• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah Can'ım böyle haberler alalım senden de.🙏🏻💕ben bu ay soğan kürü yapmıştım Bi de
İnşallah canım Allah razı olsun 🙏🏻❤️Ya bakalım bu ayda olmazsa adetten sonra bende başlarım olmazsa soğan kürüne çünkü bi kere yaptım ama yarıda bırakmıştım

Ben adet oldum sanirim Normal geliyor ama ilk kez sağ kasigim halen sancılanıyor bastirdim tam yumurtalik kısmı acıdı. Halen umut var icimde. Belimde ağrıdı bugün. Ben normalde ader sancısı bel ağrısı bilmem. Yarın yinede kan vereyim diyorum.
kedilima çok sevindim hayırlı olsun. Bize de dua et olur mu kuzum?

Ben adet oldum sanirim Normal geliyor ama ilk kez sağ kasigim halen sancılanıyor bastirdim tam yumurtalik kısmı acıdı. Halen umut var icimde. Belimde ağrıdı bugün. Ben normalde ader sancısı bel ağrısı bilmem. Yarın yinede kan vereyim diyorum.
Canım inşallah dileğin gerçek olur 🙏🏻

Normal kanama geliyosa gebelik yoktur canım umarım sonraki aya bebişin seninle olur dönem dönem adet sancısı yaşamayan insanlardada sancı olabilir

Senin durum ne. Ben mesai saati çok bakamıyorum. O yüzden hakkında bilgim yok sanirim
Benim durum beklemek şuan 7 günüm kaldı adete ovu testi denedim bu ay ama o baya karışık birde 3 aydan beri progestan kullanıyorum adetlerim düzensizleşmişti ocakta 2 aydan beri normale döndü bakalım bekliyoruz şimdi bebiş mi gelicek yoksa adetmi olucam durum bu

Back