- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
ben ısrarla 5 diyorum ama yinede ne umutlan nede bugün negatif çıktı diye üzülme.bence hamilesin ama dediğim gibi cuma mutlaka ama mutlaka tekrar kan testi yaptır.ama yok sabrederim diyorsan 2 ocağı bekle.
canım sen beni neden unutıyorsu sürekli ya,dün ve öbür gün hep mesajlaştıkya,benim bebiş 4 aylıkken düştü ama bende rahimağzı yetmezliği var sanırım ondan.üstelik ben adet olmam gereken gün yada hemen 1 gün sonra 5 kusur çıkmıştı,doktor beşin üstü normalde hamilelik sayılır ama ümitlenme demişti,ama 4 gün sonra yada 2 gün sonra değerim 25 olmuştu,2 gün sonra 60 kusur derken çoğaldı gitti,sen,n daha adetine günün varken 5,41 se bence 2 gün sonra yada adet gününde bak gör değerin yükselcek ama yinede çok ümitlenme.ben böyle düşünüyorum,en azından daha şimdiden bebek yok diye üzülme....
peki o zaman sana bir soru,benim normalde dün adet olmam gerekiyordu ve acaba hamilemiyim diye gidip dün kan testi yaptırdım 0,61 çıktı,benimki niye düşük çıktı o zaman,adete yakın yükselse benimki yükselirdi.benimde adetim 1 gün geçti bu ayrı konu.
Hmm demek bildiğim gibi diilmiş bu güzel , sen stresten regl olamadın heralde canım ah keşke olmasak hiçbirimiz hepimiz hamile kalsak bir anda :)) Ben cuma günü yine gideyim yada hüsran olmaması için bekliyim reglimi.Ama bak hatırlıyorum şimdi bende birkaç ay önce mide bulantılarımdan şüphelenip kan testi yaptırdığımda 0.1 çıkmıştı ve reglime yakındı haklısın dediğinde bu biraz umut oldu bana.
canım ya üzme kendini keşke biraz daha bekleseydin ...
Bir daha test mest yok zaten bu ilk ve sondu....
sanırım bende bekleyemicem 5 ocağı bi kaç gün sonra giidip bi kan testi yaptrcam galiba yaaa :18:
buchak canım sen arada kaynadın ya,noldu test negatifmi çıktı,sonuç kaç çıktı,bende normalde dün adet olmalıydım ce dün kan testi yaptırdım 0,61 çıktı,çokta ümitliydim aslında,bugün hala adet olmadım ve neden olmadığımıda anlamadım.hiç gecikmezdi,hatta 2 gün öncesinden olurdum,26 aralıkta olmalıydım hadi dedim bekliyim dünde olamayınca test yaptırdım ama negatif işte.1gün geçti benimkide,seninle aynı durumdayız yani.kaç çıktı senin değer?
buchak canım sen arada kaynadın ya,noldu test negatifmi çıktı,sonuç kaç çıktı,bende normalde dün adet olmalıydım ce dün kan testi yaptırdım 0,61 çıktı,çokta ümitliydim aslında,bugün hala adet olmadım ve neden olmadığımıda anlamadım.hiç gecikmezdi,hatta 2 gün öncesinden olurdum,26 aralıkta olmalıydım hadi dedim bekliyim dünde olamayınca test yaptırdım ama negatif işte.1gün geçti benimkide,seninle aynı durumdayız yani.kaç çıktı senin değer?
yaptırma kan testi sonuç negatifse insan yıkılıyo,biraz bekle iyice geciksin,idrar tahlili yap derim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?