ben mudanyalıyım ama şu an orda değilim özlüyorum denizi
ben mudanyalıyım ama şu an orda değilim özlüyorum denizi
bursa dışındamısın yoksa şimdiden 3 kişi olduk ne güsel
canım bence sen yarın tekrar kan testi yaptır çünkü 0.61 düşük ama olasılığın da var olduğu bi değer.0.25 değeri çıkıp hamile olduğunu öğrenen var...bence sen kesin hamilesin sadece değerin çok düşük o da daha çok yeni olduğu içindir...
hayırlısı olsun...
hayatım 0,61 o kadar ama o kadr düşükki imkansız gibi bişey ama yinede yarın birdaha yaptırcam ve doktorla görüşcen,keşke dediğiniz gibi bir mucize olsa...
gördünmü bak kızıl-mavi ne dedim ben sana sınır 5 demedimmi,o doktora selam söyle işini bıraksın,doktor gibi gacıyım ben beeee:81:
gördünmü bak kızıl-mavi ne dedim ben sana sınır 5 demedimmi,o doktora selam söyle işini bıraksın,doktor gibi gacıyım ben beeee:81:
Benim de ekimde reglime 2-3 gün varken 2,8 çıkmıştı beta hcg...
Birkaç gün gecikmeli regl oldum...Kimyasal gebelik olduğunu düşünmüştüm. Ama o zaman geç döllenme olabilir demişti doktor....Belki de öyledir canım senin de...İlerleyen günlerde regl olmazsan tekrarla bence testi. Çünkü beta hcg implantasyondan 12 gün sonra filan yükselmeye başlıyor.
kızlar moralim bozuldu,wc yw gittim akıntımla kımızıl geldi,hamile değilim yani,çıktım ben kocam acıkmış
kızlar moralim bozuldu,wc yw gittim akıntımla kımızıl geldi,hamile değilim yani,çıktım ben kocam acıkmış
burchak aynı kaderi paylaşıyoruz canım,bende anlamadım adetim gecikti ama kan testimi sonucu 0,61.delircem yaaa.geç döllenme olabilirmiiiiii?ama öyle olsa yinede 5 ten yüksek çıkmalıydı dimi,offf kafam karışık ya.
kızlar akşam akıntımla beraber yine açık pembemsi bişey geldi ama akşam boyunca birdaha hiç olmadı,adet olmadım,ben anlamadım bu durumu ya,delirceeeem.sabah doktora gideyim diyorum ama kuzenim geldi ziyaretime,ne yapcam ben ya,çok korkuyorum ve merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?