• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

regl olmama 3 gün kaldı. ilk etapta hissettiğim belirtiler yok oldu gitti. şimdi ne kasık ağrısı ne bel ağrısı var. yüzümde bir tne sivilce çıktı sanki regl olcm. bir de birkaç gündür ellerim acayip uyuşuyor. dün yaptığım testte negatif çıktı. benim pek ümidim kalmadı. umarım sizlerin ümitleri benim gibi hemen solmaz ya

lutfen birisi cevap yazsın kimse yokmu burda bi sorum olacak ben 3 ay doğum kontrol hapı kulandm
ve braktım simdi bi bebegim olsun istiyorum 4 aydr adetimde gecikmeler oldu ama bi şey yok 4 aydır bekliyorum neden olmuyor çok endişeliyim bu ay daha adetime on gün var kullananlar varsa bi,ri cevap yazsın lütfen daha bekleyecekmiyim yoksa doktora m gitmelimiyim:59: kızlar yardım bekliyorum yardımmm:59:

Doğum kontrol hapının bebeğin olmayışında etkisi yoktur. Hatta sayısız faydaları var. Ben de bir sene kullandım. Pek çok arkadaşım var hapı bırakır bırakmaz hamile kalan ama doktorlar genellikle, 3 kez adet görmenizi önerirler hapı bıraktıktan sonra, vücuttan tamamen atılması için. Ama adet gecikmeleriniz için doktora gitmenizi tavsiye ederim. Hormonel bir sıkıntı olabilir.

yaygın bir kanaat var toplumda. d.k hapı kullanmayın sonra çocucuğunuz olmaz diye ama bu yanlış bir kanı. belki kist falan vardır ya da başka bişey. doktora göründün mü bblau

regl olmama 3 gün kaldı. ilk etapta hissettiğim belirtiler yok oldu gitti. şimdi ne kasık ağrısı ne bel ağrısı var. yüzümde bir tne sivilce çıktı sanki regl olcm. bir de birkaç gündür ellerim acayip uyuşuyor. dün yaptığım testte negatif çıktı. benim pek ümidim kalmadı. umarım sizlerin ümitleri benim gibi hemen solmaz ya

Günaydın canım. Regl olmana 3 gün varken yaptığın test pozitif çıkmaz ki? Kanda gebelik baktırmadıysan. Hatta onun bile yanlış çıkma ihtimali büyük. Yerleşme olmamış olabilir, o zaman da beta hcg henüz salgılanmaya başlamamıştır. Zaten kanda belirli bir seviyeye ulaşmadan, idrara çıkmaz.
Benim de beklenmeyen regl tarihim yarın. Hafif kasık ağrıları dışında ne adete, ne gebeliğe dair belirtim yok. Hafif mide bulantılarım oluyor ama, sabahları kahvaltı yapma alışkanlığımın olmayışına bağlıyorum. Yemek yediğimde geçiyor o yüzden belirtiden saymıyorum.Ama hala herşey bitmiş değil. Bence erken girmişsin olumsuz düşüncelere.

Günaydın canım. Regl olmana 3 gün varken yaptığın test pozitif çıkmaz ki? Kanda gebelik baktırmadıysan. Hatta onun bile yanlış çıkma ihtimali büyük. Yerleşme olmamış olabilir, o zaman da beta hcg henüz salgılanmaya başlamamıştır. Zaten kanda belirli bir seviyeye ulaşmadan, idrara çıkmaz.
Benim de beklenmeyen regl tarihim yarın. Hafif kasık ağrıları dışında ne adete, ne gebeliğe dair belirtim yok. Hafif mide bulantılarım oluyor ama, sabahları kahvaltı yapma alışkanlığımın olmayışına bağlıyorum. Yemek yediğimde geçiyor o yüzden belirtiden saymıyorum.Ama hala herşey bitmiş değil. Bence erken girmişsin olumsuz düşüncelere.

cnm haklı olabilirsin. sen test yapmadın sanırım. bblau kaç gündür ellerimde uyuşma ve iğnelenme var. bu belirti olamaz ama aklıma da takılmadı değil. yarından sonra test yaptırmayı düşünüyo musun cnm

merhaba kızlar ben 6 aylık evliyim evliliğimin ilk 3 ayında iğneyle korundum 3 aydır korunmuyorum ama acaba neden hala hamile kalamadım nezaman olur acaba bilen varmı acaba iğne vurunmakla hata mı ettim ya

İğneyle korunmanın hata olduğunu sanmam. Doğum kontrol yöntemleri kısırlığa sebep olmaz. Ama 3 ay çok erken bir süre gebe kalamıyorum demek için. Her siklusta bir kadının hamile kalma şansı %25. Bir yıl içinde hamile kalma şansı %85. O yüzden bir sene korunmadığınız halde bebek sahibi olamıyorsanız, o zaman endişe edin.Ama yine de doktora gidip hormon değerlerinize baktırabilir, eşinize sperm analizi yaptırabilirsiniz. Kafanız rahat eder.

