• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaslar aranızda yumurtlama ilacı kullanan varmı dün dr daydım gerek yok daha erken dedi 9 ay oldu benim

canım ben kullanıyordum, ama 2 aydır kullanmıyorum. senin yumurtan kendiliğinden gelişip çatlıyormu? eğer kendilinden gelişip çatlıyorsa, bence hiç gerek yok. bu tür ilaçlar bende çok sıkıntı yapıyordu.

canım biz şehir dışında oturuyoruz, en yakın hastane 20 km ötede, mecbur ötübüsr binmem lazım oda saat başı geçiyor. kan tahlilide en erken 2 saat sonra çıkıyor, böyle yapsam eve yetişemem ve kocişim kapıda kalır, anahtar alma alışkanlığı yokda. mecbur yine kocişime kaldım, anca haftasonu kandırıp götürtmem lazım

bu durumda bile kocanı düşünebiliyosun gerçekten çok sabırlısın arayıp biraz oyalanmasını söyleyebilirsin bişey olmaz beklesin azcık mevzu önemli canıııım:1::1: laf aramızda ben kocama kötü davranıyorum galiba adamın başını yedim arabayıda aldım hala garibim beni neşelendiricek süprizler yapıyo napıyim ama moralim bozuk :5:

canım ben kullanıyordum, ama 2 aydır kullanmıyorum. senin yumurtan kendiliğinden gelişip çatlıyormu? eğer kendilinden gelişip çatlıyorsa, bence hiç gerek yok. bu tür ilaçlar bende çok sıkıntı yapıyordu.

evet yumurtada bi problem yok çatlıyo ama bende çatlıyorum:1::1: hani işimizi hızlandırmazmı diye düşünüyorum

bu durumda bile kocanı düşünebiliyosun gerçekten çok sabırlısın arayıp biraz oyalanmasını söyleyebilirsin bişey olmaz beklesin azcık mevzu önemli canıııım:1::1: laf aramızda ben kocama kötü davranıyorum galiba adamın başını yedim arabayıda aldım hala garibim beni neşelendiricek süprizler yapıyo napıyim ama moralim bozuk :5:

canım ben eşime ilk evlilik yıllımızda, zehir ettim hayatını sadece bu gebe kalamamak mevzu yüzünden. ama artık üzmemeye gayret ediyorum. hiç bir zaman bebeğimiz olmasada biz birbirimze yetiyoruz, bunu anladım artık. tabi hayatımda her zaman bir boşluk olacak, ama verende allah alanda allah. allah kaderime anne olmak yazdıysa, er yada geç olacak.

ilk çizgiye göre dah silik ama vardı, normal bakınca görünüyordu. kurudukcada dahada belirgin oluyordu. niye sordun canım[/QUOT

benımkıde oyleydı ıste. o mesela yenı bır gebelık oldugunun belırleyıcısymıs ondan sılık cıkıyormus hafta arttıkca gebelıgın o kıpkırmızı olucakmıs. sılık cıkınca ınsan tereddutte kalıyor acaba mı dıye de ben doktora sormustum ondan dedı.

ilk çizgiye göre dah silik ama vardı, normal bakınca görünüyordu. kurudukcada dahada belirgin oluyordu. niye sordun canım[/QUOT

benımkıde oyleydı ıste. o mesela yenı bır gebelık oldugunun belırleyıcısymıs ondan sılık cıkıyormus hafta arttıkca gebelıgın o kıpkırmızı olucakmıs. sılık cıkınca ınsan tereddutte kalıyor acaba mı dıye de ben doktora sormustum ondan dedı.

benimde aklımdan geçmedi değil, ama ona rağmen kandada görünmesi gerekirdi...nihayetinde ilk kanda sonra idrarda hcg tespit ediliyor.:50::50:kafam çorba çorba çorba olduuuuu:27: :27: :27:

merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza. Benim de reglime iki gün var ve bugün sabah dayanamayıp evde test yaptım, testin duyarlılığı 20 mUI, ancak negatif çıktı. Bir hafta önce sol kasığımda sancı ile iğne batması şeklinde bişeyler hissettim, bunun dışında da önemli bir belirti yok, yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Daha hassas olan fortel denilen testler de eczanede mi satılıyor? En erken nasıl öğrenebiliriz, bir an önce pozitif sonuç almak istiyorum!!!:37:

merhaba.. ben ağustosta evlendim ve daha çocuk düşünmüyorduk. hatta uzunca bir süre düşünmüyorduk şöyle bir 3-4 yıl kadar.. doğum kontrol hapıyla korunurken reglim gecikti ve test yaptım. pozitif çıktı. şoka girdim tabii.. ağladım bol bol. ertesi gün birden adet oldum. ve 3 gün sürdü. genelde 5 günden az sürmez. içim rahat etsin diye bir test daha yaptım ve yine pozitif çıktı. eşim şehir dışında olduğundan doktora gitmedim daha. çok heyecanlıyım. acaba gerçekten hamile miyim sizce?

