• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

şu hamileliğin kesin bir belirtisi yokmudur. Bizde uğraşmasak testler filan. Üzüleceğiz korkusuyla yapamıyoruz bile tesleri. Etrafımdaki hamilelere yatın kalkın dua edin diyorum valla bu mutluluğu yaşamanın yaşatmanın ne demek olduğunu tadıyorsunuz diye. Bir mucize olsun Allah'ım ne olur. :43:hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah

şu hamileliğin kesin bir belirtisi yokmudur. Bizde uğraşmasak testler filan. Üzüleceğiz korkusuyla yapamıyoruz bile tesleri. Etrafımdaki hamilelere yatın kalkın dua edin diyorum valla bu mutluluğu yaşamanın yaşatmanın ne demek olduğunu tadıyorsunuz diye. Bir mucize olsun Allah'ım ne olur. :43:hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah

canım bu konuda sana tek söyleyeceğim şey,adet gününü 1 hafta geçmeden test mest yapma,heleki idrar testine hiç güvenme,belki hamile olduğun halde negatif çıkabilir ve sende üzüldüğünle kalırsın.ayrıca bence hamileliğin kesin bir belirtisi yok bana göre ve kişiden kişiye değişiklik gösteriyor.mesela ben önceki hamileliğimde hiç mide bulantısıibaş dönmesi falan yaşamadım,uyku olarakta daha çok uyumam gerekirken normalden daha az uyumaya başlamıştım,benden sana demesi.

Evet 2 Ocak canım ama merak böyle bişey işte çıkmayacağını bile bile aldım :)) Hem sabah ilk idrarla olması gerekiyor diye biliyorum ben haksızmıyım ? Şimdi yaparsam boşa gidebilir...
evet canım ilk idrarla olması gerek, ama 1 haftayı geçtikten sonra herhangi vakitteki idrrala da oluyor.
bunları okudukça umutlanıyorum canım ama artık umutlanmakta istemiyorum açıkçası,benim rahim bebek aramasına geçtiyse bile benim bebiş çok yavaş,gelmek bilmiyor bitürlü
gelir canım Allahın izniyle, ümidini yitirmesen.Peki kaçıncı denemendi bu ay ?
bblau canım iyigeceler sana,geri gelcekmisin sonra

....bide kızlar ben bira içsem ne olur?
izin veremeyiz, olmaz öyle şey.İlla bişey içmek istiyosan portakal suyu içi :) İyi gelir :)
canım bu konuda sana tek söyleyeceğim şey,adet gününü 1 hafta geçmeden test mest yapma,heleki idrar testine hiç güvenme,belki hamile olduğun halde negatif çıkabilir ve sende üzüldüğünle kalırsın.ayrıca bence hamileliğin kesin bir belirtisi yok bana göre ve kişiden kişiye değişiklik gösteriyor.mesela ben önceki hamileliğimde hiç mide bulantısıibaş dönmesi falan yaşamadım,uyku olarakta daha çok uyumam gerekirken normalden daha az uyumaya başlamıştım,benden sana demesi.

bencede, herkeste farklı belirtiler olabiliyor.Bende de bulantı baş dönmesi hiç olmadı.Sadece en yoğun bel ağrısı ve göğüs şişmesiydi.Sonrasında kasık ağrısı çok yaşadım.Bu seferde eğer varsa bişey kasık ağrısı bugün çok yoğundu mesela, dünde bel ağrısı.Herkeste farkl yani :) Belirtisiz olmasıda yoğunlukta..

canım 10 sayfa öncesinden beri yazıları okuyordum,sen hamileyim yazmıştım,tam bu sayfaya geldim bebeğimi kaybettim yazmışsın,çok üzüldüm,şaşırdım,çok geçmiş olsun tatlım,nedenir bilmiyorum,ama sana kendimce tek tesellim bak hamile kalabiliyorsun yine kalırsın inşaallah ve busefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.offf böyle yazıları okuyunca çok üzülüyorum,bende 8 ay kadar önce 4 aylık bebeğimi erken doğumla kaybetmiştim.:59:
ya ben cuma günü kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı.4 haftalıkmış kan sonucuna göre 15günlük civarı dedi doktor.cumartesi 1 saat süren(geliş gidiş 2 saat) 1 yolculuk yaptım yollarda çok set vardı okadar yavaş geldiğimiz halde ogün ve pazar günü çok ağrım oldu karnımın altında.ve pazar günü kanamam oldu acile gittik test yaptı düşük yapmışsın dedi.anlayacağın 2gün sürdü sürmedi mutluluğumuz.aşırı üzüldüm.ama doktor güzel 1 şekilde tavsiyelerde bulundu ileriki aylarda düşükyapmış olsaydım dengem bozulurdu.demekki her işte varmış 1 hayır.verende allah alanda allah.inşallah rabbim hayırlı 1 zamanda hepimize tekrar nasip eder.

