıkışık gitmemiştim haftaya öyle gel dediAaaaa dur bak ben ikinci ihtimali atladım ☺ eğer iki kese varsa değerin yüksek ama haftanın düşük olması yaşanabiliyor, geçen gün okumuştum hatta. 7.haftasında birinin değeri 10binin üzerinde olmasına rağmen kese küçük görünmüştü, sonraki hafta ikinci bir kese daha görününce netleşmişti olay. İnşallah seninki de öyledir
Hadi hayırlısı o zaman, bir beklerken iki oluyormuş bir deAslında doktor da onu söyledi 2 tane kese var değer o sebeple Yüksel olabilir ama kese mi ikincisi emin değilim dedi henüz küçükler haftaya yine gel dedi , bir de ben afedersiniz sıkışık gitmemiştim haftaya öyle gel dedi
Hadi hayırlısı o zaman, bir beklerken iki oluyormuş bir de
Ya ben şeyden de korkuyorum , okuma bayramı yaptım demiştim ya afedersin o gün kendimi yırttıım resmen , çok yoruldum eve geldim üzerimi bile değişmeden uyudum düşün o kadar yoruldum sabaha kadar hiç bir şey yemeden yattım yanı , o zaman içimde sıkıntı kaldı bir şey olmaz inaşşalah diyeHadi hayırlısı o zaman, bir beklerken iki oluyormuş bir de
Bence öyle bir şey olmamıştır, çünkü zaten belki kese bile oluşmamıştı o zaman, bir şey olsa kanama olurdu Ağrı olurdu bir şekilde belli ederdi kendini. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah, iki tane olması fikri daha basıyor bende. Yalan yok yazını ilk okuduğumda ben de tedirgin oldum ama şimdi diğer olasılık daha mümkün görünüyorYa ben şeyden de korkuyorum , okuma bayramı yaptım demiştim ya afedersin o gün kendimi yırttıım resmen , çok yoruldum eve geldim üzerimi bile değişmeden uyudum düşün o kadar yoruldum sabaha kadar hiç bir şey yemeden yattım yanı , o zaman içimde sıkıntı kaldı bir şey olmaz inaşşalah diye
AminBence öyle bir şey olmamıştır, çünkü zaten belki kese bile oluşmamıştı o zaman, bir şey olsa kanama olurdu Ağrı olurdu bir şekilde belli ederdi kendini. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah, iki tane olması fikri daha basıyor bende. Yalan yok yazını ilk okuduğumda ben de tedirgin oldum ama şimdi diğer olasılık daha mümkün görünüyor
Oh ne güzel allah bağışlasın canım inşallah gelir bi kardeşYa hepsi bir olmuyormuş işte gebeliklerin yaş kaçtı canım
Valla canım ben de işte ne kadar anlıyorsamYa benim testlerim böyle bir kere silikleşti sonrası o kadar silik yakalayamadım geçen ay normal adetimi oldum neden böyle çıkar bi fikri bilgisi olan varmı?Benim bilgim bi yerde tükendi artık sıkıldım iyice
Özellikle 26 Nisan, 4 Mayıs, 7 mayıs pik yapmış net olarak. Bu dalgalanma gebelik ihtimalini de eliyor galiba, yani olsa hep pik görmemiz lazım bir yerden sonra sankiYa benim testlerim böyle bir kere silikleşti sonrası o kadar silik yakalayamadım geçen ay normal adetimi oldum neden böyle çıkar bi fikri bilgisi olan varmı?Benim bilgim bi yerde tükendi artık sıkıldım iyice
Allah a emanet ettim bakalım inşallah bişey olmazCanım tutanda var hamileyken hiç birler olmayanda var bebeğine ama tutmayanda çok ne olur ne olmaz sonra Allah göstermesin bişey olur ya
Rabbim evladına bağışlasın canım bide meleğin gelirse birtane daha inşallah32 canim
Evet canım yine konuşmuştuk bakalım bu ay da adet olursam tekrar gidip yaptırırım lh filan ne çıkıcak artık bilemedim kafam iyice karıştı yaaValla canım ben de işte ne kadar anlıyorsamdaha önce de yazmıştım sana sanki lh hep yüksek gibi yakın zamanda baktırma şansın var mı tekrar? Sende pcos var mıydı bir de? O da lh yükselten bir sebep.
Diğer bir ihtimal hamilelik, ama o yok diyorsun. Aslında gidersen beta, lh bi bakılsa süper olur belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?