Anlıyorum seni bende çok çektim disten hamile kaldığım ay dış ağrısından düşük yaptım Rabbim kimseye yasatmasin biraz dış macunu köy ağrıyan dişine bibsure rahatlatiyoValla bana hastane saglik ocagi demeyin 15 gundur dis agrisi cekiorum randevum yarina ne randevu buluonuo ne bisey valla kafayi yedim 15 gndr yaaa onceden hastanelerde sira vardi artik yok die konusmayi biliyolar var iste vaar tek fark simdi evde beklioruz ...dun sahurda hic birsey yiyemedim suandada sancidan duramiorum kusura bakmayin alakszdi ama icimi dokmek istedm kafayi yiyecem
Inşaallah vardır canim Rabbim sağlıkla vermiştir yumurtlama gününden 1 2 gün önce de ilişki olsa tutma ihtimali oluyormuş inşaallah gelmiştir seninde bebisinSilik çizgi var canım,gözünaydın,sen de benim gibi dayanamayıp yaptın☺Bende dün yaptım negatif çıktı,umudum yoktu zaten,yumurtlama gününde ilişki olmadığı için,bu ay umarım olur
Kaç günün kaldı senin canımSilik çizgi var canım,gözünaydın,sen de benim gibi dayanamayıp yaptın☺Bende dün yaptım negatif çıktı,umudum yoktu zaten,yumurtlama gününde ilişki olmadığı için,bu ay umarım olur
Gölge gözüküyo maşallah değerin katla artsın inşallahKızlar günaydın yumurtlamaya göre bata 3 kala
Benim de bata 5 gün kaldı korkuyorummm inşallah çıkar bende deKızlar günaydın yumurtlamaya göre bata 3 kala
Inşallah canım gün gün koyulasiyo gibi inşaallah vardırGölge gözüküyo maşallah değerin katla artsın inşallah
Inşaallah Rabbim gonlundekini verir inşaallah yumurtlama gününden kaç gün geçti peki 9 gunmuBenim de bata 5 gün kaldı korkuyorummm inşallah çıkar bende de
Evet canım ovulasyon testi silikleştikten sonra sayarsak 9, pik sayarsak 10Inşaallah Rabbim gonlundekini verir inşaallah yumurtlama gününden kaç gün geçti peki 9 gunmu
Amin canım inşallah hepimiz içinInşaallah Rabbim gonlundekini verir inşaallah yumurtlama gününden kaç gün geçti peki 9 gunmu
Ovulasyonda 12 14 gün sonra net cikiyo testte işte ben duramiyorum 3 gündür yapıyorumEvet canım ovulasyon testi silikleştikten sonra sayarsak 9, pik sayarsak 10
Üç gün öncekiler nasıl çıkmıştıOvulasyonda 12 14 gün sonra net cikiyo testte işte ben duramiyorum 3 gündür yapıyorum
Ne kontolü canım ona göre yardımcı olayım.Vuslat_geldi canım bugün hastaneye gidicem de kontrol için ilk kontrolde hangi testler yapılıyor ? Bilgin var mı
Bir de regl olacak gibi arada ağrı oluyo korkuyorum o yüzden bat geçsin öyle yapıyım diyorum testi.Ovulasyonda 12 14 gün sonra net cikiyo testte işte ben duramiyorum 3 gündür yapıyorum
Böyle canim farklı markalarÜç gün öncekiler nasıl çıkmıştı
O bende de var dun de kahve gibi leke geldi bugün 1 2 damla olduBir de regl olacak gibi arada ağrı oluyo korkuyorum o yüzden bat geçsin öyle yapıyım diyorum testi.
Maşallah canım fark var artmışBöyle canim farklı markalar
Ayy gerçekten mi umut oldun şu an banaO bende de var dun de kahve gibi leke geldi bugün 1 2 damla oldu
Canım bence sen bir hastaneye git mazallah birşey olur en azından önlemini alırsın . Kesinlikle esinle iliskiyede girmeO bende de var dun de kahve gibi leke geldi bugün 1 2 damla oldu
Iliskiyi kestimCanım bence sen bir hastaneye git mazallah birşey olur en azından önlemini alırsın . Kesinlikle esinle iliskiyede girme
Bi an önce geçersin inşallah canımAynen öylr canım işim rahat ama zor geliyo yinede işte artık ev hanımlığı evresine geçmek istiyoruminşallah canım inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?