Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım 2 yada 3 sayfa önce yazdım ben,benim aslında geçen aya göre tam olarak bugün adet olmam gerekiyordu,ama tabii ben dayanamayıp gittim kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı ama hala bir umudum varrrrr,belki geç döllenme falandır ama öyle bile olsa0,61 çok düşük imkansız gibi bişey.sanırım en kısa zamanda adet olucam ve muhtemelen bende yine bir sorun var.

idrar testinden daha şimdiden öğrenemssin cnm hamile olabilrsindir de... evdeki idrar testlerinin adet tarihinde 4_5 gün sonra doğru sonuç verdiğini biliorum ama bazı insanlardada 4_5 gün öncesinden sonuç çıkabilior. ve bu testlerdeki negatif yok anlamına gelmez günün geçmedikçe benimde günlerdir buraladran öğrendiklerim bunlar umarım işine yarar

Merhaba arkadaşlar. Erken gebelik belirtileri ile ilgili birşeyler alırken rastladım bu topice. Sizlerle fikir paylaşımı bana iyi gelir diye düşündüm. Beklenmeyen (!) regl günüm 30 aralık. Yani 1,5 gün var...Bu ay 3.ayım bebek denemelerinde.Geçen aylarda maalesef olmadı. Ekim ayında da çok emin değilim ama, kimyasal gebelik yaşadım. Her ay belirtilerim oluyor ama maalesef regl geliyor. Bu ay umut etmeye de korkuyorum. Test yapmak için adet günümün geçmesini bekliyorum.
Belirtilere fazla umut bağlamamaya gayret ediyorum.
Bu ay belirtilerim (hiç biri çok keskin belirtiler olmamakla birlikte) sabahları ve akşamları hafif mide bulantısı, uykuya normalden fazla eğilim, yorgunluk hissi, hafif bel ağrısı. Birkaç gündür de kasıklarımda batma var ama hareket ettikçe değil, her an olabiliyor. Yoklama şeklinde değil, bazen uzun sürüyor.
Alt karın ağrılarım da oluyor.
Geçen aylarda olmayan bu ay olan bir şey de göğüs uçlarında kaşıntı...Kaşıyınca da acıma...
Bir de kafamı karıştıran siklusun 21. gününde minik damlacıklar şeklinde olan kanama. adet döngüm 32-33 gün. Arkadaşlar yerleşme kanaması olabilir şeklinde yorum getiriyorlar. Bense belki ovulasyondur diyorum, umutlanmamak için. Ama daha önce hiç yaşamamıştım bu ara kanamayı.
Bu tarz bir belirti yaşayan var mı?

Son düzenleme:

hayırlısı canım dediğim gibi dualarım bizimle

gülse cevabın için çok tşk ederim cnm. moral oldun bana. ama sana şöyle söylüym. ilşki sonrası 3-4 gün aynı regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı, belim de ağrıdı. ancak daha sonra bu ağrılar gitti. şimdi de adet günüme 4 gün var ve aynı adet olacakmışım gibi stresliyim. bir de genelde yeni hamile kalanlarda göğüs ağrısı ya da büyümesi oluyormuş. bende hiç olmadı. ondan da karamsarlğıa düştüm. bu arada forumda yazılanları takip etmekte güçleiniyorum. yeniyim ya :) sen ne durumdasın

Hmm senin 1 hafta öne atıyor demekki reglin , bence en iyisi kan testi yaptır regline 4 gün varsa mutlaka çıkar,evde yapılan testler negatif çıkabilir henüz.Hamileliği en erken birliktelikten 12 gün sonra öğrenilir diye biliyorum o da kan testiyle çıkar canım.Sen en iyisi beta hcg testi yaptır emin ol sonuçtan.

bende 5 ocağı bekliyorum cnm deli gibi merak ederek. bendede benzer belirtiler var ve aşırı derece karnımda sanki çok yemek yemişim gibi bi şişkinlik var belirtiler var ama umarım sonuç güzel olur

cnm demek en erken 12 gün sonra anlaşılabiliyor. bu arada adet günümdeki aksaklığı iyi fark etmişsin. kan testini sağlık ocakları yapıyor mu yoksa hastaneye gitmek şart mı. işim gereği pek zamanım olmuyor o bakımdan yakınımda sağlık ocağı var da...

Regline 1.5 gün varsa yaptır hemen beta hcg için rahat etsin :)) Bizde meraktayız yanii...

bende 5 ocağı bekliyorum cnm deli gibi merak ederek. bendede benzer belirtiler var ve aşırı derece karnımda sanki çok yemek yemişim gibi bi şişkinlik var belirtiler var ama umarım sonuç güzel olur

cnm inş istediğin sonucu alırsın. 5 ocaktan sonra mutlu haberi verirsin inş. tüm arkadaşların istediği gibi olur da inş bir bebiş nasip olur tüm isteyenlere

Bazı sağlık ocakları yapıyor ben bizimkine gittim yapmadı ama devlet hastanesine yönlendirdiler sabah gidicem oraya en garanti hastanede yaptırman olur.

Regline 1.5 gün varsa yaptır hemen beta hcg için rahat etsin :)) Bizde meraktayız yanii...

Olumsuz sonuç almaktan korkuyorum. Her ay söz veriyorum kendime, sonra mutlaka kan testi yaptırıyorum. Sonuç hüsran oluyor. Korkumdan yaptıramıyorum da. Doktorum da en erken regl günü baktır diyor...Yoksa ben de çok meraktayım da...

canım şimdi ne desem bilmemki,bu kanama yerleşme kanamasıda olabilir başka birşeyde,ben de bu ay senin gibi ara kanama yaşadım ve bugün adet olmam gereken gündü SABIRSIZLANIP KAN TESTİ YAPTIRDIM ama sonuç tabiiki negatif çıktı.en güzeli sen adet gününü bekle ve üstündende şöyle 1 hafta falan geçerse git o zaman kan testi yaptır,idrar testi gebeliğin ilk zamanlarında doğru göstermiyor çünkü.

iyi ki üye olmuşum da siizn gibi pozitif düşünen hanımları keşfetmişim. hepinize çok teşekkür ederim.inş Allah hepimizin gönlüne göre verir. kızıl mavi umarım hastaneden güzel sonuçla ayrılırsın cnm sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…