Evet 2 Ocak canım ama merak böyle bişey işte çıkmayacağını bile bile aldım :)) Hem sabah ilk idrarla olması gerekiyor diye biliyorum ben haksızmıyım ? Şimdi yaparsam boşa gidebilir...
hanımlar merhaba, aranıza yeni katıldım.
günün geçmiş olsa hemen yapabilirdin ama şimdi dediğin gibi sabahı beklemen gerekior die okumuştum bende bi yerlerde. aldığın testin marka ve fiyatını öğrenebilirmiyim. birde adetten gün öncede kesin sonuç verebilen testlerde varmış marka konusunda bi bilginiz varmı... ayy meraktan napıcağımızı şaşaırdık
iyide kızılmavinin zaten adet tarihi geçeli çok olmmışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum.
elagulum hoşgeldin.
aman be gülsecim ben sana bişey diyimmi,ben ilk korunmayı bıraktıktan sonra 8.ayımda hamile kaldım,sonra 4 aylıkken düşük yaptım,3 ay ara verdikten sonrada bu 7.ayım ve hala hamile değilim,söyle şimdi bana üzülmelimisin acaba,ben bile bu durumumda hep daha kötüleri var diye umudumu hiç yitirmiyorum.
Sana bişey söylemek istiyorum.Bende haziran temmuz ve ağustos aylarında adetimde sapma yaşadım.Benimde hiç şaşmaz 28 de gelir.HAziranda 4 gün, temmuzde 8 gün gecikti.Hatta temmuzda test bile yaptırdım ertesi gün hastalandım.Ama biz bu süreç içinde bebek planlamayıp korunuyoduk.ama çokta dikkat etmiyoduk.Bir arkadaşım şey demişti bana; eğer deniyo olsaydın en geç birkaç aya hamile kalırsın demişti.Çünkü adet gecikmesinde kadınlar şöyle dermiş, rahim bebek arıyor.Saçma gelmişti bana.Sonuçta dr.dan duymadım ama bunu söyleyende eğitimli biriydi ve bu gecikmelerden sonra meleğine kavuşmuştu.neyse eylülde 28. günümde adet gördüm, bi daha da göredim.Tabi biz yine aklımızca korunuyoruz.tam 10 gün geçti eşimin ısrarıyla test yaptım hamileydim.hatta test yapmadan evevl neden düzensizleşti kist mi var diye strese girdim kist için dr a gidecekken hamile olduğumu öğrendim.Yani canım bu gecikme belkide diğer aylardan birindeki mutluluğun habercisi olabilr inş...
iyide kızılmavinin zaten adet tarihi geçeli çok olmmışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum.
elagulum hoşgeldin.
gulse84 , aldığım test acon marka ve fiyatı 3.50 tl içeriğini okumadım henüz okuyacağım şimdi adetten önce sonuç verir mi diye ...
Yok yamukprensescim daha var 2 ocakta beklenmeyen reglim :))
kızıl_mavi takipteyim benmde 5 ocak :18:
Hadi hayırlısı inşallah olmazsın da güzel haberler alırız senden , bu arada aldığım test Acon marka ve fiyatı 3.5 tl .
sebebim canım hoşgeldin çabuk yazzz haberlerini bekliyorum.
Hoşgeldin elagulum , sen ne durumdasın ?
hoşbuldum canım :) valla kan testi yaptırmadım beklemedeyim bu ayın sonunda yapıcam inş. sonuç güzellllllllll olur... adet tarihime kadar dişimi sıkıcam :2: bu arada kasıklarımdaki batmalar arttı ve masa başı işte çalıştığım için oturup kalkarken hissediyorum ve mide de tuhaf bişey var bakalım aman ne yapcağımı şaşırdım ama sizle konuşmak iyi geliyo bana
sen nasılsın sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?