26 gunde oluyorum ben.. ama yasmın kullandım bu ay hala adet olmadım.. arada antıbıyotık kullanmıstım ıcıme suphe dustu o yuzden..
benimde adetime 10 gün var.ama sadece belim çok agrıyoo.bide kasıklarım baska bi belirtim yok.işalah hamileyimdir.yeni yıla hamile olarak girmek istiyorum
daha once olmadı hıc boyle bısı..pek bir şey kalmamış adet gunune,daha önce böyle lekelenme olmuşmuydu? valla ne diyeyim benım de içime bir şüphe düştü senin adınave de umarım güzel bir bebeğin olur
daha once olmadı hıc boyle bısı..
ay daha cok erken gıbı gelıyo bana 2 ay bıle olmadı evlenelı :))
olsun canım yaa burda yazılanları bir okusan o kadar çok bebek ısteyen var ki ,ne umutlarla beklıyorlar,allah size böyle bir mucize verdiyse şükretmek en iyisi,evet rakam olarak erken ama o da sizin şansınıza:))
Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsinallaha çok şükür hamileyim 1 haftalık.darısı isteyenlere......
işallah hamilesındır,ben de bekliyorum bir sürpriz ilk denememız ama belli de olmaz demigüzel haberlerimizi paylaşırız burda benım 3 ocak reglim senınle aynı gunlerde öğrenmış olacağız hadi hayırlısı:)
allaha çok şükür hamileyim 1 haftalık.darısı isteyenlere......
Kızlar çok tuhaf bişey oldu !! 27 Aralık ta regl olmam lazım. Ovulasyondan 1 gün önce ilişki oldu. Hamileliğe ve de regle dair hiiçççbir belirtim yok. göğüslerde değişiklik kasıkta ağrı vs.. ama bu sabah merak edip idrar testi yaptım. Şu hassas olandan. reglden 1 hafta önce sonuç veriyomuş.
yapar yapmaz pozitif çıktı. Çizgi bayağı belirdi net olarak. Sonra 15 dk içinde yavaş yavaş kayboldu vee yokoldu tamamen !!! kontrol çizgisi duruyo.. şimdi bu ne demek ?
sonuç negatif olduğunda pozitif çizgisi belirir mi kısa bir süre de olsa !!!
pozitif olsa, sonra niye kayboldu ???
çok kafam karıştı.. lütfen yardımm(
bu sabah aynı testi tekrarladım. üstelik kapta uzun süre, 20sn kadar beklettim. negatif çıktı
bu sefer pozitif gösteren çizgiden eser yok. ama hala kafamda soru isareti.. dün niye pozitif gözüktü ve bir süre kaldı ?? off böylesi daha zor. keşke dün hemen negatif çıksaydı. böylesevin sonra üzül, merak et bekleçok sinir çookk....
acaba ilk yaptığımda uzun beklemiş idrardı ondan mı ? ayıpır söylemesi, gece 12 de uyudum, gündüz 11 de uyandım aralıksız !!! çok yorgundum. dolayısıyla 11 saatlik idrarla yaptım. bugünkü ise 7 saatlik.. onla alakası olabilir mi ? ayy kafayı yiyceemmmmm !!!!
6 aydır hep belırtılerı okuyorum bende bır cogunuzun yazdıklarınızdan kendı belırtılerımı arayıp durardım.cok sukur Allahıma hamıleyım Rabbım hepınıze kısa zamanda nasıp eder ıns
belırtım olmadı benım ılıskıden sonra gogus uclaarım 2 3 gun acıdı gectı.ondan sonra degıl regl sancısı yada baska bırsey hıc bır belırtım olmadı.reglıme 2 gun varken hafıf sarı akıntım olmaya basladı ayaklarım buz dolabında gıbı hıc ısınmadı bırde adet oncesı olan bacak agrılarım varı ondan oncesıne kadar oda yoktu.goguslerımde ne bır sısme nede bır degısıklık yoktu.her adet donmemımdekı gıbı yanlardan acıyordu bıraz okadar.reglıme 2 gun kala sılık cızgı cıktı.reglı gunumde adet olcakmısım gıbı sancılarım oldu ve 5 gun gecmesıne ragmen halada oluyor sancılarım.ne ıdrara sık cıkma ne rengınde degısıklık ne goguslerde yok yanı belırtım olmadı dedıklerı bu olsa gerek o yuzden sızde belırtım yok fılan dıye dusunmeyın umarım hersey gonlunuzce olur
allaha çok şükür hamileyim 1 haftalık.darısı isteyenlere......
haber edelim irbirimize olurmuuuuuuuuuuu
sinemmelek tebrık edıyorum darısı başımıza,bir şey sormak istıyorum adetınden yaklaşık bır hafta ne gibi belirtilerin oldu bizimle paylaşırmısın??slm kızlar bende hamıle oldugumu dun ogrendım evde test yaptım hemen cıktı. belırtılerımı sızlere anlatayım adetım 17 aralıkta olması gerekıyordu ondan sonra basladı belırtıler gogusler sıstı agrılı bı sekılde dokunamıyorum bıle. bıde akıntı, ayaklarım buz gıbı ısıtamıyorum. oyle yanı allah herkese nasıp etsın ınsallah. benım bu ıkıncı hamılelıgım ılkı düşükle sonuclandı bes aydır bunu beklıyordum ınsallah bu saglıklı gecer de elıme alırım..
merhaba arkadaş.adetim son 3 aydır yaklaşık 5 gün önce geldi.önce yumurtlama günlerimi takip ettim.eylül 2,ekim 28,kasım 23 adet günlerim.son aya göre 23 ünü baz alırsam benim perşembe ayın 23 ü adet olmam gerekti cuma 24 ü oldu ama buarada herayki gibi aşırı göğüs ağrısı,şişliği oldu.ara ara yumurtalık bölgem ağrıyordu.aşırı idrara çıkıyordum yine ayın 23üne ara ara sancım oldu.24 üne öğlen ağrı ve sancıdan duramadım.eyvah adet olacam dedim.adet belirtileriyle gerçekten aynı.ama idrar olayından şüphelenmiştim.gözlerim şişti biraz halsizlik vardı.ayın 24 üne kan tahlili yaptırdım akşam.beta hcg 38.27 çıktı buda kaç haftalığa giriyo tam anlayamadım ama gerçekten önce inanmak ve allaha tevvekkül etmek gerekiyormuş.kafayı yiyecektim düşünmekten 11 aylık evliyim ve her ay hamile kalma ümidi ile bekledim.buayda hep şakaya vurdum.hayal kurdum olacak diye tahmin ediyordum özellikle idrar olayından ama hep olumsuz düşündüm sarsılmamak için allah nasip etti.rabbim devamına erdirsin inş.darısı herkese.ha buarada yatağa yatarken bolbol dua edin hayırlsı olsun diye.nasıl hemen çıktı 1 haftalık.harika bişiiiiiiiii.belirtilerini yazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?