ilişkiden 1 gün sonra göğüslerimde şişkinlik oluştu,bel ağrısı, şiddetli göğüs ağrısı, daha adetime 12 gün varken oluştu bu belirtiler,hamile olduğumu düşünüyorum, ama açık renkli kahverengi akıntı geldi,annem ameliyat olmuştu,2 gün hastanede kaldım,acaba bebeğim var mı,yoksa ona bişey mi oldu,yorgunluktan bilemiyorum.
Şu an kaç gün var regline ? Bir de kan testi yaptırdınmı ?
kızlar benim reglim ayın 19 unda oldu ama ben her ay 6 gün önce oluyorum bu ay kendime çok dikkat ediyorum düzgün besleniyorum sigarayıda azalttım içen varsa bıraksın mutlaka bebek isteyenler sigarayı bırakalım
19 Aralık dimi gunes_16 cım öyleyse 13 Ocakta olucaksın regl daha erkenmiş ama test için , sigarayı azaltman çok iyi olmuş keşke bende azaltabilsem hele bu günlerde abarttım yiyiyorum sanki( Şu sonuç belli olana kadar da devam edicek gibi görünüyor.
çok üzüldüm otantik..o kadar bekledikten ve hamile olduğunu öğrendikten hemen sonra bebeğini kaybetmek çok üzücü olsa gerek ama kader işte...umarım bu kez hamilesindir ve çookk sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin..
bende 2 yıllık evliyim.son 4 aydır bebek sahibi olmak için çabalıyoruz..
bugün adet görmem gerekiyordu ama çok şükür henüz ses seda yok :) ama adet olacakmışım gibi kasıklarımda acayip sancı var.özellikle sol tarafıma batar giriyor.bugün acele edip test aldım ama yapıp yapmama konusunda kararsızım..
keşke yeni yıla hamile olarak girebilseydik
bebek isteyen tüm anne adayları en kısa zamanda meleklerine kavuşursunuz umarım :):)
çok üzüldüm otantik..o kadar bekledikten ve hamile olduğunu öğrendikten hemen sonra bebeğini kaybetmek çok üzücü olsa gerek ama kader işte...umarım bu kez hamilesindir ve çookk sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin..
bende 2 yıllık evliyim.son 4 aydır bebek sahibi olmak için çabalıyoruz..
bugün adet görmem gerekiyordu ama çok şükür henüz ses seda yok :) ama adet olacakmışım gibi kasıklarımda acayip sancı var.özellikle sol tarafıma batar giriyor.bugün acele edip test aldım ama yapıp yapmama konusunda kararsızım..
keşke yeni yıla hamile olarak girebilseydik
bebek isteyen tüm anne adayları en kısa zamanda meleklerine kavuşursunuz umarım :):)
saol güneş 16...ağzından bal damlıyo :)heycanlıyım bende ama bugün gecikmenin ilk günü sayılır oyüzden hayal kırıklığı olsun istemiyorum ama test çantamda dururkrn çok fazla dayanabileceğimi de zannetmiyorum :) test boşa gidicek ama olsun :)
bu arada seninde sigarayı azaltman harika olmuş ben hergün bir pakete yakın içiyorum
o yüzden de bebek çıksın mı çıkmasın mı kararsızım açıkçası..ben 2 yıldır hap kullanıyorum..ilk 6 ay zor olur hamile kalman dedikleri için sigarayı henüz bırakamadım...
bu da bağımlı birinin bahanesi tabii :) siz söylemeden itiraf edeyim dedim :)
okeee_35 ben bişey duymuştum gebelik varsa idrar rengi turuncuya dönüyormuş bunu duyan varmı kızlar
saol güneş 16...ağzından bal damlıyo :)heycanlıyım bende ama bugün gecikmenin ilk günü sayılır oyüzden hayal kırıklığı olsun istemiyorum ama test çantamda dururkrn çok fazla dayanabileceğimi de zannetmiyorum :) test boşa gidicek ama olsun :)
bu arada seninde sigarayı azaltman harika olmuş ben hergün bir pakete yakın içiyorum
o yüzden de bebek çıksın mı çıkmasın mı kararsızım açıkçası..ben 2 yıldır hap kullanıyorum..ilk 6 ay zor olur hamile kalman dedikleri için sigarayı henüz bırakamadım...
bu da bağımlı birinin bahanesi tabii :) siz söylemeden itiraf edeyim dedim :)
valla güneş renk koyulaşıyor mu bilmiyorum ama bu forumdaki bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam her iki hamileliğinde de idrarından anlamış hamile olduğunu..tuvaletini yaptıktan sonra bakıyosun baloncuklar varsa demişti asitli gibi :) o zaman hamilesindir ..
hatta bir diğer arkadaş ta baloncuklara bakarken eşine yakalanmıştı :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?