• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar merhaba
benim ocak 5 te regl olmam gerekiyor
aslında belirtilere falan fazla takılmıyorum ama
benim bünyem kusmaya çok güçlüdür hiç kusmam
bir ay kimyasal gebelik geçirmiştim o zaman kustum
bu ayda ümid ediyorum çünkü geçen gün ilk defa kustum
ama midem hep dolu gibi sürekli gazım var akıntım fazla hamilelik belirtisi olabilirmi bunlar acaba
beklemek çok zor ya...:18::18:

aynı tarihi bekliyoruz sennle :1: aynı belirtiler bendede var bakaklım sonuç ne olucak bir an önce test yaptrmak istiorum ama daha zaman olduğu için çıkmaması durumu var offf zaman geçsin bian önceeee

testi yaptırdım ve negatif çıktı okadar hazırlamışımki kendimi pozitif olucağına.halbuki bebek için erken daha diye düşünüyordum ama insan böyle bişeyi yaşadıktan sonra hayal kırıklığı oluyormuş.adetim geçeli 4 gün oldu ama hala yok yarın tekrar doktora çıkıcam ultrasona baktırıcam bukez belki kist olabilir.oda yoksa hafta başına kadarda regl olmazsam yeniden tahlil yaptırıcam kötü bi duyguymuş :58:

kızlar herkese selam,çiçek10,sebebim,rengarenk ve burçak sizden müjdeli haberleri bekliyorum kızlar,neyse ben vereyim bari ilk haberi,sabah kan vermeye hastaneye gittim ve hatta dönüşte bir güzelde idrar testi aldım.eve gelince idrar testini yaptım ve tabiiki tek çizgi çıktı,acaba silikte olsa 2.çizgi varmıdır diye evirdim çevirdim,yakından baktım,uzaktan baktım,ama yinede 2.çizgi yoookkk.şimdi internetten kan sonuçlarıma baktım hcg sonucum 0.61 çıkmış,şaka gibi ya.hamilelik için en düşük sınır 5 tir,benim 1 bile çıkmamış.yani kızlar ben hamile falan değilim.iyide geçen ay 28 kasımda adet olmuştum,normalde 26 sı gibi adet olmalıydım bugün 28 i hala olmadım.sinir oldum şimdi,umutlanmak ne kötü,2 gündür kaptırmıştım ne güzel,1 bile değil kızlar ya 1 bile değil.neyse sizden bari iyi haberler bekliyorum.

testi yaptırdım ve negatif çıktı okadar hazırlamışımki kendimi pozitif olucağına.halbuki bebek için erken daha diye düşünüyordum ama insan böyle bişeyi yaşadıktan sonra hayal kırıklığı oluyormuş.adetim geçeli 4 gün oldu ama hala yok yarın tekrar doktora çıkıcam ultrasona baktırıcam bukez belki kist olabilir.oda yoksa hafta başına kadarda regl olmazsam yeniden tahlil yaptırıcam kötü bi duyguymuş :58:

canım sanırım aynı anda mesaj yazmışız,görmedim mesajını.offf senin adına da üzüldüm,kaç çıktı hcg?

kızlar herkese selam,çiçek10,sebebim,rengarenk ve burçak sizden müjdeli haberleri bekliyorum kızlar,neyse ben vereyim bari ilk haberi,sabah kan vermeye hastaneye gittim ve hatta dönüşte bir güzelde idrar testi aldım.eve gelince idrar testini yaptım ve tabiiki tek çizgi çıktı,acaba silikte olsa 2.çizgi varmıdır diye evirdim çevirdim,yakından baktım,uzaktan baktım,ama yinede 2.çizgi yoookkk.şimdi internetten kan sonuçlarıma baktım hcg sonucum 0.61 çıkmış,şaka gibi ya.hamilelik için en düşük sınır 5 tir,benim 1 bile çıkmamış.yani kızlar ben hamile falan değilim.iyide geçen ay 28 kasımda adet olmuştum,normalde 26 sı gibi adet olmalıydım bugün 28 i hala olmadım.sinir oldum şimdi,umutlanmak ne kötü,2 gündür kaptırmıştım ne güzel,1 bile değil kızlar ya 1 bile değil.neyse sizden bari iyi haberler bekliyorum.

insan kendini hazrlayınca kötü gelir insana sonuç ama moralini bozma cnm şimdi olmaması olmıcak anlamına gelmior sonuçta

benım sonucumda negatif çıktı yamukprenses ama hafta başına kadar olmazsa tekrar gidicem çünkü geç döllenme olabiliyormuş ondan gözükmüyor olabilir tabi eğer kist yoksa yarın yinbe gidicem doktora bukez ultrasona baktırıcam orda belli olur kist mi var ne var kardeşimde kist çıkmıştı çünkü 10 gün adet olamamıştı.ama gerçekten insan umutlanıyormuş ben daha erkenmi acaba diye düşünüyordum ama sonucu alınca çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı kızlarr

evet bende senın bu yazdığını görmemişim tekrar yazdım neyse ben test sonucumu yarın çıkıcak demişlerdi hastanede tanıdık vardı ona rica ettim erken bakabilirmiyiz diye oda halletmiş bana telefonda söyledi bişey çıkmadığını bilmiyorum kaç yarın alıcam sonucu elime yazarım ozaman

