• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam kızlar benim regl me 3 4 gun var ama bazı şeyler hissediyorum mesela vucudum cok sicak gelio ama atesime bakiorum 36.7 falan cikio sonra belimm bacaklarim sızlıyor kemiklerimde kasiklarim ara ara sancı giriyor goguslerim gece sızlıyor kendi mi cok yorgun halsiz hisediorum ve asiri duygusala bağladım hemen gozlerim doluyor hic anlam veremiorum hamilemiyim acaba😂

Selam kızlar benim regl me 3 4 gun var ama bazı şeyler hissediyorum mesela vucudum cok sicak gelio ama atesime bakiorum 36.7 falan cikio sonra belimm bacaklarim sızlıyor kemiklerimde kasiklarim ara ara sancı giriyor goguslerim gece sızlıyor kendi mi cok yorgun halsiz hisediorum ve asiri duygusala bağladım hemen gozlerim doluyor hic anlam veremiorum hamilemiyim acaba😂
İnşallah hamilesindir canım saydıkların belirtilere benziyor ama bazen bu belirtilerde fos çıkabiliyor sen en iyisi test yap inşallah meleğin gelmiştir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ayy insallahh canimm yaa test yapmaya korkuyorum negatife görmekten üzülüyorum açıkçası bekliyim diorum busefer
Valla en güzeli beklemek adetide biz dayanamadığımız için hemen yapıyoruz ama bekle bence inşallah dileğin olur canım 🙏🏻

Ya öyle değil işte. Olmuyor. Benim aşırı bulantım vardı. Dahiliyeye gittim hamilesin 4 haftalık dedi doktor ama bulantın hamilelik yüzünden değil diye uyardı. Sonra kadın Doğuma gittim. Oda aynısını söyledi. Bilimsel olarak vücutta gebelik belirtisi olması için beta değerinin çok yükselmesi lazım. Mantıkende öyle horman seviyesi yükselecek ki vücudun belirti versin değil mi:) Yani bir 6 haftalık olması lazım. Yerleşme ağrısı dedikleri de rahim kasılmaları.. o zaten regl olmadan önce de oluyor. 🤷🏻‍♀️ Yani sizinki de benimki gibi tesadüftür. Bende çok anlamlar çıkardığım için zamanında kızlar boşuna stres olmasın diye diyorum. Sonra insan daha çok üzülüyor
BEta da kişiden kişiye değişebilen bir durumdur ben hemşireyim de ☺️ 4.5 haftalık hamileyken 2300 çıktu beta ve erken başladı belirtilerim ☺️ Sende haklısın tabi kimisinin geö yükseliyor 5 haftalıkken 1000 olanda var

canım kaç günün kalmıştı
yumurtlamadan itibaren kaç gün geçti
Valla kuzum ben ne zaman yumurtladığımı bilmiyorumki ovüler hep koyu 1 kere silikleşti ben de tam pik olduğu günleri değerlendirdim bugünü saymazsak 7 gün kaldı daha var yani ovü testlerimde böyle

Eklentiler

• 25E9E236-2119-44CE-AE36-B5588A2CD22F.webp
    25E9E236-2119-44CE-AE36-B5588A2CD22F.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 36
Valla kuzum ben ne zaman yumurtladığımı bilmiyorumki ovüler hep koyu 1 kere silikleşti ben de tam pik olduğu günleri değerlendirdim bugünü saymazsak 7 gün kaldı daha var yani ovü testlerimde böyle

canım az kalmış bak ne güzel 7 gün
eğer çok şüphelenirsen belirti yaşarsan kan da baktırırsın içini ferah tut oldumu dua edelim bol bol bu güzel günlerde :KK200:

canım az kalmış bak ne güzel 7 gün
eğer çok şüphelenirsen belirti yaşarsan kan da baktırırsın içini ferah tut oldumu dua edelim bol bol bu güzel günlerde :KK200:
Valla bu testlerin hangisinden hesaplyacağımı bilemedim bende bi kaç kere koyu oldu çünkü Öyle canım az kaldı şükür yok ya kan da yaptırmayı düşünmüyorum en azından gecikmeden çünkü hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum artık 🙏😢Aynen öyle canım rabbim kabul etsin inşallah bu güzel ayda dualarımızı kabul etsin hepimize evlat nasip etsin 🙏🏻🙏🏻Senin kaç gün kalmıştı bat a

Back
X