Merhaba arkadaşlar. Erken gebelik belirtileri ile ilgili birşeyler alırken rastladım bu topice. Sizlerle fikir paylaşımı bana iyi gelir diye düşündüm. Beklenmeyen (!) regl günüm 30 aralık. Yani 1,5 gün var...Bu ay 3.ayım bebek denemelerinde.Geçen aylarda maalesef olmadı. Ekim ayında da çok emin değilim ama, kimyasal gebelik yaşadım. Her ay belirtilerim oluyor ama maalesef regl geliyor. Bu ay umut etmeye de korkuyorum. Test yapmak için adet günümün geçmesini bekliyorum.
Belirtilere fazla umut bağlamamaya gayret ediyorum.
Bu ay belirtilerim (hiç biri çok keskin belirtiler olmamakla birlikte) sabahları ve akşamları hafif mide bulantısı, uykuya normalden fazla eğilim, yorgunluk hissi, hafif bel ağrısı. Birkaç gündür de kasıklarımda batma var ama hareket ettikçe değil, her an olabiliyor. Yoklama şeklinde değil, bazen uzun sürüyor.
Alt karın ağrılarım da oluyor.
Geçen aylarda olmayan bu ay olan bir şey de göğüs uçlarında kaşıntı...Kaşıyınca da acıma...
Bir de kafamı karıştıran siklusun 21. gününde minik damlacıklar şeklinde olan kanama. adet döngüm 32-33 gün. Arkadaşlar yerleşme kanaması olabilir şeklinde yorum getiriyorlar. Bense belki ovulasyondur diyorum, umutlanmamak için. Ama daha önce hiç yaşamamıştım bu ara kanamayı.
Bu tarz bir belirti yaşayan var mı?