bende çok sabırsızım ama sizleri dinledikçe beklemeliyim die düşünüyorum artık
Bence de beklemek daha iyi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok sabırsızım ama sizleri dinledikçe beklemeliyim die düşünüyorum artık
kızkar şu uvulasyon kiti diye bişey varmış bilgisi olan varmı faydası olurmu hamile kalmak için
kızlar ocağın ilk haftasını bekliyoruz genllikle inş hepimiz için hayırlısı neyse o olur. üzülmek yok diyelim
kızlar anlamadığım bişey var bazılarımız neredeyse aylardır çalışma yapıyoruz netice elde edemiyoruz ama bazıları ilk ilişkide bile hamiş kalabiliyo. bu nasıl oluyor. benim bi arkadaşım var. yeni evli. ilk gecesinden hamile kaldı. ne iş
kızlar anlamadığım bişey var bazılarımız neredeyse aylardır çalışma yapıyoruz netice elde edemiyoruz ama bazıları ilk ilişkide bile hamiş kalabiliyo. bu nasıl oluyor. benim bi arkadaşım var. yeni evli. ilk gecesinden hamile kaldı. ne iş
kızlar ben internette biraz arştırdım bu konuyla ilgili kolay hamile kalmak için bazı yöntemler varmış bi yerde şey diyordu hergün yemekten sonra karanfil çiğneyin hormonları çalıştırıyormuş ben yapıyorum bakalım nasıl olsa bi zararı yok demi yani
karanfilin hiçbir zararı yok aksine binlerce faydası var. ayrıca beylerinize çalışma öncesi türk kahvesi ikram edebilirsiniz. çünkü faydası varmış ayrıca sabahın erken saatlerinin tercih edilmesi gerektiğini de okumuştum. spermlerin en yoğun olduğu saatlermiş
Evet kahve ve sabah saatini ben de okudum
Ama eşim saat 6da evden çıkıyo benim
saati 1 saat erkene kurabiliriz benim eşim 8 de evden çikıyor ama sabah erken saatte benimde hiç keyfim olmaz gözlerimi bile açamamki ben neyse ben akşama bi türk kahvesi yapayım eşime hiç sevmez ama içirmeye çalışırım aaa evde kahve varmı hep nescafe içeriyorum ben