• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ilişkiden 1 gün sonra göğüslerimde şişkinlik oluştu,bel ağrısı, şiddetli göğüs ağrısı, daha adetime 12 gün varken oluştu bu belirtiler,hamile olduğumu düşünüyorum, ama açık renkli kahverengi akıntı geldi,annem ameliyat olmuştu,2 gün hastanede kaldım,acaba bebeğim var mı,yoksa ona bişey mi oldu,yorgunluktan bilemiyorum.

Şu an kaç gün var regline ? Bir de kan testi yaptırdınmı ?

kızlar benim reglim ayın 19 unda oldu ama ben her ay 6 gün önce oluyorum bu ay kendime çok dikkat ediyorum düzgün besleniyorum sigarayıda azalttım içen varsa bıraksın mutlaka bebek isteyenler sigarayı bırakalım:49::49:

19 Aralık dimi gunes_16 cım öyleyse 13 Ocakta olucaksın regl daha erkenmiş ama test için , sigarayı azaltman çok iyi olmuş keşke bende azaltabilsem hele bu günlerde abarttım yiyiyorum sanki :(( Şu sonuç belli olana kadar da devam edicek gibi görünüyor.

açık renk kahverengi akıntı
ilişkiden 1 gün sonra göğüslerimde şişkinlik oluştu,bel ağrısı, şiddetli göğüs ağrısı, daha adetime 12 gün varken oluştu bu belirtiler,hamile olduğumu düşünüyorum, ama açık renkli kahverengi akıntı geldi,annem ameliyat olmuştu,2 gün hastanede kaldım,acaba bebeğim var mı,yoksa ona bişey mi oldu,yorgunluktan bilemiyorum.

bende çok erken farketmiştim düşük yaptığımda..söylediğin herşey erken gebelik belirtisi ama ilişkiden 1 gün sonra olayı değişik geldi..bir günde bunlar çıkmaz ortaya daha önceki ilişkide kalmışsındır..açık kahve akıntıda bebeğin rahime yerleştiği sırada olabiliyor..bence korkma..hayırlısı olsun inşallahh gönlüne göre olsun herşey..

çok üzüldüm otantik..o kadar bekledikten ve hamile olduğunu öğrendikten hemen sonra bebeğini kaybetmek çok üzücü olsa gerek ama kader işte...umarım bu kez hamilesindir ve çookk sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin..
bende 2 yıllık evliyim.son 4 aydır bebek sahibi olmak için çabalıyoruz..
bugün adet görmem gerekiyordu ama çok şükür henüz ses seda yok :) ama adet olacakmışım gibi kasıklarımda acayip sancı var.özellikle sol tarafıma batar giriyor.bugün acele edip test aldım ama yapıp yapmama konusunda kararsızım..
keşke yeni yıla hamile olarak girebilseydik :(
bebek isteyen tüm anne adayları en kısa zamanda meleklerine kavuşursunuz umarım :):)

19 Aralık dimi gunes_16 cım öyleyse 13 Ocakta olucaksın regl daha erkenmiş ama test için , sigarayı azaltman çok iyi olmuş keşke bende azaltabilsem hele bu günlerde abarttım yiyiyorum sanki :(( Şu sonuç belli olana kadar da devam edicek gibi görünüyor.

aman içme çok birde stres den uzak dur bunlar çok önemli inşallhah hepimizin dileği gerçek olur yeni yılda yeni mutluluklar yaşayalım hepimiz :emir_bebek:

çok üzüldüm otantik..o kadar bekledikten ve hamile olduğunu öğrendikten hemen sonra bebeğini kaybetmek çok üzücü olsa gerek ama kader işte...umarım bu kez hamilesindir ve çookk sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin..
bugün adet görmem gerekiyordu ama çok şükür henüz ses seda yok :) ama adet olacakmışım gibi kasıklarımda acayip sancı var.özellikle sol tarafıma batar giriyor.bugün acele edip test aldım ama yapıp yapmama konusunda kararsızım..
bebek isteyen tüm anne adayları en kısa zamanda meleklerine kavuşursunuz umarım :):)

canım teşekürler..kısmet değilmiş..teselli tarafıda dış gebelik oluşu.yani kürtaja gerek kalmadan düştü bebeğim..doktor korunmayın rahim çok hazır dedi.şimdi günüm geçti sanırım emin olmaıyorum daha doğrusu onu sormak istedim. ama önce şunu söliyim arkadaslar uzaman tv de kanda gebelik testini izleyin lütfen ben kan testi yaptırmıştım akşamına kanamam başladı ve düşük başladı..doktor gerek görmedikçe hele hele adet gecikmesinden önce kan tahlili yaptırmayın..düşükle sonuçlanıyor.bu arada benim merakım da şu..ben netten ovulasyon dönemlerini hesaplayan bi yerden bakmıştım..periyodum 30 gündü.düşük 29 kasımda oldu. 2 gün gecikmiştim.şimdi ise ben son sat günümü neye dayanarak bulucam onu bilmiyorum. 29 kasımmı acaba sat ??

