• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

22 aralıkta olmam gerekiyordu olmadım tatlım. Kanda gebeliğe baktırmadım henüz. dedimya vallahi korkuyorum artık. Üzülmek istemiyorum. Benim miyomda 2,5 cm. Bende senelerdir var ama önemsenmedi doktorlar tarafından çünkü rahmin arka duvarında herhangibir engeli yok dediler ama. bu doktorda alalım kurtulalım diyor. Kafam karışık valla bu ay çok dua ettim ama bilmiyorum bu lekelenmenin miyomla filan ilgisi olabilirmi

O ihtimal de olabilir ama hamileliğe engel olmadığı sürece hiçbir doktor operasyon tavsiye etmiyor miyom için, önce deneyin diyor hamile kalamazsanız alırız diyorlar çünkü hiç doğum yapmamış bayanlarda zarar verebilirmiş laparoskopi müdahalesi.Bence bir an önce test yaptır sen kanda , için rahat etsin en azından.

Çok haklısın canım. Bende bundan tereddüt ediyorum ameliyat konusunda başka bir doktora daha sormak istiyorum aslında. Bu hafta kan tahlili yaptırırım artık.

Düşünmemek de zor. Ben bütün gün kafamı oyalamak için türlü türlü şeyler yapıyorum. Çalışıyorum aslında ama konsantre olamıyorum. Yabancı sermayeli bir firmadayım, Christmas tatili sebebiyle işler de az :1: Bütün gün forumda yeni evlenecek arkadaşlarımızın çeyizlerine bakıp kafamı dağıtmaya, hamilelik topiclerinden uzak durmaya gayret ediyorum ama, sonuç malum, buralardayım yine :51:

Alemsin valla bblau güldürdün beni :1: Ben de aralık 11 de evlendim şehir değiştirdiğimden dolayı işimi bırakmak zorunda kaldım malum ev hanımı olunca tüm gün netten kopamıyorum :)) Bu arada yeni evlendim dediğim yanıltmasın sizi , bu ikinci ve yaş 35 :)) O yüzden bu acele bebiş için...

Merhaba canım. Hİç doktor kontrolünden geçtin mi? Moral bozmak istemem ama, polikistik over olabilir mi gibi geldi aklıma ama...
Bunun tedavisi var, belki bu yüzden gebelik olmuyordur...
canım cevabın için teşekkür ederim evet benim yumurtalık kistim var ve doktor hatta doktorlar bunun sorun olmayacağını söylediler ki ben malesef tayin ve başka sebebler yüzünden 3-4 doktor değiştirdim geçen ay yeni bir doktora başladım bu ay hasta olunca gidecektim ve aşılama olacaktı tabi ben hala adet olamadığım için beklemedeyim yarın doktoru arayacağım artık gel giderse gideceğim........

:49:RABBİM HERKESE NASİP ET BU DUYGUYU:49:

Çok haklısın canım. Bende bundan tereddüt ediyorum ameliyat konusunda başka bir doktora daha sormak istiyorum aslında. Bu hafta kan tahlili yaptırırım artık.

Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama eğer İstanbuldaysan Avrupa yakasında Bahçelievler Medical Parktaydı benim doktorum süper bir kadındı Ayşe Pınar Yanmaz tavsiye ederim kesinlikle gerekmedikçe hiçbir müdahale yapmıyor ekstra tetkik istemiyor.

Alemsin valla bblau güldürdün beni :1: Ben de aralık 11 de evlendim şehir değiştirdiğimden dolayı işimi bırakmak zorunda kaldım malum ev hanımı olunca tüm gün netten kopamıyorum :)) Bu arada yeni evlendim dediğim yanıltmasın sizi , bu ikinci ve yaş 35 :)) O yüzden bu acele bebiş için...

Hayırlısı canım benim, öncelikle mutluluklar diliyorum. Allah en kısa zamanda bebiş de nasip etsin inşallah :49:
Benim evlendiğim de 2,5 sene oluyor. 3 aydır deniyoruz ama tutturamadım :9:
Ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım sanıyordum ne bileyim :9:
30 yaşındayım, ben de tutuştum biraz :31:

Düşünmemek de zor. Ben bütün gün kafamı oyalamak için türlü türlü şeyler yapıyorum. Çalışıyorum aslında ama konsantre olamıyorum. Yabancı sermayeli bir firmadayım, Christmas tatili sebebiyle işler de az :1: Bütün gün forumda yeni evlenecek arkadaşlarımızın çeyizlerine bakıp kafamı dağıtmaya, hamilelik topiclerinden uzak durmaya gayret ediyorum ama, sonuç malum, buralardayım yine :51:

nasıl yabancı sermayeli bir firmaymış bu canım,ben yabancı deyince ilk aklıma çikolata,pasta geliyo ne hikmetse:56:yada parfüm fala:12:eğer öyleyse falan seninle arkadaş olabiliriz cicim:29:hahahaha:27:

Son düzenleme:
canım cevabın için teşekkür ederim evet benim yumurtalık kistim var ve doktor hatta doktorlar bunun sorun olmayacağını söylediler ki ben malesef tayin ve başka sebebler yüzünden 3-4 doktor değiştirdim geçen ay yeni bir doktora başladım bu ay hasta olunca gidecektim ve aşılama olacaktı tabi ben hala adet olamadığım için beklemedeyim yarın doktoru arayacağım artık gel giderse gideceğim........

:49:RABBİM HERKESE NASİP ET BU DUYGUYU:49:

İnşallah canım. Pko'lu bayanlar yumurtlama tarihlerini tam bilemedikleri için ovulasyonu tutturamıyorlar. Ondan da sorun olabiliyor. Ovulasyon testi, ateş ölçme yöntemlerini denesen? Tabi sen zaten aşılama olacağım diyorsun, doktorun da söylemiştir zaten...

nasıl yabancı sermayeli bir firmaymış bu canım,ben yabancı deyince ilk aklıma çikolata,pasta geliyo ne hikmetse:56:yada parfüm falan:70::12:eğer öyleyse falan seninle arkadaş olabiliriz cicim:29:hahahaha:27:

:9: Allah iyiliğini versin, güldürdün beni :9:
Vallahi bizimkisi çelik boru bağlantıları üretimi yapan bir firma :30:,
Arkadaş olamas mıyız şimdi :9:

Benim SAT 4 Aralık beklenmeyen regl tarihim 2 Ocak benimle aynı günü bekleyenler varmı ? Birlikte takipte kalalım kopmayalım...Ben sabah beta hcg yaptırıcam umarım çıkar hemen sonuç...

canim benimde 2 aralik gunum ama her ay 5 gun ileri gelir bugun olmam gerekti ama olmadim test yaptim negatifffffffffffff delircem ya

Back