• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya kızlar adetim geçeli 3 gun oldu ağrılarım dinmek bilmiyor bu sabah test yaptım tek çizgi çıktı bende attım ama öğrendimki enazından 1.2 saat beklettikten sonrada silikte olsa 2. çicgi çıkabiliyormuş kardeşimde öyle olmuş.ve şimdi artık mecburen yarını beklicem yine.bukez doktora gidip kandan baktırıcam nasıl beklicem yaa..:5:

canım neden yarını bekliyorsun anlamadımki,git hemen bir hastaneye kan tahlili yaptır,orada kesin sonuç çıkar.şöyle diyeyim ben hamileliğimde kan testimde hamile olduğumu öğrenmiştim ama idrar testimde çift çizgiyi 2 hafta kadar sonra görmüştüm,bu yüzden kan testine güven sen,yarın yine negatif çıkarsa o doğru demek değildir.

yarını bekliyorum çünkü kardeşimde 6 aylık hamile onu sabah çağırmışlardı ilk tahlil için ondan dolayı ama özelde farklıdır belki senın dediğin eğer özelse olabilir.devlette sabah diye biliyorum ben.

bu ay kürtajdan sonraki ilk denememizi yaptık.Eğer hamileysem en net belirtisi çok çabuk sinirleniyorum şuan.bel ağrısı geçen hfta çok yoğundu 2 gündür pek yok ki ben ilk gebeliğimde de bu ikisini hat safhada yaşadım.O zaman plansız bi hamilelik ollduğu için şüphelensemde değildir dedim.Bakalım bu belirtilerde mi meleğimizin habercisi ? Kızlar hepimizin gönlünce olsun inş herşey.Benim reglim 1 ocakta olacak bekliyorum şimdi.

hımm bu arada, aslında belirtisiz hamile kaldığımızı sansakta farklı belirtiler mutlaka oluyor.Bende hiçbir belirti yoktu derken şunu farkettim hamile olduğumu bildiğim an.Karnım çok ağrırırdı önceden yine ağrıdı ama diğerleri gibi değil daha farklıydı, bel ağrım hiç yoktu o ay girdi.sinir durumu çok farklı biçimde oldu.farkında olmadığım dygusallık.Ama bunların hepsini hamile olduğumu öğrendiğim an farkettim.Rabbim hayrılı evlatlar göndersin inş hepimize arkadaşlar.

Son düzenleme:
canım merhaba,bende 28 kasımda adet görmüştüm ve 1 hafta kadar önce bende de aynen seninki gibi akıntımla beraber pembe hafif bir akıntım geldi,bu bütün gün boyunca her wc ye gidişimde tekrarlandı ama ertesi günü geçti.belki üşütmüşümdür yada kis falandır diye düşündüm,bende 10 ay kadar önce düşük yaptım ve hala hamile kalamıyorum,adetimi bekliyorum eğer bu ayda adet olursam tabiiki hemen doktora gidicem,çünkü belki o kanama bebek yerleşim kanamasıydı diye umut ediyorum hep.adetimde hep 2-3 gün önce gelirdi bugün ayın 27 si olunca umutlanıyorum işte.umut umut umut...inşaallah sende bebek bekliyorsan ikimizinde o pembe lekelenme sebebi hamilelik belirtisidirde kavuşuruz bebişlerimize...

inşallah canım ya inan bugün o kadar karıştı ki kafam anlatamam. ilk defa böle bi durum hayırlısı bakalım. dediğin gibi inşallah o pembe lekelenme sebebi hamilelik belirtisidir. o kadar çok istiyorum ki o çift çizgiyi görmek...

ALLAH DULARIMIZI KABUL EDER İNŞ.

yarını bekliyorum çünkü kardeşimde 6 aylık hamile onu sabah çağırmışlardı ilk tahlil için ondan dolayı ama özelde farklıdır belki senın dediğin eğer özelse olabilir.devlette sabah diye biliyorum ben.

canım ben dayanamayıp pazar günü devlet hastanesinde acilde yaptırmıştım ama dediğin gibi normalde sabah tahlil yapıyorlar haklısın.yarın adet olmam gereken gün,hatta bende gideyim bir tahlil yaptırayım,belki ikimizde hamileyizdir,ayyy ne güzel olur.yarın ikimizde burada yazalım sonuçları olurmu canım:29:

Son düzenleme:
inşallah canım ya inan bugün o kadar karıştı ki kafam anlatamam. ilk defa böle bi durum hayırlısı bakalım. dediğin gibi inşallah o pembe lekelenme sebebi hamilelik belirtisidir. o kadar çok istiyorum ki o çift çizgiyi görmek...

