- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
ya kızlar adetim geçeli 3 gun oldu ağrılarım dinmek bilmiyor bu sabah test yaptım tek çizgi çıktı bende attım ama öğrendimki enazından 1.2 saat beklettikten sonrada silikte olsa 2. çicgi çıkabiliyormuş kardeşimde öyle olmuş.ve şimdi artık mecburen yarını beklicem yine.bukez doktora gidip kandan baktırıcam nasıl beklicem yaa..
canım merhaba,bende 28 kasımda adet görmüştüm ve 1 hafta kadar önce bende de aynen seninki gibi akıntımla beraber pembe hafif bir akıntım geldi,bu bütün gün boyunca her wc ye gidişimde tekrarlandı ama ertesi günü geçti.belki üşütmüşümdür yada kis falandır diye düşündüm,bende 10 ay kadar önce düşük yaptım ve hala hamile kalamıyorum,adetimi bekliyorum eğer bu ayda adet olursam tabiiki hemen doktora gidicem,çünkü belki o kanama bebek yerleşim kanamasıydı diye umut ediyorum hep.adetimde hep 2-3 gün önce gelirdi bugün ayın 27 si olunca umutlanıyorum işte.umut umut umut...inşaallah sende bebek bekliyorsan ikimizinde o pembe lekelenme sebebi hamilelik belirtisidirde kavuşuruz bebişlerimize...
yarını bekliyorum çünkü kardeşimde 6 aylık hamile onu sabah çağırmışlardı ilk tahlil için ondan dolayı ama özelde farklıdır belki senın dediğin eğer özelse olabilir.devlette sabah diye biliyorum ben.
inşallah canım ya inan bugün o kadar karıştı ki kafam anlatamam. ilk defa böle bi durum hayırlısı bakalım. dediğin gibi inşallah o pembe lekelenme sebebi hamilelik belirtisidir. o kadar çok istiyorum ki o çift çizgiyi görmek...
ALLAH DULARIMIZI KABUL EDER İNŞ.
inşaallah canım inşaallah.çok merak ettim şimdi,şimdi 4 ocağa kadar bende seninle beraber beklerim burada sonucu.müjdeli haberlerini bekliyorum canım.
çiçek 10 ben evde yapılan testlerden yaptırdım negatif çıktı.bu gün doktora gittim kan testi yaptırdım.4 haftalık çıktı.kan testi yaptır bence.
çiçek 10 ben evde yapılan testlerden yaptırdım negatif çıktı.bu gün doktora gittim kan testi yaptırdım.4 haftalık çıktı.kan testi yaptır bence.
canım idrar testini hem adetin gecikmeden yapmışsın(bu durumda sonucu pozitif beklemiyorsun heralde)hemde dediğim gibi ben geçen hamileliğimde hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra idrar testinde pozitif çıkmıştı,idrar testine güvenipte gözyaşı dökmek gibi saçmalık yapma.kan testi içinde henüz erken bence ama çok merak ediyorsan yarın(sen bunu okuyunca muhtemelen sabah olacak)git kan testi yaptır ama onada çok güvenme geç döllenme falan gibi konular oluyor,az daha dişini sık canım ya,4 aralıkta adet olduysan 2 ocakta adet olmazsan o zaman yaptır.yada git hadi kan testi yaptır bugün,sen ben birde çiçek10 akşama sonuçları yazalım,bide bakmışsın üçümüzde hamileyiz,süperrrr olur,eşlerimize yılbaşı hediyesi,Rabbiminde bizlere en büyük hediyesi olur.canım yaa valla merak ediyorum bende akşam işten gelince evde test vardı yaptım tabi negatif... ama adet gecikmesi yok tabi eşim istedi bende yaptım ama yine de morelimiz bozuldu.
ya bende işyeri hekimimize sordum bana dedi kan testi yaptır. ya şimdi delirmek üzereyim canım ne yapıcam ben
belirtilerimi biliyosun beklemelimiyim yoksa kan tahlili yaptırmalıyım mı kafam allak bullak ağla ağla gözleim şişti. dularım bizimle allahım seninde yüzünü güldürsün benmde
tamam canım akşam bende yazarım,bende çok korkuyorum ya,heran adet olacakmışım gibi korkuyorumtamam canım yarın akşamüstü gibi sonucu yazıcam burdan bakalım ne çıkıcak ikimizdede.hadi hayırlısı :)):18:
kız delimisin sen,1 gün geçmiş,ben olsam şimdiye kadar hastaneye uçmuştum,git kan testi yaptır hemen,akşama sende bize haber ver,ne bereketli aymış yavvvslm arkadaşlar,meraktan çatlayacağım,bebiş için bu üçüncü deneme ayımız,daha tutturamadık,internetteki yumurtlama hesabına göre ilişkiye girdik,adetim 26 aralık gözüküyo bu hesaplamalara göre,olmadım daha,ama bütün adet belirtileri var,karnım ve kasıklarım ağrıyo,böle olur mu acaba,öğretmenim ,bazen derste fenalık gelir gibi oluyo,napsam acaba kızlar yardım edin,beklim mi biraz daha
:2:
canım benim umut oldun şuan bana :) bende az önce test yaptım ama negatif çıktıoysa reglim 2 gün önce olmalıydı hala olmadı uykuya çok düşmeye başladım başım çok ağrıyor ki hiç baş ağrısı şikayetim olmamıştı.. garip garip terleme oluyo göğüslerim şişti, 2 gündür acıyorlardı fakat şuan okadar hassasiyet yok..
yarında regl olmassam kan testi yaptırıcam ama hamiş olmamaktan korkuyorum :18:
sen reglin nekadar geciktikten sonra evde test yapmıştın canım? buarada hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.. darısı başımıza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?