Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bence bekle derim.çıkmaz daha çok erken bende hep önceden yaptıırmıştım.kafaya takmamak gerekmş

sinemmelek tebrık edıyorum darısı başımıza,bir şey sormak istıyorum adetınden yaklaşık bır hafta ne gibi belirtilerin oldu bizimle paylaşırmısın??

canım işte bikere adetın gectıkten sonra belırtıler baslıyo yanı oyle adete yok 10 gun kala yok bı hafta kala fılan belırtı yok. olursada tamamen psıkolojık oldugunu dusunuyorum ben. belırtılerımı yazdım daha oncede halsızlık oluyo hafıf,goguslerde agrı,akıntıiyanı hastalancam dıyosun kendı kendıne ama hastalanmıyorsun oyle bısey, benım 7 gun gectı ben daha beklıyım dıyordum ama burdan bı kaç arkadasla konusunca sen ıyı sabırlısın dedıler sonrasında test yaptım hemen cıktı şükür ve sılık fılanda değildi kırmızı cıktı bu sefer ıkısıde. allah herkese nasıp etsın

kızlar bişey sorucam şimdi bazılarında mide bulantısı oluyor ya gebelikte ilk aylardan bahsediyorum gerçek mide dönmesi mi yoksa boğazınızda bişey varda sizi öğürtüyor gibi mi oluyor merak ettim canlarım benim şu an öyle çünkü

merhaba arkadaşlar.benim de 22 si gibi olmam gerekiyodu.3 gün geçti ama gelmedi.sol kasığımda batmalar var.sürekli uyuyorum halsizim midem de yanıyor.hamile olabilir miyim?

arkadaşlar herşey nasip gerçekten bende çocuk sahıbı olmayı çok istıyorum forumu sıkı sıkıya takıp edıyorum birşeyler öğrenebilmek için benım adetım normalde çok düzenlidir bu ay 7 gun gecıkme oldu ve çok umutlandık eşimle bugun test yaptım tek çizgi bıde üstüne adet oldunm düşünün içinde olduğum durumu psikolojikmiydi bilmiyorum ama butun hamılelik belirtilerini yaşadım . allahım istıyen herkese bu mutluluğu yaşatır inşallahhh

arkadaşlar kafaya takmayınca oluyo diyosunuz hep , ya tamamda nasıl takmıcam bütün gün hesap yapıyorum koca bir ay daha boş geçmesin diye ilişki sonrası hemen kalkmıyorum kalçamın altına yükselti koyuyorum ugraşıp duruyorum yani bide bu hareketler işe yarıyomu yoksa koca bı uydurmacamı umut işte ne duysak yapıyoruz ALLAHIM HAYIRLISIYLA TÜM İSTEYENLERE TEZ VER

kızlar bende kasım ayında 24 ünde olmuştum bu ayda 26 sı oldu hala regl olmadım eğer yarında olmazsam test yapıcam artık :)) arada bi sancım ve bel ağrım oluyor.ayrıca akıntımda var bakalım artık hayırlısı...

merhaba arkadaslar benimde gunum hep ileri gelir 5 gun gecen ay 2 de oldum bu ay 28 ne dusmesi gerek ama benim 1 haftadir migde bulantim cok var niye bilmiyorum aceba hamilelik belirtisimi

canim agrilarla beraberde hamile kaliniyo ben kizima oyle kalmistim oyle siddetli agrilarim vardiki hatta agri kesici icmistim olcam diye ama olmamistim meyer hamileymisimmm

benimde 1 haftadir midem agriyo gibi bulaniyo yutkunuyom devamli hic rahat deyilim sabahlari cok oluyom

vallahi içimi rahatlattın sağol :81: sana da hayırlı olsun bu arada

benimde 1 haftadir midem agriyo gibi bulaniyo yutkunuyom devamli hic rahat deyilim sabahlari cok oluyom

aynen canım bende, benim adetim 3 gün gecikti zaten hep gecikiyor polikistikover var bende arada bir adet sancısı gibi sancı geliyor ama geçiyor bakalım hayırlısı

kızlar merhaba.Benim hala adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor.5 gün geçti.22 sinde adet olmam gerekiyordu ama daha olmadı.yarın kan tahlili yaptıracağım.sonucu sizlerle paylaşırım.

malesef bebeğimi kaybettim4 haftalıkmış....

canım 10 sayfa öncesinden beri yazıları okuyordum,sen hamileyim yazmıştım,tam bu sayfaya geldim bebeğimi kaybettim yazmışsın,çok üzüldüm,şaşırdım,çok geçmiş olsun tatlım,nedenir bilmiyorum,ama sana kendimce tek tesellim bak hamile kalabiliyorsun yine kalırsın inşaallah ve busefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.offf böyle yazıları okuyunca çok üzülüyorum,bende 8 ay kadar önce 4 aylık bebeğimi erken doğumla kaybetmiştim.

slm kızlar

daha önce durumumu anlatmıştım 4 aralıkta adet gördüm. ve iki gün önce pembe bir sıvı geldi ne olduğunu bilmiyorum ilk defa böyle bişey yaşadım. sağ kasığımda batma ve mide de yanma oluyor. ve normalde çok üşürüm ama terliyorum sürekli? anlamadım gitti.

sizce neden böle bişey gelmiş olabilir yada bu olayı yaşayan varmı aranızda ?

yadımlarınızı bekliyorum işyerindeyim ama aklım fena karıştı...

hoşçakalın.

ya kızlar adetim geçeli 3 gun oldu ağrılarım dinmek bilmiyor bu sabah test yaptım tek çizgi çıktı bende attım ama öğrendimki enazından 1.2 saat beklettikten sonrada silikte olsa 2. çicgi çıkabiliyormuş kardeşimde öyle olmuş.ve şimdi artık mecburen yarını beklicem yine.bukez doktora gidip kandan baktırıcam nasıl beklicem yaa..

canım merhaba,bende 28 kasımda adet görmüştüm ve 1 hafta kadar önce bende de aynen seninki gibi akıntımla beraber pembe hafif bir akıntım geldi,bu bütün gün boyunca her wc ye gidişimde tekrarlandı ama ertesi günü geçti.belki üşütmüşümdür yada kis falandır diye düşündüm,bende 10 ay kadar önce düşük yaptım ve hala hamile kalamıyorum,adetimi bekliyorum eğer bu ayda adet olursam tabiiki hemen doktora gidicem,çünkü belki o kanama bebek yerleşim kanamasıydı diye umut ediyorum hep.adetimde hep 2-3 gün önce gelirdi bugün ayın 27 si olunca umutlanıyorum işte.umut umut umut...inşaallah sende bebek bekliyorsan ikimizinde o pembe lekelenme sebebi hamilelik belirtisidirde kavuşuruz bebişlerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…