Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet 2 Ocak canım ama merak böyle bişey işte çıkmayacağını bile bile aldım :)) Hem sabah ilk idrarla olması gerekiyor diye biliyorum ben haksızmıyım ? Şimdi yaparsam boşa gidebilir...

günün geçmiş olsa hemen yapabilirdin ama şimdi dediğin gibi sabahı beklemen gerekior die okumuştum bende bi yerlerde. aldığın testin marka ve fiyatını öğrenebilirmiyim. birde adetten gün öncede kesin sonuç verebilen testlerde varmış marka konusunda bi bilginiz varmı... ayy meraktan napıcağımızı şaşaırdık

iyide kızılmavinin zaten adet tarihi geçeli çok olmmışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum.

hanımlar merhaba, aranıza yeni katıldım.

elagulum hoşgeldin.

haklısın cnm ben dahah çok yeniyim ne yaşıycağmıda bilmiorum oda ayrı hakkımızda hayrlısı olsun umudunu kaybetme moral çok önemli

bunları okudukça umutlanıyorum canım ama artık umutlanmakta istemiyorum açıkçası,benim rahim bebek aramasına geçtiyse bile benim bebiş çok yavaş,gelmek bilmiyor bitürlü

ben forumu birkaç gündür takip ediyorum ve umarım doğru alana yazıyorumdur. şimdi esasen sizlere sormak istediğim pek çok şey var bana yardımcı olsanız süper olur ben 6 aylık evliyim. aralık ayı içerisinde bebek sahibi olmak istedik. yani ilk kez denedik. ben kendimde birtakım belirtiler hissetim ama sanırım yanıldım. çünkü bugün test aldım ama negatif çıktı

sebebim canım hoşgeldin çabuk yazzz haberlerini bekliyorum.

hoşbuldum canım :) valla kan testi yaptırmadım beklemedeyim bu ayın sonunda yapıcam inş. sonuç güzellllllllll olur... adet tarihime kadar dişimi sıkıcam :2: bu arada kasıklarımdaki batmalar arttı ve masa başı işte çalıştığım için oturup kalkarken hissediyorum ve mide de tuhaf bişey var bakalım aman ne yapcağımı şaşırdım ama sizle konuşmak iyi geliyo bana

sen nasılsın sende ne var ne yok

Hoşgeldin elagulum , sen ne durumdasın ?

teşekür ederim kızıl mavi...ben forumu birkaç gündür takip ediyorum ve umarım doğru alana yazıyorumdur. şimdi esasen sizlere sormak istediğim pek çok şey var bana yardımcı olsanız süper olur ben 6 aylık evliyim. aralık ayı içerisinde bebek sahibi olmak istedik. yani ilk kez denedik. ben kendimde birtakım belirtiler hissetim ama sanırım yanıldım. çünkü bugün test aldım ama negatif çıktı. aslında adet günüme 4 gün var daha. ama yine de test sonucundan sonra üzüldüm. aralığın 9 unda regl oldum. ocağın 1inde tekrar olmam gerekiyor. gebe kalınıp kalınmadığın ne kadar süre sonra anlaşılabilir en erken. yani hamile olan biri en erken ne kadar sürede öğrenebilir. mesela 9 gün sonra testte çıkar mı

sende adet tarihini bekleyemeyenlerdenmisin ? kaç gün var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…