Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm hakkında hayırlısı olsun belki yeni yıl uğurlu gelir. 2011 yılı içerisinde mutlu haberini alırız. kendini çok üzme. ben de regl olacağımı hissediyorum. aynı hüsranı yaşayacağımı tahmin ediyorum ama yapacak birşey yok elimizden birşey gelmiyor. strese girme. eminim hayal kırıklığı çok kötü birşeydir. burada teselliden başka birşey gelmiyor elimizden

yaptım negatif canım (

cnm hatırladığım kadarıyla regline daha vardı değil mi. belki o zaman pozitif bi sonuç alırsın da sevincini hep birlikte paylaşrıız.ola ki yine negatif çıkarsa üzüntünü paylaşrız. ama yine de çok fazla ümitlenme çünkü hayal kırıklığı daha kötü oluyor cnm.

kızıl mavi o doktor doktorluğu bıraksın,senin değerin 5,78 mi çıktı ve hala adet günün gelmedi öylemi,tebrikleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr hamilesin canım,inan ve güven bana,hamilesin işte hamilesin,bak yamukprenses demişti diyceksin

Kızlar yardım edin lütfennnn,

Adetim normalde 20 sinde gelmesi gerekti ama gelmedi,
Bu arada yaz+24 kullanıyorum, yanlız bi kaç kez ilaç içmeyi unuttum ben o da adetlerimi düzensizlik yapıyo ?
Yanlız bende hamilelik üzerine ne kadar belirti varsa hepsi var : (
test yaptım negatih, ne yapmalıyım ben ?

Nasıl yani ama kadın 10'un üzeri hamilelik dedi şaşırdım kaldım valla.Benim regl günüm 2 ocak normalde.

Nasıl yani ama kadın 10'un üzeri hamilelik dedi şaşırdım kaldım valla.Benim regl günüm 2 ocak normalde.

hayır canım sınır 5 tir.kendimden biliyorum ben,benimde ilk hamileliğimde değerim adet olmam gerek gün 5 kusur çıkmıştı aynen seninki gibi.2 gün sonra 25 falan olmuştu galiba,seni çok umutlandırmak sitemem ama sınır 5 diye biliyorum ben.cuma sabah yine kan testi yaptır mutlaka

ben ısrarla 5 diyorum ama yinede ne umutlan nede bugün negatif çıktı diye üzülme.bence hamilesin ama dediğim gibi cuma mutlaka ama mutlaka tekrar kan testi yaptır.ama yok sabrederim diyorsan 2 ocağı bekle.

Ay çok ümitlendim şimdi de yaa moralim bozukken ...Daha 3 gün var reglime gerçi yükselir mi dersin ? Hiç belirti de yok ama hamileliğe dair ( Peki senin noldu ilk hamileliğin bebişin varmı şimdi ?

canım ben hiç doğumkontrol hapı kullanmadım ama aradan 9 gün geçmesine rağmen test negatifse hamile değilsindir heralde,hormonal bişey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…