Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar anlamadığım bişey var bazılarımız neredeyse aylardır çalışma yapıyoruz netice elde edemiyoruz ama bazıları ilk ilişkide bile hamiş kalabiliyo. bu nasıl oluyor. benim bi arkadaşım var. yeni evli. ilk gecesinden hamile kaldı. ne iş

kesinlikle sadece şans ben ablamda ilk geceyle hamile kalmıştı arkadaşım ilk istediği ay kaldı diğer bi arkadaşım 5 aydır istiyor herkezin bünyesi farklı işte

haklısınız kızlar biraz şans biraz nasip işi. benim eltim 9 yıllık evli. maalesef bebişleri olmuyor. geçen yıl tüp bebek için ankaraya gittiler. ilk transferde bebiş tuttu diye sevindik. hamlieydi. üçüncü ayda kontrole gitti. bebek anne karnında ölmüş. çok kötü olduk. nedeni annede kan pıhtılaşması olmasıymış şimdi tekrar gitmek istiyor ama maddiayat var arada şimdide...

kızlar ben internette biraz arştırdım bu konuyla ilgili kolay hamile kalmak için bazı yöntemler varmış bi yerde şey diyordu hergün yemekten sonra karanfil çiğneyin hormonları çalıştırıyormuş ben yapıyorum bakalım nasıl olsa bi zararı yok demi yani

herkese slm.bende ocagın 2 si gibi regil bekliyom.umudum yok ama hamile degilimdir.çünkü rüya gördüm yine hasta oluyom

Karanfilin zararı olmaz herhalde. En garanti yöntem gün aşırı çalışma yapmak.
Ovulasyon testi, ateş ve akıntı takibi de işe yarar.

karanfilin hiçbir zararı yok aksine binlerce faydası var. ayrıca beylerinize çalışma öncesi türk kahvesi ikram edebilirsiniz. çünkü faydası varmış ayrıca sabahın erken saatlerinin tercih edilmesi gerektiğini de okumuştum. spermlerin en yoğun olduğu saatlermiş

kızıl_mavi
test yapmadın mı canım daha ? merakla bekliorum bende.güzel haberlerle gel inş...

Evet kahve ve sabah saatini ben de okudum
Ama eşim saat 6da evden çıkıyo benim

Evet kahve ve sabah saatini ben de okudum
Ama eşim saat 6da evden çıkıyo benim

saati 1 saat erkene kurabiliriz benim eşim 8 de evden çikıyor ama sabah erken saatte benimde hiç keyfim olmaz gözlerimi bile açamamki ben neyse ben akşama bi türk kahvesi yapayım eşime hiç sevmez ama içirmeye çalışırım aaa evde kahve varmı hep nescafe içeriyorum ben

Benim saati 5e kurmam lazım o zaman
Gece vakti oluyor o da

kızlar şu saatler itibariyle belim acayip ağrıyor. sanırım kırmızı kart göreceğim. bugün kan testine gidecek arkadaşlarımız vardı. gittiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…