ALLAH DULARIMIZI KABUL EDER İNŞ.

inşaallah canım inşaallah.çok merak ettim şimdi,şimdi 4 ocağa kadar bende seninle beraber beklerim burada sonucu.müjdeli haberlerini bekliyorum canım.

çiçek 10 ben evde yapılan testlerden yaptırdım negatif çıktı.bu gün doktora gittim kan testi yaptırdım.4 haftalık çıktı.kan testi yaptır bence.

inşaallah canım inşaallah.çok merak ettim şimdi,şimdi 4 ocağa kadar bende seninle beraber beklerim burada sonucu.müjdeli haberlerini bekliyorum canım.

canım yaa valla merak ediyorum bende akşam işten gelince evde test vardı yaptım tabi negatif... ama adet gecikmesi yok tabi eşim istedi bende yaptım ama yine de morelimiz bozuldu.

ya bende işyeri hekimimize sordum bana dedi kan testi yaptır. ya şimdi delirmek üzereyim canım ne yapıcam ben

belirtilerimi biliyosun beklemelimiyim yoksa kan tahlili yaptırmalıyım mı kafam allak bullak ağla ağla gözleim şişti. dularım bizimle allahım seninde yüzünü güldürsün benmde :43:

çiçek 10 ben evde yapılan testlerden yaptırdım negatif çıktı.bu gün doktora gittim kan testi yaptırdım.4 haftalık çıktı.kan testi yaptır bence.

tebrik ederim allahım kucağında görmeyide nasip etsin darısı başımıza inş. allahım tez zamanda bizim yüzümüzü de güldürür evde yaptığın test negatifti yazmışsın belirtilerin neydi çok merak ettim. bi bebeğimn olmasını çok istiyorum. kan testiyle evde yaptığın test aynı günelerdemiydi.

hoşçakal.

slm arkadaslar..benim hapı bırakalı 4. ayım..bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım beşlilerden..kontrol içinde dr gttm 13. günümdü yumurta gördü 17 mm daha çatlamamış dedi...ewe geldm testı yaptım ıkınciden az silik 2. çizgi çıktı..mrk ettiğim çok koyu çıktığı gün mü ertesi gün mü ilşki şart???uygulayan varsa cvplarsanz sewnrm..yani 2.çizgi çıktığında 24-36 saat içinde çatlar denıyor ...

slm arkadaşlar,meraktan çatlayacağım,bebiş için bu üçüncü deneme ayımız,daha tutturamadık,internetteki yumurtlama hesabına göre ilişkiye girdik,adetim 26 aralık gözüküyo bu hesaplamalara göre,olmadım daha,ama bütün adet belirtileri var,karnım ve kasıklarım ağrıyo,böle olur mu acaba,öğretmenim ,bazen derste fenalık gelir gibi oluyo,napsam acaba kızlar yardım edin,beklim mi biraz daha
:2:

canım benim umut oldun şuan bana :) bende az önce test yaptım ama negatif çıktı :59: oysa reglim 2 gün önce olmalıydı hala olmadı uykuya çok düşmeye başladım başım çok ağrıyor ki hiç baş ağrısı şikayetim olmamıştı.. garip garip terleme oluyo göğüslerim şişti, 2 gündür acıyorlardı fakat şuan okadar hassasiyet yok..
yarında regl olmassam kan testi yaptırıcam ama hamiş olmamaktan korkuyorum :18:

sen reglin nekadar geciktikten sonra evde test yapmıştın canım? buarada hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.. darısı başımıza inş.

arkadaşlar sat tarihim 6 aralık genelde hep 5 gün önce falan regl olurum. ama bende gibi sadece biraz bel ağrısı var ve ayaklarım çok üşüyor ama çokkkk ara sıra da ürperme gibi titreme geliyor sanki boşlukta yürüyormuşum gibi bi sersemlik oldu bugün panik atak rahatsızlığım var tedavim bitti ancak bu ara hiçbir sebep yokken ateş basmaları ve korku hallerim yine atağa geçti hamilelik panik atakta ne gibi etki edermiş bigisi olan var mııııııı idrar testi yaptım negatif çıktı acaba hamile miyimmmm

canım yaa valla merak ediyorum bende akşam işten gelince evde test vardı yaptım tabi negatif... ama adet gecikmesi yok tabi eşim istedi bende yaptım ama yine de morelimiz bozuldu.

