lutfen birisi cevap yazsın kimse yokmu burda bi sorum olacak ben 3 ay doğum kontrol hapı kulandm
ve braktım simdi bi bebegim olsun istiyorum 4 aydr adetimde gecikmeler oldu ama bi şey yok 4 aydır bekliyorum neden olmuyor çok endişeliyim bu ay daha adetime on gün var kullananlar varsa bi,ri cevap yazsın lütfen daha bekleyecekmiyim yoksa doktora m gitmelimiyimkızlar yardım bekliyorum yardımmm
regl olmama 3 gün kaldı. ilk etapta hissettiğim belirtiler yok oldu gitti. şimdi ne kasık ağrısı ne bel ağrısı var. yüzümde bir tne sivilce çıktı sanki regl olcm. bir de birkaç gündür ellerim acayip uyuşuyor. dün yaptığım testte negatif çıktı. benim pek ümidim kalmadı. umarım sizlerin ümitleri benim gibi hemen solmaz ya
Günaydın canım. Regl olmana 3 gün varken yaptığın test pozitif çıkmaz ki? Kanda gebelik baktırmadıysan. Hatta onun bile yanlış çıkma ihtimali büyük. Yerleşme olmamış olabilir, o zaman da beta hcg henüz salgılanmaya başlamamıştır. Zaten kanda belirli bir seviyeye ulaşmadan, idrara çıkmaz.
Benim de beklenmeyen regl tarihim yarın. Hafif kasık ağrıları dışında ne adete, ne gebeliğe dair belirtim yok. Hafif mide bulantılarım oluyor ama, sabahları kahvaltı yapma alışkanlığımın olmayışına bağlıyorum. Yemek yediğimde geçiyor o yüzden belirtiden saymıyorum.Ama hala herşey bitmiş değil. Bence erken girmişsin olumsuz düşüncelere.
merhaba kızlar ben 6 aylık evliyim evliliğimin ilk 3 ayında iğneyle korundum 3 aydır korunmuyorum ama acaba neden hala hamile kalamadım nezaman olur acaba bilen varmı acaba iğne vurunmakla hata mı ettim ya
Aaa sper hemşeriyiz demek gulse84 cüm , hem bizim tarihlerde aynı diil mi ne güzel.Bu arada ben başka bir topikte okudum da adetten 3-5 gün önce evdeki testlerden yapıp pozitifi görenler varmış bende sabah ilk iş yapmaya karar verdim her sonucu göze aldım nolacaksa olsun artık.
cnm haklı olabilirsin. sen test yapmadın sanırım. bblau kaç gündür ellerimde uyuşma ve iğnelenme var. bu belirti olamaz ama aklıma da takılmadı değil. yarından sonra test yaptırmayı düşünüyo musun cnm
banada cevap veren yokmu iğneyle korunmak sakıncalımı bırakalı 3 ay oldu nezaman hamile kalırım ben
Ben bir hafta filan varken negatif çıkacağını bile bile idrar testi yaptım ama hiç takılmadım sonuca. Elbette negatif çıkacaktı. Öyle de oldu. Nefsime yenik düşüp yaptım işte.
Yarından sonra test yaptırmayı düşünüyorum ama herhalde cumadan da gecikirse yaparım. Bazen 33 gün de oluyor benim sikluslarım. 1 gün gecikme pek gecikmeden değil benim için...Çok da korkuyorum doğrusu. İçimde umut beslemeyi yeğliyorum, negatif sonuç almaktansa. Yoksa hemen koşar kanda baktırırım.
cnm benim ya umarım negatif çıkmaz. 1hafta önce yapmışsın testi ama sonuçta negatif çıkacağını tahmin etmişsin. ben dün test yaptım negatifi görünce ne kadar üzüldüm anlatamam. ama burda moral buldum. 1 ocaktan sonrasına bakacağım bende. umarım hepimizin gönlündekini verir rabbim
Ben bir hafta filan varken negatif çıkacağını bile bile idrar testi yaptım ama hiç takılmadım sonuca. Elbette negatif çıkacaktı. Öyle de oldu. Nefsime yenik düşüp yaptım işte.
Yarından sonra test yaptırmayı düşünüyorum ama herhalde cumadan da gecikirse yaparım. Bazen 33 gün de oluyor benim sikluslarım. 1 gün gecikme pek gecikmeden değil benim için...Çok da korkuyorum doğrusu. İçimde umut beslemeyi yeğliyorum, negatif sonuç almaktansa. Yoksa hemen koşar kanda baktırırım.
cnm benim ya umarım negatif çıkmaz. 1hafta önce yapmışsın testi ama sonuçta negatif çıkacağını tahmin etmişsin. ben dün test yaptım negatifi görünce ne kadar üzüldüm anlatamam. ama burda moral buldum. 1 ocaktan sonrasına bakacağım bende. umarım hepimizin gönlündekini verir rabbim
evet aynı şeyi bende yaptım negatif çıkacağını bile bile bu ay bekliyorum inşallah pozitif çıkmasını inşallah ikimizinde pozitif çıkar iyi şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?