- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah meleğin gelirBenim durum beklemek şuan 7 günüm kaldı adete ovu testi denedim bu ay ama o baya karışık birde 3 aydan beri progestan kullanıyorum adetlerim düzensizleşmişti ocakta 2 aydan beri normale döndü bakalım bekliyoruz şimdi bebiş mi gelicek yoksa adetmi olucam durum bu
Sesli güldüm![]()
İnşallah bu mübarek ayda hepimizin duası kabul olsun meleklerimiz gelsinInşallah meleğin gelir![]()
Hepinize ediyorum Can'ım burdan hepinizin tek tek güzel haberlerini alacam inşallahhhInşallah . Kız ben belirti nedir bilmezdim. Adet oldum oldum olmadim hamileyim derdim.Dedim ya buraya baka baka her gun birsey hissetmeye başladım![]()
InsAlllllllaahhhhHepinize ediyorum Can'ım burdan hepinizin tek tek güzel haberlerini alacam inşallahhh![]()
Canım inşallah rüyaların gerçek olur valla hep ümitler yıkıldığı ay geliyor bebişler inşallah hepimizin bebişleri gelir rabbim nasip ederInsallah dileklerinz yerine gelir kizlar okadr umitliydim diyer aylar ama niyeyse bu ay pek umidim yok isyememe ragmen bakalim 4 günüm kaldı çok heyecanlanioeum birde bu ay ruyamda hep bebek gördüm gebelik testleri pozitif gordum kan testi pozitif falan rüya işte![]()
Bende çok yapmadım tatlım .ama temizliyor Bi .İnşallah canım Allah razı olsun❤Ya bakalım bu ayda olmazsa adetten sonra bende başlarım olmazsa soğan kürüne çünkü bi kere yaptım ama yarıda bırakmıştım
Canım inşallah rüyaların gerçek olur valla hep ümitler yıkıldığı ay geliyor bebişler inşallah hepimizin bebişleri gelir rabbim nasip ederbebek hep istediğimiz bilinç altında olduğu için rüyalarımızada hep giriyor
![]()
Aynen canım temizlediği kesin çünkü yaptığım ay baya temizlediBende çok yapmadım tatlım .ama temizliyor Bi .
Aynen canım benim yok olursa ilk olucak işte o yüzden tecrübesizim nasip yaşım 28 ,2 yıl olcak evleneli 1 yıldan beride istiyoruz işte bakalım nasip herşey .Sen de varmı canımAynen ya bilinc alti senin varmi çocuğun yas kac ne zamandir beklemedesin csnm
Aynen canım benim yok olursa ilk olucak işte o yüzden tecrübesizim nasip yaşım 28 ,2 yıl olcak evleneli 1 yıldan beride istiyoruz işte bakalım nasip herşey .Sen de varmı canım
Oh ne güzel allah bağışlasın canım inşallah gelir bi kardeşEvet tatlm benim 6 yaşında bir oğlum var ve kardes cok istior aslinda bi sikinti yokmus ama bakalm beklioz 2 senedir ogluma korunmayi biraktigim ay kalmistim halbukii
E beta değerin kaçsa ona göre hafta çıkıyor zaten. 425 e kadar 4. Hafta 7300 e kadar 5. Hafta. 6. Haftadan sonra 50bin falan oluyor. 1000-2300 arasında çok fark olmuyor yani. Mesela ben 4. Haftada öğrendim. 270 civariydı.çok büyük farklar ile çoğalan bir değer o yani. Bulantı başlaması için beta değerinin 50bin üzerinde olması lazım yani. Bana bunu doktor söyledi.BEta da kişiden kişiye değişebilen bir durumdur ben hemşireyim de ☺ 4.5 haftalık hamileyken 2300 çıktu beta ve erken başladı belirtilerim ☺ Sende haklısın tabi kimisinin geö yükseliyor 5 haftalıkken 1000 olanda var
Canım bugün ultrasona gittim normal de adetten hesaplayınca 6+2 olması gerekiyordu . Son betam 29 Nisan da 1066 idi bugün gittim ultrason için gğnde geçti baya diye , ultrasonda kese gözüktü ama 4 haftalık henüz dedi. 2.bir kese daha var sanki dedi kan birikmesi de olabilir haftaya yeniden gel dedi , geç döllenme galiba ama değerlerine göre kese küçük gibi dedi , ne oluyor anlamadım yanı kesenin yeri iyi dış gebelik değil dedi çok güzel bir yerde falan dedi haftaya yeniden çağrdı .çoğul gebelikte değerler Yüksek olupta kese küçük olabilir mi ??Ne kontolü canım ona göre yardımcı olayım.![]()
Soğan kürü ne işe yarıyorAynen canım temizlediği kesin çünkü yaptığım ay baya temizledi![]()
Değerin minimum 15binlerde canım gayet yüksek, ama beden kese 4.haftada kalmış? Keseyi ilk görüşün dimi? İçini ferah tur bakalım, en kötüsünü düşünmeyelim şimdiden. Gidebilirsen başka bir doktora daha görün haftaya kadar yine 4.hafta mı diyecek bakalımCanım bugün ultrasona gittim normal de adetten hesaplayınca 6+2 olması gerekiyordu . Son betam 29 Nisan da 1066 idi bugün gittim ultrason için gğnde geçti baya diye , ultrasonda kese gözüktü ama 4 haftalık henüz dedi. 2.bir kese daha var sanki dedi kan birikmesi de olabilir haftaya yeniden gel dedi , geç döllenme galiba ama değerlerine göre kese küçük gibi dedi , ne oluyor anlamadım yanı kesenin yeri iyi dış gebelik değil dedi çok güzel bir yerde falan dedi haftaya yeniden çağrdı .çoğul gebelikte değerler Yüksek olupta kese küçük olabilir mi ??mrssoydas Sende bakar mısın ??