selam arkadaşlar ben bugün iğneye başlayacağım dua edin .......yumurta yapayım
selam arkadaşlar ben bugün iğneye başlayacağım dua edin .......yumurta yapayım
Selam edanurlu , hayırlı olsun canım inşallah başarılı geçer ama pek bir fikrim de yok o konuyla ilgili yumurta çatlamayan kişilere mi uygulanıyo ?
kızlar akşam akıntımla beraber yine açık pembemsi bişey geldi ama akşam boyunca birdaha hiç olmadı,adet olmadım,ben anlamadım bu durumu ya,delirceeeem.sabah doktora gideyim diyorum ama kuzenim geldi ziyaretime,ne yapcam ben ya,çok korkuyorum ve merak ediyorum.
kızıl mavi ne var yok cnm
edanurlu hayırlısı olsun cnm
merhaba bayanlar nevar ne yok bakalım keyifler nasıl bugün
selam canım iyiyim ben sen nasılsın mudanyalı arkadaşım :)) Bugün bulutlu hava biraz ama deniz harika görünüyo karşımda.
Nolsun canım ya merak içindeyim hala netten araştırıyorum bütün siteleri :)) Ama bu arada regl olacakmışım gibiyim bugün hafif regl sancılarım var( Bugünü sabırla geçirebilirsem yarın gidip test yaptırıcam tekrar 5.78 çok sınırda bir değer ne pozitif ne negatif.Sen naptın ?
oy oy negüzel demek evden deniz görünüyor yarın cuma pazarı var pazar günü kıyafet pazarı soğuk olsun hava yinede gezilir valla
cnm bende aynı ya. dün sancım vardı belim de ağrıyordu. regl olacakmışım gibi hissediyorum her an. bugün de ağrım var. ben ümidi kestim sanki. 1 ocağa kadar bekleyim dedim ama ondan önce bişeler olacak sanırım. bu arada seni de çok merak ediyorum. yamukprenses kırmızı akıntısı olduğundan bahsetmiş. onun son durumunu da merak ediyorum. hakkımızda hayırlısı sşsğı yukarı hepimiz aynı tarihleri bekliyoruz.
Evet ben genelde cuma pazarına gidiyorum daha güzel oluyo :)) Sen İstanbuldamı yaşıyorsun şimdi ? Evlilik sebebiyle mi gittin canım ?
Sen kan testi yaptırmışmıydın canım yazdıysan da atlamış olabilirim.Ben de sanki regl olucam gibi( Ama ilginç olan değer neden 5 e çıkmış ...Yarın tekrarlicam testi regl olmazsam.
yokı cnm daha kan testi yaptırmadım. cesaret edemedim daha doğrusu. sadece idrar testi yaptım evde. onda da negatif çıkmıştı. yanlız senin değer 5 çıkmış ya. hamile arkadaşlar ilk zamanlarda aynı regl olacaklarmış gibi belirtiler yaşıyomuş.inş seninki de öyledir cnm. umarım yarın güzel bi haber verrisin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?