- 14 Şubat 2009
- 276
- 0
a.s.a.s.a.s.hoşgeldiin
bugün 5.gün adet olmadım hala ama yarın kesin olurum ..çünkü göğüslerimde ağrı başladı.adet olmadan ağrır hep..yine çok umutlanmiştim yaa.marta kaldık yinesenağlama
vuslat evet canım bu ay aşılama oldum bekliyom asılamadan tam 5 gün gecti canım ama ümidim yok kesin tutmadı hergün aglıyom neden tutmadı diye hiç bi belirtm yok(( kasıklarım felan agrımıyo cok rahatım ((
maksimencim sende yapsana artık şu testi yaaaa süprizzzzz bize de kızamık çıkarttın canikom...kaydirigubbakcemile3
vuslat evet canım bu ay aşılama oldum bekliyom asılamadan tam 5 gün gecti canım ama ümidim yok kesin tutmadı hergün aglıyom neden tutmadı diye hiç bi belirtm yok(( kasıklarım felan agrımıyo cok rahatım ((
canim gögüslerde hassasiyet hamileliktede oluyomus seni umutlandirmak istemem ama hamilede olabilirsin hatta bende olabilirimadetime on gün kala beraber olduk,olmaz diye düsünüyodum öbür gün regl olmam lazim ve benim reglimden once gögüslerim siser hassaslasir sinirli olurdum ama bu ay hic bisey olmadi bende de hic bi belirti yok yarin test yapsammi diye tereddütteyim simdi belli olurmu ki acama:bbo:
kadisim( cok kötüyüm bidaha asılama yapcak ne halim kaldı ne param tutmadıgını biliyorum ve hiç dısarı cıkmıyorum hep aglıyorum allah vermiycek bana hiç bebek sanki hep böle kalcam korkusu sardı
hammile olsam hissederdim bence kasıklarımda bile batma yok 5 gün gecti asılamadan sanki asılama olmadım cok rahatım bebek bekliyene benzemiyo vcudum(((belirti felan yok (
kadisim( cok kötüyüm bidaha asılama yapcak ne halim kaldı ne param tutmadıgını biliyorum ve hiç dısarı cıkmıyorum hep aglıyorum allah vermiycek bana hiç bebek sanki hep böle kalcam korkusu sardı
hammile olsam hissederdim bence kasıklarımda bile batma yok 5 gün gecti asılamadan sanki asılama olmadım cok rahatım bebek bekliyene benzemiyo vcudum(((belirti felan yok (
bu arada herkese selam:)))))))))))
canım benim ya kıyamam ya.. lütfen ağlama... sabret. belki ummadın biyerden çıkıverira.s
vusulatcım caolcanım ama yazdıklarını okurken bile agladım biri nasılsın dese burnum sızlıyo kendimi zor tutuyorum insallah tutmustur bi ümit işte insallah anne oluruz
kbaa canımm caresiz bi şekilde bekliyorum cok yaruldum mutlu değilim elim ayagım baglandı busekilde mutlu olamam hersey bos geliyo evde dört duvar arasında oturuyorum oda bos geliyo gebermek istiyorum