benimde 1 ocakta olmam gerekiyor.İdrar testine çok güvenemiyorum çünkü 2 ay evvel kürtaj oldum ve hala bazı vücutlarda gebelik olmamasına rağmen varmış gibi gösterirmiş sanırım.Bunu yaşayan yada bile var mı? Dr. buu 2 ay içinde çok değil çok çok çok rahat hamile kalabileceğimi söylemişti ama bilmiyorum hamileymişim gibide gelmiyor.Neye güveneceğimide bilmiyorum ama gecikmeden de kan testi yaptırmak istemiyorum işte :(

Sizler kan testlerini özel hast. de mi yaptırdınız devlette mi? ne zaman aldınz sonucunuzu (devlette yaptıranlar ) ?
4 5 kere yaptırdım.özelde ssk çalışanım.15 tl acilden giriş sadece kan tahlili için verdim.

bugünde olmadım regl,hayal kırıklığından çok korkuyorum,internetteki tarihe göre iki gün geçti,arkadaşlarım bekle biraz diyor,yarın belki kan testi yaptırırım,ooofff ya ne zor işlermiş....

bende bursadayım cnm :3:

Aaa sper hemşeriyiz demek gulse84 cüm , hem bizim tarihlerde aynı diil mi ne güzel.Bu arada ben başka bir topikte okudum da adetten 3-5 gün önce evdeki testlerden yapıp pozitifi görenler varmış bende sabah ilk iş yapmaya karar verdim her sonucu göze aldım nolacaksa olsun artık.

kızıl mavi ben hala regl olmadım ne bu şimdi ya

Süper işte inşallah da olmazsın :)) Bende biraz bel ağrısı var bugün sabah ilk iş yapıcam testi okudum başka bir topikte evdeki testlerden 3-5 gün önce yapıp da pozitifi görenler varmış :)) Hadi hayırlısı bakalım .

Süper işte inşallah da olmazsın :)) Bende biraz bel ağrısı var bugün sabah ilk iş yapıcam testi okudum başka bir topikte evdeki testlerden 3-5 gün önce yapıp da pozitifi görenler varmış :)) Hadi hayırlısı bakalım .

canım inşallah RABBİM kalbindekini nasip etsin dualarım seninle

Benim bugün reglimin son günü. Yarın büyük gün. Çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan. Sabah ateşime baktım, daha düşme yok. Ama eğer yarın akşam regl olacaksam sabahtan düşebilir yarın:5:

merhaba arkadaşlar bende geçen ay 24 ünde oldum ama benim genelde 35 36 günde bir olur yani 30 da olmam lazım ama inanılmaz kasık ve bel ağrım var hastalancam mı acep çok korkuyorumm:sinifsinif:

lutfen birisi cevap yazsın kimse yokmu burda bi sorum olacak ben 3 ay doğum kontrol hapı kulandm
ve braktım simdi bi bebegim olsun istiyorum 4 aydr adetimde gecikmeler oldu ama bi şey yok 4 aydır bekliyorum neden olmuyor çok endişeliyim bu ay daha adetime on gün var kullananlar varsa bi,ri cevap yazsın lütfen daha bekleyecekmiyim yoksa doktora m gitmelimiyim:59: kızlar yardım bekliyorum yardımmm:59:

merhaba kızlar ben 6 aylık evliyim evliliğimin ilk 3 ayında iğneyle korundum 3 aydır korunmuyorum ama acaba neden hala hamile kalamadım nezaman olur acaba bilen varmı acaba iğne vurunmakla hata mı ettim ya

Back