insan kendini hazrlayınca kötü gelir insana sonuç ama moralini bozma cnm şimdi olmaması olmıcak anlamına gelmior sonuçta

benım sonucumda negatif çıktı yamukprenses ama hafta başına kadar olmazsa tekrar gidicem çünkü geç döllenme olabiliyormuş ondan gözükmüyor olabilir tabi eğer kist yoksa yarın yinbe gidicem doktora bukez ultrasona baktırıcam orda belli olur kist mi var ne var kardeşimde kist çıkmıştı çünkü 10 gün adet olamamıştı.ama gerçekten insan umutlanıyormuş ben daha erkenmi acaba diye düşünüyordum ama sonucu alınca çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı kızlarr

evet gulsecim adetim hiç şaşmadığı için çok umutlanmıştım ama kısmet değilmiş demekki ama elimde değil gözlerim doluverdi şimdi,neden neden neden böyle oluyooooooorrrr,yeter artık bıktım ya.

çiçekçim dediğin gibi git sen doktora belki başka bişey vardır,ayrıca daha yeni yeni düşünüyorsun galiba bebişi,dur bakalım daha üzülmen için hiçbir sebep yokki.

Kızlar yinede ümidinizi yitirmeyin.Üzülmemek elde değildir eminim bebek isterken.Ama elbet vardır bi vakti saati.Hayırlısıyla sağlığıyla çok üzmeden gelir inş melekleriniz be kızlar.Allah önlünüze göre versin inş tez vakitte.

Kan vermek için geç kalmışım yarın sabah gidicem arkadaşlar bu arada önceden merakımı gidermek için de acon test aldım evde yapıcam gitmeden :)) Üzülmek yok arkadaşlar allahtan hayırlıysa olur diilse olmaz pozitif düşünelim pozitif olsun dimi ama ...

Kan vermek için geç kalmışım yarın sabah gidicem arkadaşlar bu arada önceden merakımı gidermek için de acon test aldım evde yapıcam gitmeden :)) Üzülmek yok arkadaşlar allahtan hayırlıysa olur diilse olmaz pozitif düşünelim pozitif olsun dimi ama ...

2 ocaktı sanırım senn dimi evde yapılan test te şimdiden çıkarmıki acaba :18: bende merak içindeyim yap bi an öncee hadi :66:

evet gulsecim adetim hiç şaşmadığı için çok umutlanmıştım ama kısmet değilmiş demekki ama elimde değil gözlerim doluverdi şimdi,neden neden neden böyle oluyooooooorrrr,yeter artık bıktım ya.

çiçekçim dediğin gibi git sen doktora belki başka bişey vardır,ayrıca daha yeni yeni düşünüyorsun galiba bebişi,dur bakalım daha üzülmen için hiçbir sebep yokki.

Sana bişey söylemek istiyorum.Bende haziran temmuz ve ağustos aylarında adetimde sapma yaşadım.Benimde hiç şaşmaz 28 de gelir.HAziranda 4 gün, temmuzde 8 gün gecikti.Hatta temmuzda test bile yaptırdım ertesi gün hastalandım.Ama biz bu süreç içinde bebek planlamayıp korunuyoduk.ama çokta dikkat etmiyoduk.Bir arkadaşım şey demişti bana; eğer deniyo olsaydın en geç birkaç aya hamile kalırsın demişti.Çünkü adet gecikmesinde kadınlar şöyle dermiş, rahim bebek arıyor.Saçma gelmişti bana.Sonuçta dr.dan duymadım ama bunu söyleyende eğitimli biriydi ve bu gecikmelerden sonra meleğine kavuşmuştu.neyse eylülde 28. günümde adet gördüm, bi daha da göredim.Tabi biz yine aklımızca korunuyoruz.tam 10 gün geçti eşimin ısrarıyla test yaptım hamileydim.hatta test yapmadan evevl neden düzensizleşti kist mi var diye strese girdim kist için dr a gidecekken hamile olduğumu öğrendim.Yani canım bu gecikme belkide diğer aylardan birindeki mutluluğun habercisi olabilr inş...

herşeyde bi hayr vardır cnm biizm daha ilk denememiz ya yoksa üzülürüm die geçior aklımdan geçmiyor diill ama üzülmmek gerek aslında. bi ay boyunca fazla hazrlıoruz kendimizi aslında hata bizde

2 ocaktı sanırım senn dimi evde yapılan test te şimdiden çıkarmıki acaba :18: bende merak içindeyim yap bi an öncee hadi :66:

Evet 2 Ocak canım ama merak böyle bişey işte çıkmayacağını bile bile aldım :)) Hem sabah ilk idrarla olması gerekiyor diye biliyorum ben haksızmıyım ? Şimdi yaparsam boşa gidebilir...

herşeyde bi hayr vardır cnm biizm daha ilk denememiz ya yoksa üzülürüm die geçior aklımdan geçmiyor diill ama üzülmmek gerek aslında. bi ay boyunca fazla hazrlıoruz kendimizi aslında hata bizde

aman be gülsecim ben sana bişey diyimmi,ben ilk korunmayı bıraktıktan sonra 8.ayımda hamile kaldım,sonra 4 aylıkken düşük yaptım,3 ay ara verdikten sonrada bu 7.ayım ve hala hamile değilim,söyle şimdi bana üzülmelimisin acaba,ben bile bu durumumda hep daha kötüleri var diye umudumu hiç yitirmiyorum.

Back