ya bende işyeri hekimimize sordum bana dedi kan testi yaptır. ya şimdi delirmek üzereyim canım ne yapıcam ben

belirtilerimi biliyosun beklemelimiyim yoksa kan tahlili yaptırmalıyım mı kafam allak bullak ağla ağla gözleim şişti. dularım bizimle allahım seninde yüzünü güldürsün benmde :43:
canım idrar testini hem adetin gecikmeden yapmışsın(bu durumda sonucu pozitif beklemiyorsun heralde)hemde dediğim gibi ben geçen hamileliğimde hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra idrar testinde pozitif çıkmıştı,idrar testine güvenipte gözyaşı dökmek gibi saçmalık yapma.kan testi içinde henüz erken bence ama çok merak ediyorsan yarın(sen bunu okuyunca muhtemelen sabah olacak)git kan testi yaptır ama onada çok güvenme geç döllenme falan gibi konular oluyor,az daha dişini sık canım ya,4 aralıkta adet olduysan 2 ocakta adet olmazsan o zaman yaptır.yada git hadi kan testi yaptır bugün,sen ben birde çiçek10 akşama sonuçları yazalım,bide bakmışsın üçümüzde hamileyiz,süperrrr olur,eşlerimize yılbaşı hediyesi,Rabbiminde bizlere en büyük hediyesi olur.:16:

tamam canım yarın akşamüstü gibi sonucu yazıcam burdan bakalım ne çıkıcak ikimizdede.hadi hayırlısı :)):18:
tamam canım akşam bende yazarım,bende çok korkuyorum ya,heran adet olacakmışım gibi korkuyorum

slm arkadaşlar,meraktan çatlayacağım,bebiş için bu üçüncü deneme ayımız,daha tutturamadık,internetteki yumurtlama hesabına göre ilişkiye girdik,adetim 26 aralık gözüküyo bu hesaplamalara göre,olmadım daha,ama bütün adet belirtileri var,karnım ve kasıklarım ağrıyo,böle olur mu acaba,öğretmenim ,bazen derste fenalık gelir gibi oluyo,napsam acaba kızlar yardım edin,beklim mi biraz daha
:2:
kız delimisin sen,1 gün geçmiş,ben olsam şimdiye kadar hastaneye uçmuştum,git kan testi yaptır hemen,akşama sende bize haber ver,ne bereketli aymış yavvv:52:
canım benim umut oldun şuan bana :) bende az önce test yaptım ama negatif çıktı :59: oysa reglim 2 gün önce olmalıydı hala olmadı uykuya çok düşmeye başladım başım çok ağrıyor ki hiç baş ağrısı şikayetim olmamıştı.. garip garip terleme oluyo göğüslerim şişti, 2 gündür acıyorlardı fakat şuan okadar hassasiyet yok..
yarında regl olmassam kan testi yaptırıcam ama hamiş olmamaktan korkuyorum :18:

sen reglin nekadar geciktikten sonra evde test yapmıştın canım? buarada hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.. darısı başımıza inş.

canım bende ilk hamileliğimde hamile olduğumu kan testimde öğrendiğim halde idrar testimde 2 hafta sonra gördüm çift çizgiyi,hep diyorum hamilelik şüphelerinin ilk günlerinde bakmayın siz idrar testlerine.canım madem bu kadar çok istiyorsun bebişi,hem reglinde 2 gün gecikmiş gitsene hastaneye,bellimi olur ya...kızlar ettik 5 kişi,diyorum size çok bereketli bir aymış çooookkkk,herkez iyi çalışmış maşaallah.

denizce canım senide tebrik ediyorum bu arada,Allahım tamamına erdirsin inşaallah.ne güzel ya hamilesin,oh oh suyundanda:64::64::64:

benimde 1 ocakta olmam gerekiyor.İdrar testine çok güvenemiyorum çünkü 2 ay evvel kürtaj oldum ve hala bazı vücutlarda gebelik olmamasına rağmen varmış gibi gösterirmiş sanırım.Bunu yaşayan yada bile var mı? Dr. buu 2 ay içinde çok değil çok çok çok rahat hamile kalabileceğimi söylemişti ama bilmiyorum hamileymişim gibide gelmiyor.Neye güveneceğimide bilmiyorum ama gecikmeden de kan testi yaptırmak istemiyorum işte :(

Sizler kan testlerini özel hast. de mi yaptırdınız devlette mi? ne zaman aldınz sonucunuzu (devlette yaptıranlar ) ?

Son düzenleme:
Back