Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

akreeeeepppppppp kendine gellll.neler duyuyorum yaa senden.aslında seni o kadar iyi anlıyorum ki .her ay umutları bi sonraki aya ertelemek.evet çok zor.ama bi gün gelecek bebişlerimiz.kız belkide bu duygusallığın hamileliktendir.kafanı dağıt biraz kendine bi uğraşı bul.ne bilim kafandan atmaya çalış.hem bu nazlı bebekler en ummadığımız zamanda gelmiyomu.git bi duş al sonra kendine bi kahve yap.yaşadığımız şu dakikalrın tadını çıkarmak zorundayız.zaman akıp gidiyor.biz kendimizi ne kadar debelesekte onlar iztedikleri zaman geliyo.hadi gül biraz.hadi ama.görüyorum gülüyosun güldün güldün....

vusulatcım caolcanım ama yazdıklarını okurken bile agladım biri nasılsın dese burnum sızlıyo kendimi zor tutuyorum insallah tutmustur bi ümit işte insallah anne oluruz

kbaa canımm caresiz bi şekilde bekliyorum cok yaruldum mutlu değilim elim ayagım baglandı busekilde mutlu olamam hersey bos geliyo evde dört duvar arasında oturuyorum oda bos geliyo gebermek istiyorum

aşkolsun sen değilmiydin burda herkese umut veren??bu kadar umutsuz olma herşeyin hayırlısı..bu durumunun geçici olduğunu düşünüyorum belkide hiç bi belirti olmayacak ki döllenme olmuşsa bile bu kadar kısa sürede belirti olmazki:KK43:(üzme kendini ya oyalanıcak bişeyler bul kendine..böle stres yapmanda doğru değil güzelim biliyosun dimii..

kızlar uğraşacak birşeyler bulun diyorsunuz da uğraşacak
şeyimiz olsa bile aklımız orda olduktan sonra neye yarar....
(bu arda herkese hayırlı akşamlar))

çok haklısın tatlım...ama yapmaya çalışmalıyız...senağlama

herkes çıktı galiba
beni gören kaçıyor zaten,...
ceylan olsa herkes burda olurdu..
zaten benimle o da ilgileniyordu o da yok sanırım..
NERDESİN CEYLAN..????

orası öle ama ne yapalım yinede aklımızı oyalayacak bişeyler bulmak zorundayız..yoksa bunalıma gireriz dimi ama????

kızlar cok saolun hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum iyki varsınız insallah bebeğim benimledir :KK43:( cok saolun arkadaslar bana teselli oluyosunuz allah razı olsun hepinizdende insallah hamile kalırız en yakın zamanda yaşlanmadan içimiz gcmedn tadında tuzunda insallah

kıs gülde güldürdün bei gıı lellhcenii almaya emi gıı ugrasak bişi yyok evet olsada olmuyo heheheh:)) töbe töbee

orası öle ama ne yapalım yinede aklımızı oyalayacak bişeyler bulmak zorundayız..yoksa bunalıma gireriz dimi ama???? neyse ben çıkıyorum hepinize ii geceler....

herkes çıktı galiba
NERDESİN CEYLAN..????

aşkolsun canım yaaaaa bu ne alınganlık ben sana cevap veriyorum yaa:uhm:

gülde ayıp ettin bak şimdi nasıl senle ilgilenen yok delüü ceylanmı ilgileniyo tek küstüm sana ozaman kaile almıyon senn bizi:KK43:((

kızlar cok saolun hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum iyki varsınız insallah bebeğim benimledir :KK43:( cok saolun arkadaslar bana teselli oluyosunuz allah razı olsun hepinizdende insallah hamile kalırız en yakın zamanda yaşlanmadan içimiz gcmedn tadında tuzunda insallah

kıs gülde güldürdün bei gıı lellhcenii almaya emi gıı ugrasak bişi yyok evet olsada olmuyo heheheh:)) töbe töbee

akrepçim sen akrep burcumusun?hani rumuzun ?....:uhm: birçok duyguyu aynı anda yaşıyosun sensositososito

herkes çıktı galiba
NERDESİN CEYLAN..????

canım ben ilgilenim senle ceylanın yerini tutamam ama idare etcen artık.hikayeni bilmiyorum ama anlatırsan öğrenirim.kaç aydır deniyosun

X