Darısı sana olsun Can'ım benimOh oh maşallah canım demiştik sana o kadarda stresse girdin hadi gözün Aydın rabbim sağlıkla kucağına Almayıda nasip etsin değerin güzel güzel artsın inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı sana olsun Can'ım benimOh oh maşallah canım demiştik sana o kadarda stresse girdin hadi gözün Aydın rabbim sağlıkla kucağına Almayıda nasip etsin değerin güzel güzel artsın inşallah![]()
İnşallah Can'ım güzel haberlerinizi alim ben deMaşallah canım darısı başımıza olsun inşallah![]()
İnşallah kuzum dualarınızı esirgemeyin bizdenDarısı sana olsun Can'ım benim![]()
Darısı scanımmm gözün aydınnn![]()
Çok teşekkür ederim canımcanımmm gözün aydınnn![]()
İnşallah Can'ım böyle haberler alalım senden de.İnşallah kuzum dualarınızı esirgemeyin bizdenBen bekliyorum bakalım ama ovü testleride çok karışık benim bakalım tutucakmı rabbim büyük
Seninde sağlıkla ilerlesin inşallah
![]()
İnşallah aminnİnşallah Can'ım güzel haberlerinizi alim ben de![]()
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah Can'ım böyle haberler alalım senden de.ben bu ay soğan kürü yapmıştım Bi de
Saglıkla kucagına alırsın ınsallaj :) ovulasyon takibi yapıyor muydun?Bugun baktırdım beta 513 olmuş arkadaşlar![]()
Canım inşallah dileğin gerçek olurBen adet oldum sanirim Normal geliyor ama ilk kez sağ kasigim halen sancılanıyor bastirdim tam yumurtalik kısmı acıdı. Halen umut var icimde. Belimde ağrıdı bugün. Ben normalde ader sancısı bel ağrısı bilmem. Yarın yinede kan vereyim diyorum.
kedilima çok sevindim hayırlı olsun. Bize de dua et olur mu kuzum?
InşallahCanım inşallah dileğin gerçek olur![]()
Gözün aydın canim hayırlı olsun bebişinBugun baktırdım beta 513 olmuş arkadaşlar![]()
Aynen öyle canım bakalım benim ne olucak buay herşey nasip ya hepimiz güzel haber alalım bir an önceInşallah. 19 Yada 20 Mayis da daha yoğun çalışırız napalim
![]()
Senin durum ne. Ben mesai saati çok bakamıyorum. O yüzden hakkında bilgim yok sanirimAynen öyle canım bakalım benim ne olucak buay herşey nasip ya hepimiz güzel haber alalım bir an önce![]()
Normal kanama geliyosa gebelik yoktur canım umarım sonraki aya bebişin seninle olur dönem dönem adet sancısı yaşamayan insanlardada sancı olabilirBen adet oldum sanirim Normal geliyor ama ilk kez sağ kasigim halen sancılanıyor bastirdim tam yumurtalik kısmı acıdı. Halen umut var icimde. Belimde ağrıdı bugün. Ben normalde ader sancısı bel ağrısı bilmem. Yarın yinede kan vereyim diyorum.
kedilima çok sevindim hayırlı olsun. Bize de dua et olur mu kuzum?
Inşallah . Kız ben belirti nedir bilmezdim. Adet oldum oldum olmadim hamileyim derdim.Dedim ya buraya baka baka her gun birsey hissetmeye başladımNormal kanama geliyosa gebelik yoktur canım umarım sonraki aya bebişin seninle olur dönem dönem adet sancısı yaşamayan insanlardada sancı olabilir
Ben daha öncede buraya yazmıştım normalde hiç belirti hissetmem buraya girince kasıklarımda batma oluyo çıkınca geçiyo diyeInşallah . Kız ben belirti nedir bilmezdim. Adet oldum oldum olmadim hamileyim derdim.Dedim ya buraya baka baka her gun birsey hissetmeye başladım![]()
Sesli güldümBen daha öncede buraya yazmıştım normalde hiç belirti hissetmem buraya girince kasıklarımda batma oluyo çıkınca geçiyo diye![]()
Benim durum beklemek şuan 7 günüm kaldı adete ovu testi denedim bu ay ama o baya karışık birde 3 aydan beri progestan kullanıyorum adetlerim düzensizleşmişti ocakta 2 aydan beri normale döndü bakalım bekliyoruz şimdi bebiş mi gelicek yoksa adetmi olucam durum buSenin durum ne. Ben mesai saati çok bakamıyorum. O yüzden hakkında bilgim yok sanirim