Kullandığın testin duyarlılığı düşükse (50 mUI gibi) hemen sonuç vermeyebilir. Yüksek duyarlı olan testlerden tekrar yap bence. Mesela 10 mUI veya 20 mUI lık testlerle daha çabuk sonuç alabilirsin.
Selamlar

maalesef bugün hastalandım. Çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demekten başka yapacak bişey yok. Yeniden bekleyiş yeniden umut :(

canım ben eşime ilk evlilik yıllımızda, zehir ettim hayatını sadece bu gebe kalamamak mevzu yüzünden. ama artık üzmemeye gayret ediyorum. hiç bir zaman bebeğimiz olmasada biz birbirimze yetiyoruz, bunu anladım artık. tabi hayatımda her zaman bir boşluk olacak, ama verende allah alanda allah. allah kaderime anne olmak yazdıysa, er yada geç olacak.

canımsın ya bayıldım düşüncelerine ne kadar pozitifsin çok öpüyorum seni idolumsun:1:

merhaba.. ben ağustosta evlendim ve daha çocuk düşünmüyorduk. hatta uzunca bir süre düşünmüyorduk şöyle bir 3-4 yıl kadar.. doğum kontrol hapıyla korunurken reglim gecikti ve test yaptım. pozitif çıktı. şoka girdim tabii.. ağladım bol bol. ertesi gün birden adet oldum. ve 3 gün sürdü. genelde 5 günden az sürmez. içim rahat etsin diye bir test daha yaptım ve yine pozitif çıktı. eşim şehir dışında olduğundan doktora gitmedim daha. çok heyecanlıyım. acaba gerçekten hamile miyim sizce?

ey güzel rabbim isteye vermiyon istemeyene veriyon ne diyim canım sana hayırlı olsun bizede geçmiş olsun :1:bende dogum kontrol hapıyla korunuyodum ondanmı olmuyo diye kendi kendimi yedim durdum

canımsın ya bayıldım düşüncelerine ne kadar pozitifsin çok öpüyorum seni idolumsun:1:

canım ben hep böyle düşünmiyordum...ama sanırım yaş ilerledikce ve hayat okulu devam ettikçe, insan düşüncelerini değiştiriyor, baze şeyleri daha net anlayabiliyor. herşeyin hayırlısı olsun...allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.

öpüyorum hepinizi yanakdan :16: :16: :16:

herkese selam hanımlar ,1,5 yıllık evlıyım,bu ay ılk bebek denememız,hemen tutar mı bilmıyorum.reglim 3 ocakta ,yani 9 gün var..bende ufak ufak gariplikler var sizlerle paylaşmak ısıyorum..
yere çönelip kalktğımda baş dönmesi ve aynı anda çok hafıf mide bulantısı ama çook hafif,adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ki normalde adetten 2 gün önce başlar,kabızlık gecırdım,sinemaki çayıyla çözmek zorunda kaldım,yumurtalılarımda da ara ara incecik sızılar bazen sağ tarafta bazen sol tarafta..eğer ki bir gebelik varsa adetime daha bu kadar gün varken böyle belirtilerin olması sizce normal midir?????

selam arkadaşlar sizleri kendimden daha bilgili gördüğüm için bişey danışmak istiyorum.
ben daha 2 aylık evliyim.ilk ay ilacı almakta geç kaldıgım için eşim korundu.sonra adetimin ilk günü (1 aralık) yasmin kullanmaya başladım hergün içtim ama biraz saatleri şaştı.bide öksürüyorum diye doktor antibiyotik vermişti bana onu kullandım .yasmin biteli 3 gün oldu ama ben hala adet olmadım.ayın 18 inde sol kasıgımda acayıp bı agrı vardı butun gece aralıklarla agrıdı ertsı gun oglene dogru gectı .şimdi biraz belim ağrıyo biraz karnım...gögüslerime dokunamıyorum bile..hamile filan kalmıs olabilir miyim sizce?

Arkadaşlar bana cevap yazan olmamış ama hala merak ediyorum
Bugun kahverengı nokta seklınde gelen bısıler oldu. Adet mi olacağım sizce? :59:

Arkadaşlar bana cevap yazan olmamış ama hala merak ediyorum
Bugun kahverengı nokta seklınde gelen bısıler oldu. Adet mi olacağım sizce? :59:

kaç günde bir regl oluyosun?1inden 1ineyse kahverengi lekeler yerleşme lekesi olabilir..yine de gününü bekle,eğer olmazsan kan testi yaptırabilirsin.

kaç günde bir regl oluyosun?1inden 1ineyse kahverengi lekeler yerleşme lekesi olabilir..yine de gününü bekle,eğer olmazsan kan testi yaptırabilirsin.

26 gunde oluyorum ben.. ama yasmın kullandım bu ay hala adet olmadım.. arada antıbıyotık kullanmıstım ıcıme suphe dustu o yuzden..

benimde adetime 10 gün var.ama sadece belim çok agrıyoo.bide kasıklarım baska bi belirtim yok.işalah hamileyimdir.yeni yıla hamile olarak girmek istiyorum

Back