cnm ya üzülme..reglin kaç gün geçti
inş birlikte yaşarız sevincimiz:)
yaptım negatif canım(
inşallah canım ama benim moralm bozuldu bugün( Sabah evde test yaptım negatif kan testi yaptırdım 5.78 negatifmiş ama doktor regl gününü bekleyin tekrarlarız dedi.
kızlar kan testi yaptırdım,sonuç hüsran,çok kötüyüm...nasıl kendime gelicem çok ümitlenmiştim,hala da olmadım regl
kızılmavi ordamısın çok önemli bişey diycem...
kızıl mavi o doktor doktorluğu bıraksın,senin değerin 5,78 mi çıktı ve hala adet günün gelmedi öylemi,tebrikleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr hamilesin canım,inan ve güven bana,hamilesin işte hamilesin,bak yamukprenses demişti diyceksin
Nasıl yani ama kadın 10'un üzeri hamilelik dedi şaşırdım kaldım valla.Benim regl günüm 2 ocak normalde.
Nasıl yani ama kadın 10'un üzeri hamilelik dedi şaşırdım kaldım valla.Benim regl günüm 2 ocak normalde.
hayır canım sınır 5 tir.kendimden biliyorum ben,benimde ilk hamileliğimde değerim adet olmam gerek gün 5 kusur çıkmıştı aynen seninki gibi.2 gün sonra 25 falan olmuştu galiba,seni çok umutlandırmak sitemem ama sınır 5 diye biliyorum ben.cuma sabah yine kan testi yaptır mutlaka
Kızlar yardım edin lütfennnn,
Adetim normalde 20 sinde gelmesi gerekti ama gelmedi,
Bu arada yaz+24 kullanıyorum, yanlız bi kaç kez ilaç içmeyi unuttum ben o da adetlerimi düzensizlik yapıyo ?
Yanlız bende hamilelik üzerine ne kadar belirti varsa hepsi var : (
test yaptım negatih, ne yapmalıyım ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?