kızlar merhaba
benim ocak 5 te regl olmam gerekiyor
aslında belirtilere falan fazla takılmıyorum ama
benim bünyem kusmaya çok güçlüdür hiç kusmam
bir ay kimyasal gebelik geçirmiştim o zaman kustum
bu ayda ümid ediyorum çünkü geçen gün ilk defa kustum
ama midem hep dolu gibi sürekli gazım var akıntım fazla hamilelik belirtisi olabilirmi bunlar acaba
beklemek çok zor ya...:18::18:
Dayanamicam daha fazla gidiyorum test yaptırmaya lütfen dua edin de olumlu sonuçlarla döneyim ...
Dayanamicam daha fazla gidiyorum test yaptırmaya lütfen dua edin de olumlu sonuçlarla döneyim ...
testi yaptırdım ve negatif çıktı okadar hazırlamışımki kendimi pozitif olucağına.halbuki bebek için erken daha diye düşünüyordum ama insan böyle bişeyi yaşadıktan sonra hayal kırıklığı oluyormuş.adetim geçeli 4 gün oldu ama hala yok yarın tekrar doktora çıkıcam ultrasona baktırıcam bukez belki kist olabilir.oda yoksa hafta başına kadarda regl olmazsam yeniden tahlil yaptırıcam kötü bi duyguymuş
kızlar herkese selam,çiçek10,sebebim,rengarenk ve burçak sizden müjdeli haberleri bekliyorum kızlar,neyse ben vereyim bari ilk haberi,sabah kan vermeye hastaneye gittim ve hatta dönüşte bir güzelde idrar testi aldım.eve gelince idrar testini yaptım ve tabiiki tek çizgi çıktı,acaba silikte olsa 2.çizgi varmıdır diye evirdim çevirdim,yakından baktım,uzaktan baktım,ama yinede 2.çizgi yoookkk.şimdi internetten kan sonuçlarıma baktım hcg sonucum 0.61 çıkmış,şaka gibi ya.hamilelik için en düşük sınır 5 tir,benim 1 bile çıkmamış.yani kızlar ben hamile falan değilim.iyide geçen ay 28 kasımda adet olmuştum,normalde 26 sı gibi adet olmalıydım bugün 28 i hala olmadım.sinir oldum şimdi,umutlanmak ne kötü,2 gündür kaptırmıştım ne güzel,1 bile değil kızlar ya 1 bile değil.neyse sizden bari iyi haberler bekliyorum.
insan kendini hazrlayınca kötü gelir insana sonuç ama moralini bozma cnm şimdi olmaması olmıcak anlamına gelmior sonuçta
benım sonucumda negatif çıktı yamukprenses ama hafta başına kadar olmazsa tekrar gidicem çünkü geç döllenme olabiliyormuş ondan gözükmüyor olabilir tabi eğer kist yoksa yarın yinbe gidicem doktora bukez ultrasona baktırıcam orda belli olur kist mi var ne var kardeşimde kist çıkmıştı çünkü 10 gün adet olamamıştı.ama gerçekten insan umutlanıyormuş ben daha erkenmi acaba diye düşünüyordum ama sonucu alınca çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı kızlarr
testi yaptırdım ve negatif çıktı okadar hazırlamışımki kendimi pozitif olucağına.halbuki bebek için erken daha diye düşünüyordum ama insan böyle bişeyi yaşadıktan sonra hayal kırıklığı oluyormuş.adetim geçeli 4 gün oldu ama hala yok yarın tekrar doktora çıkıcam ultrasona baktırıcam bukez belki kist olabilir.oda yoksa hafta başına kadarda regl olmazsam yeniden tahlil yaptırıcam kötü bi duyguymuş
kızlar herkese selam,çiçek10,sebebim,rengarenk ve burçak sizden müjdeli haberleri bekliyorum kızlar,neyse ben vereyim bari ilk haberi,sabah kan vermeye hastaneye gittim ve hatta dönüşte bir güzelde idrar testi aldım.eve gelince idrar testini yaptım ve tabiiki tek çizgi çıktı,acaba silikte olsa 2.çizgi varmıdır diye evirdim çevirdim,yakından baktım,uzaktan baktım,ama yinede 2.çizgi yoookkk.şimdi internetten kan sonuçlarıma baktım hcg sonucum 0.61 çıkmış,şaka gibi ya.hamilelik için en düşük sınır 5 tir,benim 1 bile çıkmamış.yani kızlar ben hamile falan değilim.iyide geçen ay 28 kasımda adet olmuştum,normalde 26 sı gibi adet olmalıydım bugün 28 i hala olmadım.sinir oldum şimdi,umutlanmak ne kötü,2 gündür kaptırmıştım ne güzel,1 bile değil kızlar ya 1 bile değil.neyse sizden bari iyi haberler bekliyorum.
Kan vermek için geç kalmışım yarın sabah gidicem arkadaşlar bu arada önceden merakımı gidermek için de acon test aldım evde yapıcam gitmeden :)) Üzülmek yok arkadaşlar allahtan hayırlıysa olur diilse olmaz pozitif düşünelim pozitif olsun dimi ama ...
evet gulsecim adetim hiç şaşmadığı için çok umutlanmıştım ama kısmet değilmiş demekki ama elimde değil gözlerim doluverdi şimdi,neden neden neden böyle oluyooooooorrrr,yeter artık bıktım ya.
çiçekçim dediğin gibi git sen doktora belki başka bişey vardır,ayrıca daha yeni yeni düşünüyorsun galiba bebişi,dur bakalım daha üzülmen için hiçbir sebep yokki.
evet gulsecim adetim hiç şaşmadığı için çok umutlanmıştım ama kısmet değilmiş demekki ama elimde değil gözlerim doluverdi şimdi,neden neden neden böyle oluyooooooorrrr,yeter artık bıktım ya.
çiçekçim dediğin gibi git sen doktora belki başka bişey vardır,ayrıca daha yeni yeni düşünüyorsun galiba bebişi,dur bakalım daha üzülmen için hiçbir sebep yokki.
2 ocaktı sanırım senn dimi evde yapılan test te şimdiden çıkarmıki acaba :18: bende merak içindeyim yap bi an öncee hadi
kızıl mavicim senden çok biz merak ediyoruz galiba,git hadi şimdi yap şu testi,bekliyoruzzzzz...
herşeyde bi hayr vardır cnm biizm daha ilk denememiz ya yoksa üzülürüm die geçior aklımdan geçmiyor diill ama üzülmmek gerek aslında. bi ay boyunca fazla hazrlıoruz kendimizi aslında hata bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?