Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada ben bugün kontol ettim idrarımı bende de var baloncuklar :)
birkaç güne kadar benimki belli olur var mı yok mu bebek...sonrasında bu tez üzerinde tekrar konuşuruz :)
kızlar 2 gündür regl belirtileri yaşıyorum ama rel olmama 1 gün var. dayanamadım. biraz önce kan testi verdim. sanrım acı gerçekle yarın 15.00 ten sonra karşılaşacağım
slm hanımlar merak ettiğim bir şey var regl gününden 5 gün önce test yaptım.çok hafif pembe çizgi çıktı.aslında bu kadar erken yapmazdım ama bir gün öncesinden mide bulantım vardı durup dururken bir şeylerden tiksiniyordum.idrar testi olduğu için bu kadar erken öğrenilebilir mi?
bence biraz acele etmişsin ama kan testinde en erken gebelik bile belli oluyormuş inşallah vardır moralini bozma
işallah elagülüm hadi hayırlı haberler çıkar umarım ..yarın haber verirsin bize de...
güneş sen de çok haklısın erken olduğu için çıkmıcaktır ama sabırsızlık böyle bişi..:)belki gitmeden eşime güzel haberi veririm diye acele ediyom..çünkü eşim hafta sonu kıbrısa gidicek 1 hafta burda olmucak..kan testi eğer adet görmezsem tee haftaya pzt ye kalır..o zamana kadar beklemem gerekicek
canım arkadaşlara kulak ver, 5 in üzüerindeymöiş değerin.Bence gebelik olabilir.İnş..yaptım negatif canım (
kızlar belirtileriniz arasında bacaklarınza kramp gibi ağrıların girmesi var mı?
her an regl olmak gibi bir his var..bazı belirtileri düşünüyorum hamilelik gibi bazıları regl belirtisi gibi içinden çıkamadım. pek çok hamile ilk zamanlarda göğüs ağrılarından bahsediyor bende yok mesela. tabi her bünye farklıdır ama offf işte aklıma takılıyor.
maalesef kızıl-mavi...bu kadar çok bebek isterken nasıl bırakamıyorum sigarayı bilmiyorum valla
hatta böyle oldu mu olmadı mı diye stres yaparken bir bakıyorum daha çok içimişim gün içinde...tez elden azaltmam lazım..
Aynı beni anlattın sen şimdi stresten daha çok sigara içtim bende bugün özellikle hatta sigaradan midem bulandı :))