- 1 Mayıs 2019
- 146
- 71
- 13
- 36
Benim de yazdığım gibi yumurtlamadan 5 gün sonra başladı sancı. Bu aralar ara ara oluyor. Ama göğüs çevrem genişledi.kararma bende de yok. Yanlardan baya ağrıyor. Üstüne yatamıyorum ben de. Normalde hiç olmadı böyle şeyler Bugüne kadar. Uyku hali değil uykusuzluk var bende, geceleri çok uyanıyorum, derin uykuya dalamıyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Belirtiler kişiye özel sonuçta.gögüs hassasiyeti var bir kaç günde adet sancısı çektim karnımda ağrılar oldu.bugün sadece hafif göügüs hassasiyeti var.uykum pek yok mesela ilk gebelikte kafamı masaya koyup uyumuştum hamileliği bilmiyodum da.ay ne bilim mevsimsel birşey mi acaba.ilkinde gögüslerde kararmıştı bunda yok
ay bu beklemeler yoruyor beynimi :) idrar testi içinde çok erken kanda verecek halim yok :) yinede aile hekimine gitsem mi diyorumBenim de yazdığım gibi yumurtlamadan 5 gün sonra başladı sancı. Bu aralar ara ara oluyor. Ama göğüs çevrem genişledi.kararma bende de yok. Yanlardan baya ağrıyor. Üstüne yatamıyorum ben de. Normalde hiç olmadı böyle şeyler Bugüne kadar. Uyku hali değil uykusuzluk var bende, geceleri çok uyanıyorum, derin uykuya dalamıyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Belirtiler kişiye özel sonuçta.
Yani içinizin rahat etmesi için gidebilirsiniz tabi. İnsan vücudunu dinlemeye başlayınca kalbi hızlı atsa acaba diyoay bu beklemeler yoruyor beynimi :) idrar testi içinde çok erken kanda verecek halim yok :) yinede aile hekimine gitsem mi diyorum
bur da canın her istediğinde kan veriyorsun :) bende o testlerde görmeden gitmeyecem sanırım.alerji ilacı kullanacaktım kızmızıları bekledim bu ay onunda gelesi yok :)Yani içinizin rahat etmesi için gidebilirsiniz tabi. İnsan vücudunu dinlemeye başlayınca kalbi hızlı atsa acaba diyoTürkiye’de yine kanda bakıyorlar. Bizim öyle bir lüksümüz de yok. Geçen gittim ev doktoruna dedim kan tahlili ne zaman verebilirim, gebelik şüphem var dedim. Kadın bana marketten gebelik testi al, pozitifse pozitiftir, Sonra gel konuşalım dedi şoka girdim. Ben çift çizgiyi görene kadar Allah ne verdiyse beklicem artık
Benimde 8 gunum kaldi8 günüm kaldı aynı olanlar varmı belirtileri olanlar
Meraba canm bende 27.gün adet olanlardanım adet olmam gereken gün yaptığım test negatifti üç gün sonra tekrar yaptım erken gebelik testiyle pozitifti rabbim gönlüne göre versin benimde bel ağrım vardı eğer her ay adet ağrılarını takip edip Bi farklılık hissediyosan vardır ben hissetmiştimkızlar bir şey soracam meraktan çatladım dün adet olmam gerekiyordu olmadım adetlerim düzenlidir her ayın 27. günü adet olurum mutlaka adet günümde sabah ilk idrarla yaptığım testte incecik hayalet bir çizgi vardı...fotoğrafta hiç gözükmüyor bile.Hala olmadım hafif bir bel ağrım var o kadar başka bir belirtim de yok.bu şekilde olup da hamile olduğunu öğrenen oldumu..
Beraber bekleyelim o zaman bende sağ kasıgımda hafif ağrılar var akinti yla beraberBenimde 8 gunum kaldicok kesin belirtilerim yok ama umut iste
Arastirdim da simdi gebelik belirtisi saniyodum akintilari ama her adete yakin mesane baskisindan dolayi akinti yogunlasirmisBeraber bekleyelim o zaman bende sağ kasıgımda hafif ağrılar var akinti yla beraber
Merhaba, benim de yumurtlamadan sonra 5. Gün başladı kasık ağrıları göğüs uçları sızlıyo . Aynı durumdayız. Yumurtlama 27 nisan oldu bat 13 Mayıs bakalım hayırlısıBenim de yazdığım gibi yumurtlamadan 5 gün sonra başladı sancı. Bu aralar ara ara oluyor. Ama göğüs çevrem genişledi.kararma bende de yok. Yanlardan baya ağrıyor. Üstüne yatamıyorum ben de. Normalde hiç olmadı böyle şeyler Bugüne kadar. Uyku hali değil uykusuzluk var bende, geceleri çok uyanıyorum, derin uykuya dalamıyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Belirtiler kişiye özel sonuçta.
İnşallah Can'ım hepimizin böyle güzel haberlerini alırızInsallah bisey olmaz canm ya saglicakla hamilelgn ilerler
Meraba canm bende 27.gün adet olanlardanım adet olmam gereken gün yaptığım test negatifti üç gün sonra tekrar yaptım erken gebelik testiyle pozitifti rabbim gönlüne göre versin benimde bel ağrım vardı eğer her ay adet ağrılarını takip edip Bi farklılık hissediyosan vardır ben hissetmiştim
Benim batım 3-4 Mayıs. Yumurtlamam 20 nisandı. Muhtemelen Pazar günü test yaparım. Biraz sabırsızım belki pazarı da beklememMerhaba, benim de yumurtlamadan sonra 5. Gün başladı kasık ağrıları göğüs uçları sızlıyo . Aynı durumdayız. Yumurtlama 27 nisan oldu bat 13 Mayıs bakalım hayırlısı
Sonucu iyi olsun inşallahBenim batım 3-4 Mayıs. Yumurtlamam 20 nisandı. Muhtemelen Pazar günü test yaparım. Biraz sabırsızım belki pazarı da beklememsonucu yazarım buraya. Hayırlısı olsun hakkımızda
Canım bekle o zaman adeti öyle yap bence inşallah gelmiştir bebeğinbelirti namına da hiçbir şey yok
geçen ay tüm belirtileri yaşayıp,hatta ateşlenip ,herşeyi yaşamıştım ama kırmızılar gelmiştibu ay da göğüs acısı , kasık ağrısı hiçbirşey yok
Regli oldum canimCanım ya benimde adetim bitti ama geçende ilişkiden sonra bendede böyle bir şey oldu neden hiç bilmiyorum ki çünkü bu ay zaten çok değişik şeyler yaşadım yadırganacak birşey yok kuzum
Hadiya olsun canım birdahaki aylara inşallah hepimiz aynı umutla bekliyoruz işte her ay soğan kürü iyi gelir canım bende kullandım ve iltihap attı bildğin internetten saraçoğluna bak canım bende ordan bakıp yapmıştım çünkü ama ben yarıda kestim maalesefRegli oldum canimidraryolunda sürekli enf oluyor doğan kuru iyi gelir mi yapmayı dusunuyorum ama ne zaman ve nasıl yapicagimi bilmiyorum
Senin Nasıl gidiyor Can'ım? Ne zaman yumurtlamanHadiya olsun canım birdahaki aylara inşallah hepimiz aynı umutla bekliyoruz işte her ay soğan kürü iyi gelir canım bende kullandım ve iltihap attı bildğin internetten saraçoğluna bak canım bende ordan bakıp yapmıştım çünkü ama ben yarıda kestim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?