Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kıs maksemen delirtme beni ya töbe töbe kimse kaile almıyo cevaplamıyo tabiki delüüü garii dişle adetin ne alakası var hamile olab,lirsin test yapmadınmı

bugün 5.gün adet olmadım hala ama yarın kesin olurum ..çünkü göğüslerimde ağrı başladı.adet olmadan ağrır hep..yine çok umutlanmiştim yaa.marta kaldık yinesenağlama

canim gögüslerde hassasiyet hamileliktede oluyomus seni umutlandirmak istemem ama hamilede olabilirsin hatta bende olabilirimadetime on gün kala beraber olduk,olmaz diye düsünüyodum öbür gün regl olmam lazim ve benim reglimden once gögüslerim siser hassaslasir sinirli olurdum ama bu ay hic bisey olmadi bende de hic bi belirti yok yarin test yapsammi diye tereddütteyim simdi belli olurmu ki acama:bbo:

vuslat evet canım bu ay aşılama oldum bekliyom asılamadan tam 5 gün gecti canım ama ümidim yok kesin tutmadı hergün aglıyom neden tutmadı diye hiç bi belirtm yok (( kasıklarım felan agrımıyo cok rahatım ((

neden böyle düşünüyorsun canım?..fisfisfis

kadisim ( cok kötüyüm bidaha asılama yapcak ne halim kaldı ne param tutmadıgını biliyorum ve hiç dısarı cıkmıyorum hep aglıyorum allah vermiycek bana hiç bebek sanki hep böle kalcam korkusu sardı

hammile olsam hissederdim bence kasıklarımda bile batma yok 5 gün gecti asılamadan sanki asılama olmadım cok rahatım bebek bekliyene benzemiyo vcudum(((belirti felan yok(

canım niye öle umutsuzsun.inşallah tutmuştur.hem daha çok erken değilmi belirti için beş gün olmuş daha döllenme olmuş olsa bile rahme bugün yarın yerleşir inşallah.öle ağlayarak kendine stres yaparsan bebişin zor tutunabilir.aslında sen hepimizden iyi biliyosun bu iş stressiz olmlı.moral çok önemli hayatım.niye ağlıyosun ki.bebişin seninledir belki hem kendini hem onu üzme bence.
bende her ay göğüz şişmesi ağrısı kasıklarda batma ani kramplar oluyodu kendimi hamile sanıyodum ama her ay yedim kırmızı kartı.bu ay hiç bişe yok.galiba yumurtlamadım bile .her ay 15 gün göğüs ağrısı çeken ben bu ay fos.umutlar mayısa kaldı.:a015:

kız ne diye öle düşünüyon yaa..ne kadar da ümitsiz oldun sen yaw:)

ya bilmiyorum işte malesef 10 günü beklicekmişim.. koce:1closedeyes:.test yaptırmo

canım benim ya kıyamam ya.. lütfen ağlama... sabret. belki ummadın biyerden çıkıverira.s

vusulatcım caolcanım ama yazdıklarını okurken bile agladım biri nasılsın dese burnum sızlıyo kendimi zor tutuyorum insallah tutmustur bi ümit işte insallah anne oluruz

kbaa canımm caresiz bi şekilde bekliyorum cok yaruldum mutlu değilim elim ayagım baglandı busekilde mutlu olamam hersey bos geliyo evde dört duvar arasında oturuyorum oda bos geliyo gebermek istiyorum

bende 8,9 aydır hep ağlıyordum ama bu site bana baya motife oldu gerçekten:teselli:iyki varsınız arkadaşlar . hepinizi çok sevdim ve inanın bu siteye girdimden beri namazlarımda hepinize dua ediyorum canlarım

Çok uzun zamandır mı istiyorsunda böyle ümitsizliğe kapıldın.benneyaptımki birçok kadın doktorlar sen asla hamile kalamazsın dedikleri halde hamile kalıyor.a.s böyle yapmak bize yakışmaz.sen sıkı sıkı sarıl umutlarına ve bebişine :ecrin_bebek:belki de o şimdi seninledir..eminim seni böyle üzgün görmek istemez...:1no2:

canım benim ya kıyamam ya.. lütfen ağlama... sabret. belki ummadın biyerden çıkıverira.s

ya saçmalama bitanem bebişin sensiz ne yapar emin ol gelecek birgün.. eğer gelmezse vardır bi hayır mutlaka..belki sakat olur bakarken vicdanın sızlar, belki hayırsız evlat olur, bakar büyütür ve hiç karşiliğini alamazsın am belki sabredersen mükemmel bi bebiş gelir. isyan etme olurmu:teselli::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…