canım idrar testini hem adetin gecikmeden yapmışsın(bu durumda sonucu pozitif beklemiyorsun heralde)hemde dediğim gibi ben geçen hamileliğimde hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra idrar testinde pozitif çıkmıştı,idrar testine güvenipte gözyaşı dökmek gibi saçmalık yapma.kan testi içinde henüz erken bence ama çok merak ediyorsan yarın(sen bunu okuyunca muhtemelen sabah olacak)git kan testi yaptır ama onada çok güvenme geç döllenme falan gibi konular oluyor,az daha dişini sık canım ya,4 aralıkta adet olduysan 2 ocakta adet olmazsan o zaman yaptır.yada git hadi kan testi yaptır bugün,sen ben birde çiçek10 akşama sonuçları yazalım,bide bakmışsın üçümüzde hamileyiz,süperrrr olur,eşlerimize yılbaşı hediyesi,Rabbiminde bizlere en büyük hediyesi olur.
tamam canım akşam bende yazarım,bende çok korkuyorum ya,heran adet olacakmışım gibi korkuyorum
kız delimisin sen,1 gün geçmiş,ben olsam şimdiye kadar hastaneye uçmuştum,git kan testi yaptır hemen,akşama sende bize haber ver,ne bereketli aymış yavvv
canım bende ilk hamileliğimde hamile olduğumu kan testimde öğrendiğim halde idrar testimde 2 hafta sonra gördüm çift çizgiyi,hep diyorum hamilelik şüphelerinin ilk günlerinde bakmayın siz idrar testlerine.canım madem bu kadar çok istiyorsun bebişi,hem reglinde 2 gün gecikmiş gitsene hastaneye,bellimi olur ya...kızlar ettik 5 kişi,diyorum size çok bereketli bir aymış çooookkkk,herkez iyi çalışmış maşaallah.