Aaa sper hemşeriyiz demek gulse84 cüm , hem bizim tarihlerde aynı diil mi ne güzel.Bu arada ben başka bir topikte okudum da adetten 3-5 gün önce evdeki testlerden yapıp pozitifi görenler varmış bende sabah ilk iş yapmaya karar verdim her sonucu göze aldım nolacaksa olsun artık.

inş birlikte yaşarız sevincimiz:)

cnm haklı olabilirsin. sen test yapmadın sanırım. bblau kaç gündür ellerimde uyuşma ve iğnelenme var. bu belirti olamaz ama aklıma da takılmadı değil. yarından sonra test yaptırmayı düşünüyo musun cnm

Ben bir hafta filan varken negatif çıkacağını bile bile idrar testi yaptım ama hiç takılmadım sonuca. Elbette negatif çıkacaktı. Öyle de oldu. Nefsime yenik düşüp yaptım işte.
Yarından sonra test yaptırmayı düşünüyorum ama herhalde cumadan da gecikirse yaparım. Bazen 33 gün de oluyor benim sikluslarım. 1 gün gecikme pek gecikmeden değil benim için...Çok da korkuyorum doğrusu. İçimde umut beslemeyi yeğliyorum, negatif sonuç almaktansa. Yoksa hemen koşar kanda baktırırım.

banada cevap veren yokmu iğneyle korunmak sakıncalımı bırakalı 3 ay oldu nezaman hamile kalırım ben

bence iğneyle alakası yok ... hamila kalmak okadarda kolay dil insan korunmayı bırakınca anlıyor bunu. bunun için uğraşan çok insanlar var sabırlı olmak gerekiyor sadece stres yapmadan. 1 yıla kadar olmaması normal kabul ediliyor zaten yine olmassa ozaman sorun var die algılanıyor. daha başındayız yani bizimde daha ilk denememiz olduğu için çok bi umudum yok açıkçası.

Ben bir hafta filan varken negatif çıkacağını bile bile idrar testi yaptım ama hiç takılmadım sonuca. Elbette negatif çıkacaktı. Öyle de oldu. Nefsime yenik düşüp yaptım işte.
Yarından sonra test yaptırmayı düşünüyorum ama herhalde cumadan da gecikirse yaparım. Bazen 33 gün de oluyor benim sikluslarım. 1 gün gecikme pek gecikmeden değil benim için...Çok da korkuyorum doğrusu. İçimde umut beslemeyi yeğliyorum, negatif sonuç almaktansa. Yoksa hemen koşar kanda baktırırım.

cnm benim ya umarım negatif çıkmaz. 1hafta önce yapmışsın testi ama sonuçta negatif çıkacağını tahmin etmişsin. ben dün test yaptım negatifi görünce ne kadar üzüldüm anlatamam. ama burda moral buldum. 1 ocaktan sonrasına bakacağım bende. umarım hepimizin gönlündekini verir rabbim

cnm benim ya umarım negatif çıkmaz. 1hafta önce yapmışsın testi ama sonuçta negatif çıkacağını tahmin etmişsin. ben dün test yaptım negatifi görünce ne kadar üzüldüm anlatamam. ama burda moral buldum. 1 ocaktan sonrasına bakacağım bende. umarım hepimizin gönlündekini verir rabbim

bende çok sabırsızım ama sizleri dinledikçe beklemeliyim die düşünüyorum artık

evet aynı şeyi bende yaptım negatif çıkacağını bile bile bu ay bekliyorum inşallah pozitif çıkmasını inşallah ikimizinde pozitif çıkar iyi şanslar

Benim 3. deneyişim ve daha önce regle az kala kan testi yaptırdım negatif olunca çok üzüldüm. Ama regli bekleyip regl olunca o kadar üzülmedim. Test süreci beni daha çok yıpratıyor canım. O yüzden bu ay bekleyeceğim. Eğer olmazsa reglin 2. veya 3. günü gidip hormon testlerimi yaptıracağım. Jinekolojik muayenemde ve smear testimde sorun çıkmadı şükürler olsun. Bir de hormonlarıma baktıracağım, tabi denemeye de devam ederiz Allahın izniyle canım.
İnşallah senin de pozitif çıkar da sağlıklı bir bebeğe hamilesindir.

evet aynı şeyi bende yaptım negatif çıkacağını bile bile bu ay bekliyorum inşallah pozitif çıkmasını inşallah ikimizinde pozitif çıkar iyi şanslar

İnşallah canım. Test insanı yıpratıyor. İnşallah hepimiz tez zamanda ve hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.Bol şans sana da :71:

Back