• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tabii bebeğim sen umutsuzluğa kapılma,inşaallah hamilesin,kaç gün bekliyceğin sana kalmış artık,bak ismimide unutma,hamileysen müjdemi istiycem çünkü:66::27:

Ay çok iyi geldi bu sözlerin bana canım çok sağol umarım senin dediğin çıkar zaten ilk burda paylaşırım aşkol unuturmuyum daha :))

yaptırma kan testi sonuç negatifse insan yıkılıyo,biraz bekle iyice geciksin,idrar tahlili yap derim ben...

merhaba kızlar çok takip ettim sizleri anca yazıyorum yardım edebilir misiniz?
sorum şu adetim normalde 6 gün sürer 3 günde bitince adetin bittiği gün doktora gittim dr. normal gebelikte yok yumurtlamışın yumurtan çatlamış dedi.anlamadım hiçbirşey yeni evli olduğum için pek bi bilgim yok da.
o gece biz ilişkiye girdik ve ben ondan bi kaç gün sonradan beri bi tuhaf oldum yorgunluk kasıklarda batmalar mide bulantısı falan idrar testi yaptım negatif çıktı.adetime daha 15 gün var zaten sizce hamile olabilir miyim?bu arada ilişkiden sonra da az bi kanama sonrasındadakahverengi lekelenmeler oldu.
önümüz yılbaşı malum böyle bi ihtimal olabilirse içki içmeyeceğim yardımcı olabilecek biri varmı??

daha 15 gün var diosun bişi sölemek imkansız

sadece olabilir mi diye merak ediyorum.. yani yumurtlama olduğu gün beraber olduk bu yüzden merak ediyorum ama o da adetten bigün sonra işte.. olabilir mi ki bilen var mı?

canım ya nasılsın bugün ... o kadar çok sabırsızlanıyoruz ki sonuç hep kendimize zarar..

sıkıldım ya işyerindeyim

nasıl olayım canım,yukarıları okuduysan karışığım,hiç adetim gecikmezken hatta 2 gün önce oluken bu ay adetim gecikti,ümitlenip test yaptırdım test negatif çıkıyor ve bugün hala adet olmuyorum,cevap bulamadığım için sinirliyiiiimmmm:84:

çokta düşük çıkmamış cnm senn değerlerin aslında çok ümitsiz olma bencede

Ay inşallah arkadaşım dua et benim için lütfen hamile olayım bende hepinize çok duacıyım ...Sen de biraz sabret bence çünkü cidden zor böyle acabalarla yaşamak.Benim 2 sinde netleşicek ya regl olucam yada olmicam.

nasıl olayım canım,yukarıları okuduysan karışığım,hiç adetim gecikmezken hatta 2 gün önce oluken bu ay adetim gecikti,ümitlenip test yaptırdım test negatif çıkıyor ve bugün hala adet olmuyorum,cevap bulamadığım için sinirliyiiiimmmm:84:

Sinirlenme hiç canım inşallah dediğin gibi geç döllenme olmuştur dua etmekten başka çaremiz yok.

Ay inşallah arkadaşım dua et benim için lütfen hamile olayım bende hepinize çok duacıyım ...Sen de biraz sabret bence çünkü cidden zor böyle acabalarla yaşamak.Benim 2 sinde netleşicek ya regl olucam yada olmicam.

hadi hayrlısı bakalım inşş hamilesindir tüm kalbimle söylüorum bunu

ben yarın yine kan testi yaptırcam ya arkadaşlar,ayrıca doktorla bu durumu konuşmam lazım çünkü dünkü test sonucumu ben doktordan almadım,evde internetten baktım ama 0,61 in cevabını bildiğim için doktora gitmedim bile.

ben yarın yine kan testi yaptırcam ya arkadaşlar,ayrıca doktorla bu durumu konuşmam lazım çünkü dünkü test sonucumu ben doktordan almadım,evde internetten baktım ama 0,61 in cevabını bildiğim için doktora gitmedim bile.

Yaptır canım emin ol sende ...keşke bir mucize olsa da yüksek çıksa...

canım bence sen yarın tekrar kan testi yaptır çünkü 0.61 düşük ama olasılığın da var olduğu bi değer.0.25 değeri çıkıp hamile olduğunu öğrenen var...bence sen kesin hamilesin sadece değerin çok düşük o da daha çok yeni olduğu içindir...

hayırlısı olsun...

Back