• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar 2 gündür regl belirtileri yaşıyorum ama rel olmama 1 gün var. dayanamadım. biraz önce kan testi verdim. sanrım acı gerçekle yarın 15.00 ten sonra karşılaşacağım :(

bu arada ben bugün kontol ettim idrarımı bende de var baloncuklar :)
birkaç güne kadar benimki belli olur var mı yok mu bebek...sonrasında bu tez üzerinde tekrar konuşuruz :)

hadi hayırlı inşallah vardır bebeğin eğer varsa baloncukları bende unutmam birde sabremezsen kan testi de yaptırabilirsin en erken gebelik bir tek kan testinde belli oluyormuş idrar testini ancak adetten 1 hafta sonra yaparsan doğru sonuç net olarak çıkıyormuş bunu bir çok yerde okumuştum ben inşallah yeni yıla yeni sevinçle girersin:49::49::49:

kızlar merhaba bende bu foruma takıldım bugün...6 aylık evlıyım 3 aydır korunmuyoruz bizde.bu ay bakalım ocak 5 te adet günüm..ben de bebek sahibi olayı çok istıyorum.erken belirtileri okuyorum hep anlarmıyım diye ...ama sanırım akışına bırakmak lazım olayı:( keşke bu elimde olsaydı

kızlar 2 gündür regl belirtileri yaşıyorum ama rel olmama 1 gün var. dayanamadım. biraz önce kan testi verdim. sanrım acı gerçekle yarın 15.00 ten sonra karşılaşacağım :(

bence biraz acele etmişsin ama kan testinde en erken gebelik bile belli oluyormuş inşallah vardır moralini bozma

bu arada 2 gün önce gidip bir idrar testi yaptım..negatif çıktı:( umarım erken yaptığım içinidr...şuanda da adet belirtileri var ama umarım adet olmam

slm hanımlar merak ettiğim bir şey var regl gününden 5 gün önce test yaptım.çok hafif pembe çizgi çıktı.aslında bu kadar erken yapmazdım ama bir gün öncesinden mide bulantım vardı durup dururken bir şeylerden tiksiniyordum.idrar testi olduğu için bu kadar erken öğrenilebilir mi?

esma merhaba. idrar testine güvenme o kadar erken yaptıysan. ben reglime 4 gün varken yaptım negatif çıktı. hoş pozitif olan bişey de yok henüz ama yine de idrar testi için erken bence :) inş hamişsindir :)

işallah elagülüm hadi hayırlı haberler çıkar umarım ..yarın haber verirsin bize de...
güneş sen de çok haklısın erken olduğu için çıkmıcaktır ama sabırsızlık böyle bişi..:)belki gitmeden eşime güzel haberi veririm diye acele ediyom..çünkü eşim hafta sonu kıbrısa gidicek 1 hafta burda olmucak..kan testi eğer adet görmezsem tee haftaya pzt ye kalır..o zamana kadar beklemem gerekicek :(

işallah elagülüm hadi hayırlı haberler çıkar umarım ..yarın haber verirsin bize de...
güneş sen de çok haklısın erken olduğu için çıkmıcaktır ama sabırsızlık böyle bişi..:)belki gitmeden eşime güzel haberi veririm diye acele ediyom..çünkü eşim hafta sonu kıbrısa gidicek 1 hafta burda olmucak..kan testi eğer adet görmezsem tee haftaya pzt ye kalır..o zamana kadar beklemem gerekicek :(

valla yarına kadar nasıl bekliycem onu da bilmiyorum :)

çok zor ama mecbur beklicez..bu ay olmazsa moral bozmak yok..sonraki ayı beklicez..:)
en önemlisi moral çünkü ..
forumda daha önce birkaç kez test yapıp olumsuz olan arkadaşlarımız var çünkü...ordan biliyorum..hala daha uğraşan çok kişi var..allah herhangi bir önemli sağlık problemi vermesin kimseye..
zamanı geldiğinde eminim hepimiz diğer arkadaşlar gibi müjdeli haberi burdan paylaşıcaz birbirimizle :)
burdan haber verenlere çok özendim okurken..onlar adına çok heyecanlandım..:)
darısı hepimizin başına..

şu an hayatımızda birkaç gerçek var.
çok zor olsa da beklemek
negatiflerle karşılaşsak da pozitif düşünmek
2010 da mutlu haber çıkmazsa 2011e yeni ümitlerle başlamak...
şimiden hepinize sağlık dolu yeni bir yıl diliyorum :)

yaptım negatif canım :((
canım arkadaşlara kulak ver, 5 in üzüerindeymöiş değerin.Bence gebelik olabilir.İnş..
kızlar belirtileriniz arasında bacaklarınza kramp gibi ağrıların girmesi var mı?

Canım bende de var o kramplar.İlk gebeliğimde olmuş muydu hatırlayamıyorum.
Ama ilk gebeliğimde sinir hali, bel ağrısı çok olmuştu.Bunları şuanda yaşıyorum.
Hamile olduğumu öğrendiğim anda karnımın ağrısının farklılığını keşfetmiştim.
öyle bi ağrım var sanki.hatta bence kesin var ama sanki hamile değimişim gbi geliyor.
bakalım sonuç ne olacak? hayırlısı olur inş, gebelik varsada sıkıntısız olur dilerim.
yok eğer allah korusun yeniden kayıp olursa dilerim bu ay olmasın.

her an regl olmak gibi bir his var..bazı belirtileri düşünüyorum hamilelik gibi bazıları regl belirtisi gibi içinden çıkamadım. pek çok hamile ilk zamanlarda göğüs ağrılarından bahsediyor bende yok mesela. tabi her bünye farklıdır ama offf işte aklıma takılıyor.

ya en azından bi arkadşımız pozitif müjdesini verse ben de onun kadar sevineceğim valla. şimdiye kadar konuştuklarımızın çoğu karamsarlıkla ya da hayal kırıklıklarıyla dolu çünkü :(

her an regl olmak gibi bir his var..bazı belirtileri düşünüyorum hamilelik gibi bazıları regl belirtisi gibi içinden çıkamadım. pek çok hamile ilk zamanlarda göğüs ağrılarından bahsediyor bende yok mesela. tabi her bünye farklıdır ama offf işte aklıma takılıyor.

canım o göğüs ağrısı adet tarihi geçtiğinden sonra oluyor daha çok.Sadece büyüme oluyor o zaman kadar.en azından bende öyle olmuştu.İlk hamileliğimi adetimde 10 gün sonra öğrenmiştim ama göğüs ağrıları acaba hamile miyim dedirtmedi bana.İnş hamilesindir diliyorum.şuan bende de gögüs sızısı yok.herkeste farklı oluyormuş belirtiler.Mesele vajina kuruluğu olurmuş çok, bende olmamıştı hiç.kuruluk olmadığından da kesin hamile değilim diye düşünmüğştüm.ama dediğim gibi kşiden kişiye değişiyor.

maalesef kızıl-mavi...bu kadar çok bebek isterken nasıl bırakamıyorum sigarayı bilmiyorum valla :(
hatta böyle oldu mu olmadı mı diye stres yaparken bir bakıyorum daha çok içimişim gün içinde...tez elden azaltmam lazım..

Aynı beni anlattın sen şimdi stresten daha çok sigara içtim bende bugün özellikle hatta sigaradan midem bulandı :))

Back