test aldıysan hemen yap benim adetim gecikse sabredemem belirtiler den hamile olabilirsin bence hadi hayırlısı :46:

saol güneş 16...ağzından bal damlıyo :)heycanlıyım bende ama bugün gecikmenin ilk günü sayılır oyüzden hayal kırıklığı olsun istemiyorum ama test çantamda dururkrn çok fazla dayanabileceğimi de zannetmiyorum :) test boşa gidicek ama olsun :)
bu arada seninde sigarayı azaltman harika olmuş ben hergün bir pakete yakın içiyorum:(
o yüzden de bebek çıksın mı çıkmasın mı kararsızım açıkçası..ben 2 yıldır hap kullanıyorum..ilk 6 ay zor olur hamile kalman dedikleri için sigarayı henüz bırakamadım...
bu da bağımlı birinin bahanesi tabii :) siz söylemeden itiraf edeyim dedim :)

Son düzenleme:
saol güneş 16...ağzından bal damlıyo :)heycanlıyım bende ama bugün gecikmenin ilk günü sayılır oyüzden hayal kırıklığı olsun istemiyorum ama test çantamda dururkrn çok fazla dayanabileceğimi de zannetmiyorum :) test boşa gidicek ama olsun :)
bu arada seninde sigarayı azaltman harika olmuş ben hergün bir pakete yakın içiyorum:(
o yüzden de bebek çıksın mı çıkmasın mı kararsızım açıkçası..ben 2 yıldır hap kullanıyorum..ilk 6 ay zor olur hamile kalman dedikleri için sigarayı henüz bırakamadım...

okeee_35 ben bişey duymuştum gebelik varsa idrar rengi turuncuya dönüyormuş bunu duyan varmı kızlar

Bence yap testi gitsin canım ama idrarda çıkmaz daha beta-hcg yaptırman lazım.Sigara konusunda aynıyız senle galiba :))

valla güneş renk koyulaşıyor mu bilmiyorum ama bu forumdaki bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam her iki hamileliğinde de idrarından anlamış hamile olduğunu..tuvaletini yaptıktan sonra bakıyosun baloncuklar varsa demişti asitli gibi :) o zaman hamilesindir ..
hatta bir diğer arkadaş ta baloncuklara bakarken eşine yakalanmıştı :):)

valla güneş renk koyulaşıyor mu bilmiyorum ama bu forumdaki bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam her iki hamileliğinde de idrarından anlamış hamile olduğunu..tuvaletini yaptıktan sonra bakıyosun baloncuklar varsa demişti asitli gibi :) o zaman hamilesindir ..
hatta bir diğer arkadaş ta baloncuklara bakarken eşine yakalanmıştı :):)

baloncukmu valla bende bunu ilk defa duydum ne bileyim doğrudur belki nede olsa 2. hamileliğimiş tecrübe var onda:44:

maalesef kızıl-mavi...bu kadar çok bebek isterken nasıl bırakamıyorum sigarayı bilmiyorum valla :(
hatta böyle oldu mu olmadı mı diye stres yaparken bir bakıyorum daha çok içimişim gün içinde...tez elden azaltmam lazım..
testi tabiiki bekleyemeden yapıcam meraktan..biliyorum kendimi sabredemem çünkü..:)en azından yarın sabahki ilk idrarımla yapiim diyorum ..yarın işe geldiğimde sabah 9,30 gibi haber veririm sizlere de :)belki yeniyıl hediyesi olur...
ablam her iki bebeğinde de (kızı yeni doğdu daha 3 haftalık) ki bana da istek ondan geldi sanıyorum :)
adet tarihine bir kaç gün kala testle öğrenmişti...

slm hanımlar merak ettiğim bir şey var regl gününden 5 gün önce test yaptım.çok hafif pembe çizgi çıktı.aslında bu kadar erken yapmazdım ama bir gün öncesinden mide bulantım vardı durup dururken bir şeylerden tiksiniyordum.idrar testi olduğu için bu kadar erken öğrenilebilir mi?

bu arada ben bugün kontol ettim idrarımı bende de var baloncuklar :)
birkaç güne kadar benimki belli olur var mı yok mu bebek...sonrasında bu tez üzerinde tekrar konuşuruz :)

esma 22 genelde erkenden çıkmıyo yapılan idrar testlerinde ..forumdaki arkadaşların daha deneyimli olduklarını biliyorum onlarda yanıt yazıcaklardır eminim ama az önce belirttiğim gibi sanırım istisnalar kaideyi bozmuyor çünkü benim ablam gecikme olmadan öğrendi gebelik testiyle iki bebeğini de .

Back