Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gülde negibi seyler hissediyon az cok biliyomda nezaman basladı ilişkiden kacıncı ün bişiler sende değişik anlat kıss takip edelim belki hamilelik belirtileridir insallah

ya canım biz bu ayın başından beri düzenli ilişkiye giriyoıruz..(bir iki gün dışında)
bu ay söz vermiştim geçen ayki gibi olmamak adına kafama takmayacakTIM...(GÜYA)
siteye arada bakıyordum kzlardan bazıları belirtilerini yazınca bende yine harekete geçtim
adetime 13 gün var ama;
1-fazlaca afedersiniz gazım oluyor
2-kasıklarımda ara ara batma var
3-başım 1 , 2 saniyede olsa dönüyor
4-akıntım yine afedersiniz ilk defa peynirimsi ve rengi değişik birazzcık cık
5-ağzımda bazen accayip bir tat oluyor
6-tavuk gibi uyumak istiyorum sürekli

şimdi siz söyleyin nedir bu????

Son düzenleme:
ya canım biz bu ayın başından beri düzenli ilişkiye giriyoıruz..(bir iki gün dışında)
bu ay söz vermiştim geçen ayki gibi olmamak adına kafama takmayacakTIM...(GÜYA)
siteye arada bakıyordum kzlardan bazıları belirtilerini yazınca bende yine harekete geçtim
adetime 13 gün var ama;
1-fazlaca afedersiniz gazım oluyor
2-kasıklarımda ara ara batma var
3-başım 1 2 saniyede olsa dönüyor
4-akıntım yine afedersiniz ilk defa peynirimsi ve rengi değişik birazzcık cık
5-ağzımda bazen accayip bir tat oluyor
6-tavuk gibi uyumak istiyorum sürekli

şimdi siz söyleyin nedir bu????

guldecim ağzında ki değişik tat özellikkle sabahları mı oluyor..öyle ise bu en belirgin özelliklerinden biridir gebeliğin hadi inşallah....çokta ümitlendirmek istemem ama....

hamilesin canım insallah hayırlı olsun ayy insallah hamilesindir ya 13 gün var demek adetine benim 10 gün var ve malesef hiç böle bişi yok kafamı hangi taşa vurimm şimdi sen söle bana:KK43:(((

guldecim ağzında ki değişik tat özellikkle sabahları mı oluyor..öyle ise bu en belirgin özelliklerinden biridir gebeliğin hadi inşallah....çokta ümitlendirmek istemem ama....

yok canım sabahları değilde,
gün içerisinde ara ara oluyor
ha birde bu ara canım frambuazlı pasta o kadar çok çekiyor ki anlatamam
benhiç yaş pasta yemem halbuki...

kızlar bende kactım okiş kendinize iyi bakın yarın kaldıgımız yerden davam edek cokyazmayın yerin hade sizde cıkın iyi geceelerrrrrrrr

hamilesin canım insallah hayırlı olsun ayy insallah hamilesindir ya 13 gün var demek adetine benim 10 gün var ve malesef hiç böle bişi yok kafamı hangi taşa vurimm şimdi sen söle bana:KK43:(((

herkeste böle belirtiler olmayabilir canım benim annem bana hamile iken 9 ay düzenli regl olmuş ve 4 aya kadar anlamamış...kaydirigubbakcemile2

canım sabahları yok ama
ara ara oluyor
bir de canım acayip şekilde frambuzlı pasta çekiyor ..
hemde yaş pastayı nadir yememe rağmenn...

canım benim hiçbir taşa vurma.....
belki sennde vardır da belirtin yok diye şüphelenmiyorsundur...

canım sabahları yok ama
ara ara oluyor
bir de canım acayip şekilde frambuzlı pasta çekiyor ..
hemde yaş pastayı nadir yememe rağmenn...

hadi inşallah tatlım bende hayatta dışarda satılan tatlıları yemezdim...kafamçokkarıştı ama yeşil sinek gibi tatlıcıların camına yapışıyordum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

güldecim ben sana bişi diyimmi.her ne kadar moral bozucu olsada.dinle.eğer senin adetine 13 gün varsa daha dün yada bugün yumurtladın.yani bu belirtiler yumurtlama belirtileri.yani kendini heveslendirme canım sonradan üzülmeni istemem.yani gerçekçi olmak lazım arkadaşlar.
yani arkadaşlar gülde dün yumurtlamış daha hadi dün tuttu desek bugün belirti vermesi imkansız.
biliyorum sinir bozucuyum ama gerçekler acıdır be güldecim

güldecim ben sana bişi diyimmi.her ne kadar moral bozucu olsada.dinle.eğer senin adetine 13 gün varsa daha dün yada bugün yumurtladın.yani bu belirtiler yumurtlama belirtileri.yani kendini heveslendirme canım sonradan üzülmeni istemem.yani gerçekçi olmak lazım arkadaşlar.
yani arkadaşlar gülde dün yumurtlamış daha hadi dün tuttu desek bugün belirti vermesi imkansız.

deediğin gibidir kesin..
ben herşeye balıklama atladığımm için
geçen ayki gibi kaendimi ortada bırakmaya bayılıyorum...
bir an heves ve umutla,odaklandığım yere doğru gidiyorum sonunda çuvallıyorum
amann boşverin beni kızlar..
doğru diyorsun vuslatcım....

vuslatçım ben ilk gebeliğimde regl günüme 15 gün kala bayılmaya başlamıştım bile..:CüvCüv:.ama tabi ki herkes benim gibi olacak diye bişey yok...CADIARZU

vuslat29 arkadaşımız haklı kızlar ama inşaallah hamişsindir gülde cim.. yumurtlama belirtisi olarakta geç
iyor bu saydıkların..geçen ay bendede oldu bunlar hamiş sanmıştım kendimi ama hüzran kendini kaptırma Allah gönlüne göre versin canım..

ama birşey diyeyim kızlar vuslat yumurtlama günlerin diyor ama
ben şu son aylarda düzensiz adet görüyorum oyüzden
yumurtlama günümü hesaplamam çok daoğru bir sonuca varmamı sağlamaz messela bu aya göre yumurtlama günümü hesaplarsak ayın 25inde...

vuslatçım ben ilk gebeliğimde regl günüme 15 gün kala bayılmaya başlamıştım bile..:CüvCüv:.ama tabi ki herkes benim gibi olacak diye bişey yok...CADIARZU

canım benim bi yanlışın olsa gerek.kadınlar yumurtladıktan 14 gün sonra regl olurlar.bu bilimsel bi gerçekliktir yani ben uydurmadım.sen bana göre bi önceki aydan hamile kaldın ve üstüne gördün.yani 15 gün kala yumurtlama zaten olmaz hadi oldu bi gün önce tuttuğu an bayılma ollaz.çünkü rahime tutunduktan sonra salgıladığı hormonlar tansiyon düşüklüğüne sebep oluyo.bide döllenmeden 6-7 gün sonra rahme tutunuyo.bence sen bi önceki aysan kaldın yiiivvvvrrrruuuuuum.eğer gerçekten ölese mucizeeeeee

kıssslar hepinize iyi geceler ....gerçek olacak bol bebişli rüyalar.....

X